RKC-AFC Ajax

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

brate svaka cast!Tribalian je napisao/la:Taj ne znam dal' ima,ali video sam pre izvesnog vremena onaj na kome Delije pevaju " Dinamo Drezden p*derski je tim,je*emo ih,ka*amo ih,igramo se snjim."Sarajlijc@ je napisao/la:Imal gdje klip kad navijaci WHU-a pjevaju : Your sister is your mother, your father is your brother your fucking one another the Millwall family ??
Satro Ultras Surunderground je napisao/la:jesam se ismij'o sad za el clasico tamo iza gola ona omanja skupina sto je cijelo vrijeme stajala, bili su u tamnijoj odjeci i okacili lafo trans ULTRAS![]()
daleko su oni od ultrasa
Sarajlijc@ je napisao/la:Satro Ultras Surunderground je napisao/la:jesam se ismij'o sad za el clasico tamo iza gola ona omanja skupina sto je cijelo vrijeme stajala, bili su u tamnijoj odjeci i okacili lafo trans ULTRAS![]()
daleko su oni od ultrasa
Bas me zanima kako li su onu koreo. nedavno uradili.Inace oni su na tribini samo da sire fasizam i nista drugo.
Ma ona Todo al Blacno tako nesto nidje veze koreounderground je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Satro Ultras Surunderground je napisao/la:jesam se ismij'o sad za el clasico tamo iza gola ona omanja skupina sto je cijelo vrijeme stajala, bili su u tamnijoj odjeci i okacili lafo trans ULTRAS![]()
daleko su oni od ultrasa
Bas me zanima kako li su onu koreo. nedavno uradili.Inace oni su na tribini samo da sire fasizam i nista drugo.
ma vidio sam i ja da samo provociraju katalonce sa onom spanskom zastavom, a za tu koreo ne znam na koju mislis, ako je sad ova iz clasica ja mislim da je glavni dio bio na drugoj strani tribina iza onog drugog gola

STEVIE je napisao/la:u nedelju hansa-dynamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.