Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Pa samo ti indijanac mozes igrati na Turke kada celi svet bruji o turskom namestanju.Tribalian je napisao/la:Doktore imao sam na umu i to da okacim,ali do daljnjeg bojkotujem Turkeunistavaju me na kladionici
Stefko tebra ja igram na golove rodjace,znas da se oni pune ko nenormalni,i taman kad pomislim da cu da odeljem kladionicu ,njima cela liga dodje 0-2Devil je napisao/la:Pa samo ti indijanac mozes igrati na Turke kada celi svet bruji o turskom namestanju.Tribalian je napisao/la:Doktore imao sam na umu i to da okacim,ali do daljnjeg bojkotujem Turkeunistavaju me na kladionici
![]()
![]()
Taj ne znam dal' ima,ali video sam pre izvesnog vremena onaj na kome Delije pevaju " Dinamo Drezden p*derski je tim,je*emo ih,ka*amo ih,igramo se snjim."Sarajlijc@ je napisao/la:Imal gdje klip kad navijaci WHU-a pjevaju : Your sister is your mother, your father is your brother your fucking one another the Millwall family ??
Dobro Marko necemo da se vrijedjamo ljudi smo nismo grobariTribalian je napisao/la:Taj ne znam dal' ima,ali video sam pre izvesnog vremena onaj na kome Delije pevaju " Dinamo Drezden p*derski je tim,je*emo ih,ka*amo ih,igramo se snjim."Sarajlijc@ je napisao/la:Imal gdje klip kad navijaci WHU-a pjevaju : Your sister is your mother, your father is your brother your fucking one another the Millwall family ??

brate svaka cast!Tribalian je napisao/la:Taj ne znam dal' ima,ali video sam pre izvesnog vremena onaj na kome Delije pevaju " Dinamo Drezden p*derski je tim,je*emo ih,ka*amo ih,igramo se snjim."Sarajlijc@ je napisao/la:Imal gdje klip kad navijaci WHU-a pjevaju : Your sister is your mother, your father is your brother your fucking one another the Millwall family ??
Satro Ultras Surunderground je napisao/la:jesam se ismij'o sad za el clasico tamo iza gola ona omanja skupina sto je cijelo vrijeme stajala, bili su u tamnijoj odjeci i okacili lafo trans ULTRAS![]()
daleko su oni od ultrasa
Sarajlijc@ je napisao/la:Satro Ultras Surunderground je napisao/la:jesam se ismij'o sad za el clasico tamo iza gola ona omanja skupina sto je cijelo vrijeme stajala, bili su u tamnijoj odjeci i okacili lafo trans ULTRAS![]()
daleko su oni od ultrasa
Bas me zanima kako li su onu koreo. nedavno uradili.Inace oni su na tribini samo da sire fasizam i nista drugo.
Ma ona Todo al Blacno tako nesto nidje veze koreounderground je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Satro Ultras Surunderground je napisao/la:jesam se ismij'o sad za el clasico tamo iza gola ona omanja skupina sto je cijelo vrijeme stajala, bili su u tamnijoj odjeci i okacili lafo trans ULTRAS![]()
daleko su oni od ultrasa
Bas me zanima kako li su onu koreo. nedavno uradili.Inace oni su na tribini samo da sire fasizam i nista drugo.
ma vidio sam i ja da samo provociraju katalonce sa onom spanskom zastavom, a za tu koreo ne znam na koju mislis, ako je sad ova iz clasica ja mislim da je glavni dio bio na drugoj strani tribina iza onog drugog gola

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.