PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem
e svasta u picku materinu...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
šta ti je hibridu ?Limuntos je napisao/la:pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem![]()
![]()
ako ti je mrsko nemoj tražiti i zdravo, nego se tu našo praviti pametan
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:šta ti je hibridu ?Limuntos je napisao/la:pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem![]()
![]()
ako ti je mrsko nemoj tražiti i zdravo, nego se tu našo praviti pametane svašta u **** materinu
jesam li se tebi obratio mozda ??
vidim da trazis link od pes6, i vjeruj mi da sam ti taman htio dat, i to je samo 300 MB...al sad nema...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- samir_tm87
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Posalo sam ti preko poruke.bagrcavi je napisao/la:Konto sam da si se meni obratio, jbg greška
Hocel neko poigrat nisam odavno ? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz ligeLimuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma svega mi, ne pravim se pametan i nisam nikakav doktor, al ovo sto navodis je zapanjujuceBosniacum Lilium je napisao/la:izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz ligeLimuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....I ja sam tako igrao ali ne igram vise, vama se stvarno tesko moze dokazat' (pojedincima se sve mora crtat') a ako ne znas ako te momak uhvati frapsom da radis cut, da mozes dobiti ban i sa pes6j foruma i onda se cudite kako ban
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasnoLimuntos je napisao/la:ma svega mi, ne pravim se pametan i nisam nikakav doktor, al ovo sto navodis je zapanjujuceBosniacum Lilium je napisao/la:izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz ligeLimuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....I ja sam tako igrao ali ne igram vise, vama se stvarno tesko moze dokazat' (pojedincima se sve mora crtat') a ako ne znas ako te momak uhvati frapsom da radis cut, da mozes dobiti ban i sa pes6j foruma i onda se cudite kako ban
cuj da te izbace iz lige, a ti postigao regularan pogodak, uz finu akciju
![]()
a svasta brate...ma ne igrao vam ja ovu ligu...znaci, da bi dao gol, moram sutat sa 35 m da me ne bi banovali
![]()
![]()
prijatno vam...
igram ja sve to, i pasove i driblanje, al mi jednostavno nije jasno i ne moze mi uc u ovu glavu da jedan sasvim normalan pogodak (igrac prodje po strani, predribla, udje u 16-erac, njegov igrac stoji u petercu i ovaj sad razmislja bili da loptu vrati nazad svom golmanu da ne bi bio cut il bi da doda svom igracu koji stoji 6 metara od mene i kojem je put prema golu otvoren) se po vama ne bi trebao priznavati i da je to varanje....al et...dosta o ovoj temi...yebo vas cut...Bosniacum Lilium je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno
Zar niko ne smijeS-Y-L-A-R je napisao/la:Hocel neko poigrat nisam odavno ?
41.21.1.
Kome ti to momak?Bosniacum Lilium je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta cu ja tebi sto se ti pronalazis u svakom postu i u svakoj recenici, necu ti nista odgovorit' , vidio sam onu malu raspravu izmedju tebe i plivadona, sve mi je jasnodziza_23 je napisao/la:Kome ti to momak?Bosniacum Lilium je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno
- samir_tm87
- Kontakt:
Neces mi nista, eto sta ces, zali se malo na cut i dalje i raspravljaj kako ce nas banovat na serveru, nego kad igras sa mnom, snimaj pa se zali i Bogu ako ti je volja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta cu ja tebi sto se ti pronalazis u svakom postu i u svakoj recenici, necu ti nista odgovorit' , vidio sam onu malu raspravu izmedju tebe i plivadona, sve mi je jasnodziza_23 je napisao/la:Kome ti to momak?Bosniacum Lilium je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasnoznas, svijet se ne vrti samo oko dziza_23
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ma ovo tebe branim cuteru jedan, ne znas ni u stvarnosti igrat odbranu, vidim napali te sa svih strana. Ako ukinu cut teb komotno dat ispisnicu, nikad nisi gol druge vrste postigo ko ovi ovde kombinatorci.
- majestic24
- Kontakt:
Kakvo je stanje u ligi?? Goalgeteru jel sve ok??
Ima li potrebe da ja ponovo instaliram PES ??
Ima li potrebe da ja ponovo instaliram PES ??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
smiri djecace, to bi isto bilo da kao petogodisnjaku uzmes lizalo iz rukudziza_23 je napisao/la:Neces mi nista, eto sta ces, zali se malo na cut i dalje i raspravljaj kako ce nas banovat na serveru, nego kad igras sa mnom, snimaj pa se zali i Bogu ako ti je volja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta cu ja tebi sto se ti pronalazis u svakom postu i u svakoj recenici, necu ti nista odgovorit' , vidio sam onu malu raspravu izmedju tebe i plivadona, sve mi je jasnodziza_23 je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgpower 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno
Kome ti to momak?znas, svijet se ne vrti samo oko dziza_23
samo si ti uspio da se raspravljas sam sa sobom, ja to ne zelim ni da pokusam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.