Dovodit ce te igrace iz nizih liga na zimu.AlemC85 je napisao/la:Duraković blizu Sarajeva, Ivetić potpisuje za Borac, e UO hoće da napadaju KUP, uzet će ga al' u Limburgu, hajvani jedni, ostat ćemo bez igrača......![]()

Dovodit ce te igrace iz nizih liga na zimu.AlemC85 je napisao/la:Duraković blizu Sarajeva, Ivetić potpisuje za Borac, e UO hoće da napadaju KUP, uzet će ga al' u Limburgu, hajvani jedni, ostat ćemo bez igrača......![]()
nisu ni to sposobni, jer se sada pokazuje da nisu pare problem koliko je samovolja pojedinaca, nažalost...Sarajlijc@ je napisao/la:Dovodit ce te igrace iz nizih liga na zimu.AlemC85 je napisao/la:Duraković blizu Sarajeva, Ivetić potpisuje za Borac, e UO hoće da napadaju KUP, uzet će ga al' u Limburgu, hajvani jedni, ostat ćemo bez igrača......![]()
Velez je ove godine nece izborit, jer on ne ide na to. Ovaj Kup - ovo je sreca. Kup je - ako upali-upali, ali to niej bitno. Vjerujem da ce sljedece ili one tamo iza Velez pokusati u Evropu.Future je napisao/la:Veležovci,kakvo je stanje u klubu? Je l' se ide na nešto više ili je i dalje cilj stabilizacija?Teško možete doći do mjesta koja vode u Evropu,jedina i najveća nada vam je Kup,a iskreno se nadam da će Velež izboriti Evropu nakon toliko godina,klub koji to zaslužuje.
Ma ja pare uopće nisu bitne,bitna je duša!nem73 je napisao/la:nemoj kenjat diskusiju pepe_s
prozivanje i nazivi dilajla kvare kvalitetnu diskusiju koje ovde pomaloo i ima....
mostara veležovac je u dosta stvari realan i ispravan ali opet sa druge strane ima i dosta grešaka...
evo ja sam npr u svom zadnjem postu napisao nešto što je sasvim realno i neophodno a nije preambiciozno da bi nas koštalo egziztencije kao što se spominje slučaj brotnjo....dobra škola fudbala u klubu kao što je Velež treba da bude polazna tačka čitave priće ali isto tako ni jedan klub bez publike, vatrene, angažovane te mnogobrojne ne može imati pravilan razvoj...osim bez gomile keša koji se kad tad istroši, kao što če se to desiti i sa ovim takozvanim ne"instant klubom zvanim olimpic,,,ha nijo ode neće im se za trag znati...taj klub jednostavno osim silnog i stabilnog keša, nema dušu, nema tradiciju i to je realnost...
Koliko tebi i pabizu Gracic placa da se.rete po ovim forumima?Mancini je napisao/la:Ma ja pare uopće nisu bitne,bitna je duša!
Malo pazi šta pričaš!Bliss je napisao/la:Koliko tebi i pabizu Gracic placa da se.rete po ovim forumima?Mancini je napisao/la:Ma ja pare uopće nisu bitne,bitna je duša!
Šta će nam autobus, kad' igrača nemamoMostaracVelezovac je napisao/la:To su bile ruzne vijesti.
Evo jedna jako lijepa vijest.
http://www.kliker.info/index.php?id=16861" onclick="window.open(this.href);return false;
Raja iz Amerike i Evrope Velezu kupuju autobus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.