Edit: Npr. ponedjeljak i utorak 1. kolo, srijeda, četvrtak i petak 2. kolo i vikend 3. kolo, mislim da su 2 do 3 dana dosta za odigravanje kola od 10. minuta
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Šta mislite sad kad smo napravili ligu sa baš redovitim igračima da vratimo sustav igranja na 3 puta tjedno? Ovako stvarno puno čekamo 
Edit: Npr. ponedjeljak i utorak 1. kolo, srijeda, četvrtak i petak 2. kolo i vikend 3. kolo, mislim da su 2 do 3 dana dosta za odigravanje kola od 10. minuta
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 13 dec 2011, 10:40, ukupno mijenjano 2 puta.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
XToxicity je napisao/la:Šta mislite sad kad smo napravili ligu sa baš redovitim igračima da vratimo sustav igranja na 3 puta tjedno? Ovako stvarno puno čekamo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Hajde kreiraj..jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
Real Madrid
Real Madrid
- bavarac_33
- Kontakt:
ko je ovaj RK/NK Krivaja s njim trebam da odigram tekmu,vidim ne javlja se a ja tamo nikako da mu poogodim pravi nick kad pisem PP...?..krivaja ako ovo procitas,a valjda hoces javi se da odigramo..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ajd za 10 minuta..moram nesto zavrsiti pa cemo onda, moze?Toxicity je napisao/la:Hajde kreiraj..jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ajde pratit ću ja, samo ti napiši sobu i pw kad završiš..
Real Madrid
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
toxy brate izvini, moram zavrsit nesto za faks..ajd veceras cemo se cut..Toxicity je napisao/la:Ajde pratit ću ja, samo ti napiši sobu i pw kad završiš..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Malo se kola igra, mislim da bi onda liga i brze zavrsila, a sad igramo ovako taman da se uklopimo do izlaska novog patcha, da ne bude mnogo cekanjaToxicity je napisao/la:Šta mislite sad kad smo napravili ligu sa baš redovitim igračima da vratimo sustav igranja na 3 puta tjedno? Ovako stvarno puno čekamo
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ništa, samo ti.. Fax je važniji, včrs ne mogu. Drugi put a i ligašku svakako igramo brzojasko_juve je napisao/la: toxy brate izvini, moram zavrsit nesto za faks..ajd veceras cemo se cut..![]()
Real Madrid
Real Madrid
-
jasko_juve
- Kontakt:
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Tu sam ja stalno, svaki danbavarac_33 je napisao/la:ko je ovaj RK/NK Krivaja s njim trebam da odigram tekmu,vidim ne javlja se a ja tamo nikako da mu poogodim pravi nick kad pisem PP...?..krivaja ako ovo procitas,a valjda hoces javi se da odigramo..
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista od tog prijedloga Toxicity nazalost, neki nisu u stanju da dogovore 2 tekme u sedmici, kamoli i 3.
A evo vidimGoalgetter je napisao/la:Nista od tog prijedloga Toxicity nazalost, neki nisu u stanju da dogovore 2 tekme u sedmici, kamoli i 3.
Real Madrid
Real Madrid
- bavarac_33
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
posaljes protivniku samo poruku, reci termin sutra da odigramo i dodjete u isto vrijeme i odigrate, sta je tu problem :S ako ga nema, pa boze moj, duga lista cekanja
- bavarac_33
- Kontakt:
aaj fala sto si mi reko kako to ide,ja stvarno nisam znao.. 
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
- samir_tm87
- Kontakt:
bavarac_33 je napisao/la:aaj fala sto si mi reko kako to ide,ja stvarno nisam znao..
pa znam aladine da nisi znao zato ti i kazem
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Druze ne mogu ja stalno ulazit na temu da vidim kad ti pišeš po njoj, imaš PP i to uvijek vidim. Sljedećih sat vremena ne mogu, radim nešto na računaru.
- Goalgetter
- Kontakt:
Krivaja i Bavarac, zar nije lakse dogovoriti jedan termin, npr. sutra u 16:00 h, i nadjete se, a ne ovako ganjate se po ovoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.