RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pabizo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pabizo » 11 dec 2011, 23:27

pepe_signori je napisao/la:Ja sam isto cuo da ima kontakte sa Sarajevom i Olimpicom... iskreno ovo sto je odigro ovu sezonu po meni je bio najbolji igraca Veleza... Extra i igrac i momak i sportista... Ne pije, ne pusi, pravi Svabo po mentalitetu...
A evo bas protiv Sarajeva jedan video isjecak sa tekme

" onclick="window.open(this.href);return false;
Takav nam treba u OLIMPICU,,,,

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 dec 2011, 23:31

pabizo je napisao/la:
pepe_signori je napisao/la:Ja sam isto cuo da ima kontakte sa Sarajevom i Olimpicom... iskreno ovo sto je odigro ovu sezonu po meni je bio najbolji igraca Veleza... Extra i igrac i momak i sportista... Ne pije, ne pusi, pravi Svabo po mentalitetu...
A evo bas protiv Sarajeva jedan video isjecak sa tekme

" onclick="window.open(this.href);return false;
Takav nam treba u OLIMPICU,,,,
10 puta je bolji od Zolja tako da ako uzmete Zolja umjesto Durakovica a imate para radite veliki propust.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 11 dec 2011, 23:33

Ako imaju para uzet ce ih obojicu!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 dec 2011, 23:34

Pa dobro u svakom slucaju kupiti Zolja pored Durakovica moze samo ..ne znam necu reci :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 11 dec 2011, 23:36

Nisu ista pozicija nikako... I meni je Durakovic bolji.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 dec 2011, 23:37

Odlicno jos jedan igrac ispod 24 imacemo najmladju postavu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 11 dec 2011, 23:39

Ako ga dovedete... :) I ja bi ga kad vec ne igra u Velezu volio vidjeti u bordo dresu radije nego u plavom ili zelenom...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 dec 2011, 00:55

ovdje nešto opasno smrdi oko Zolja, pa kako je moguće da je Tanović još u ranoj fazi pregovora oko produženja ugovora pozvao njega i Demića? Znamo da se predhodnih godina dosta kasnilo oko produženja ugovora. Demić se odazavo, a ovaj se kobajagi predomišljao kao eto hoću u drugi klub, očigledno da pojedini igrači mogu raditi u klubu šta hoće ili menadžeri koji ih zastupaju manipulišu s njima, ako Zolj uopšte i ima menadžera. Ovdje ima svega. Ne zanima me Tanović uopšte, ali očigledno da UO želi u ranoj fazi znati na čemu je po pitanju igračkog kadra, trude se, e sada je pitanje da li će se isplatiti sav taj trud.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 12 dec 2011, 03:52

kakva je visa polemika oko zolja.ko ga ****....jes neka igracina u PM

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 dec 2011, 11:23

Rodjeni_BRato je napisao/la:kakva je visa polemika oko zolja.ko ga ****....jes neka igracina u PM
Dobar je dobar je paša,,,,,,

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 12 dec 2011, 12:07

tana po mome mišljenju radi loš posao...odnos sa RA znam odranije da ima jako jako loš
jednostavno frajer nema šlifa za taj dio igre, misli da je RA kao i sva ostala publika nebitan faktor za klub a sada kada publike a ni RA nema nikako na utakmicama tu traži glavni uzrok problema zašto klub nema para u kasi, posjeta loša, raja očekuju previše itd itd....moj savjet je da se na raju(posjetu na utakmicama) mora gledati u ovom zimskom periodu kao na jedno od najznačniji pojačanja a ne na nekoga ko mora da je tu bez da mu se išta ponudi- jal stabilan klub, jal fina igra jal šou na utamicama u režiji RA....hljeba i igara druže Tanoviću

Džuburova glavna kartica je bila upravo ova, i da nije bilo kako je bilo da ga nije polikita iskarala bili bi mi na zavidnom nivou, mnogo boljem nego smo trenutno....
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 12 dec 2011, 14:06

Trenutna uprava i ovaj trener rade katastrofalne poteze. Izgubit ćemo sve mlade igrače koji su trebali biti stub budućeg Veleža. Dosta ovde smrdi, ali sve će to biti jasnije poslje jesenjeg roka.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 dec 2011, 14:17

Ma ne znam šta više raspravljate o tom Zolju.Jeli mu ponuđen ugovor-JEST,jeli ga prihvatio-NIJE.Ako je Demić prihvatio ugovor,što Zolj nije!?Neki nikako da shvate da nije samo problem odnos Veleža prema našim mladim igračima,problem je i odnos naših igrača prema Veležu.Jeli o tome iko ikada pričao?Vremena se mijenjaju,nekad je napustiti Velež bilo papanski(pa makar i u veći klub),kao što neko reče Bajević i Vaha su odbili C.Zvezdu,a tamo su imali zagarantovane i pobjede i pare i reprezentaciju(u kojoj su zbog Veleža dobijali minute na kapaljku).Danas-sve goli interes(Kakav Velež,'ta će u Veležu,jašta će nego ići),a na kraju se svi vrate ;)

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 12 dec 2011, 15:04

ra1981 je napisao/la:Ma ne znam šta više raspravljate o tom Zolju.Jeli mu ponuđen ugovor-JEST,jeli ga prihvatio-NIJE.Ako je Demić prihvatio ugovor,što Zolj nije!?Neki nikako da shvate da nije samo problem odnos Veleža prema našim mladim igračima,problem je i odnos naših igrača prema Veležu.Jeli o tome iko ikada pričao?Vremena se mijenjaju,nekad je napustiti Velež bilo papanski(pa makar i u veći klub),kao što neko reče Bajević i Vaha su odbili C.Zvezdu,a tamo su imali zagarantovane i pobjede i pare i reprezentaciju(u kojoj su zbog Veleža dobijali minute na kapaljku).Danas-sve goli interes(Kakav Velež,'ta će u Veležu,jašta će nego ići),a na kraju se svi vrate ;)
Nekad su igrači Veleža mogli živiti od fudbala, imali su platu i poseban status u društvu zato što je fudbal bio kvalitetan i predstavljao nešto u državi a posebno onaj koji se igrao u Mostaru. Zato su ostajali!
Za razliku od danas kad jedan konobar u Mostaru ili radnik Binga ima redovniju i veću platu od igrača Veleža. A igračka karijera traje samo nekolike godine, zato nemoj molim te pričati o takvim stvarim, jer nije fer prema mladim igračima koji su uložili svoju mladost i trošili svoje vrijeme po livadama dan i noć, po kiši i po suncu samo da bi postigli nešto u svom životu!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 dec 2011, 15:57

mo-bih je napisao/la:
ra1981 je napisao/la:Ma ne znam šta više raspravljate o tom Zolju.Jeli mu ponuđen ugovor-JEST,jeli ga prihvatio-NIJE.Ako je Demić prihvatio ugovor,što Zolj nije!?Neki nikako da shvate da nije samo problem odnos Veleža prema našim mladim igračima,problem je i odnos naših igrača prema Veležu.Jeli o tome iko ikada pričao?Vremena se mijenjaju,nekad je napustiti Velež bilo papanski(pa makar i u veći klub),kao što neko reče Bajević i Vaha su odbili C.Zvezdu,a tamo su imali zagarantovane i pobjede i pare i reprezentaciju(u kojoj su zbog Veleža dobijali minute na kapaljku).Danas-sve goli interes(Kakav Velež,'ta će u Veležu,jašta će nego ići),a na kraju se svi vrate ;)
Nekad su igrači Veleža mogli živiti od fudbala, imali su platu i poseban status u društvu zato što je fudbal bio kvalitetan i predstavljao nešto u državi a posebno onaj koji se igrao u Mostaru. Zato su ostajali!
Za razliku od danas kad jedan konobar u Mostaru ili radnik Binga ima redovniju i veću platu od igrača Veleža. A igračka karijera traje samo nekolike godine, zato nemoj molim te pričati o takvim stvarim, jer nije fer prema mladim igračima koji su uložili svoju mladost i trošili svoje vrijeme po livadama dan i noć, po kiši i po suncu samo da bi postigli nešto u svom životu!
Kako to da je Demić produžio ,ako je tako katastrofalna situacija?

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 12 dec 2011, 17:12

Eto vam vas Mirza :lol: Ajde ba takvih igraca kao Zolj i Demic ima na pretek cak i u ovoj nasoj ligi.
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 20 dec 2011, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 12 dec 2011, 17:48

Danas sam cuo od jednog hordasa na kafi da je Durakovic dogovorio sa Sarajevom... Sretno Djanke!
UPRAVA NAPOLJE!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 dec 2011, 22:22

Uprava i menadzeri treniraju strogocu i prave dilove na igracima tipa Durakovic ,Demic, Zolj ,Jazvin ...Jer racunaju da ova Velezova raja sve zivo moze pretrpiti i igraju na kartu ljubavi ..Zapamti kome se redovno davala sansa zadnjih 6 mjeseci ... Koliko poznajem situaciju a mislim da je poznajem ni Demic nece potpisati nema sanse ako se itko pojavi da ga hoce kupiti. A iako potpise nece vise od 6 mjeseci .. Nije do para nego do ubijanja u pojam .. dakle sada ce se traziti nei novi Hasanovici itd ...Jos je ostalo da se rijese Jazvina i Brkovica i svjetla buducnost je osigurana !!

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 12 dec 2011, 23:16

mene vise nemoze nista razocarat niti iznenadit. :D Mostar u srcu Velez do Groba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 dec 2011, 23:25

Duraković blizu Sarajeva, Ivetić potpisuje za Borac, e UO hoće da napadaju KUP, uzet će ga al' u Limburgu, hajvani jedni, ostat ćemo bez igrača...... :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.