Ne trebaju nam takvi igraci ,boli njih briga za Slobodu ,mislim da nije ni jednu otakmicu odgledao otkako je jedno godinu dana u Tz
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mali je talenat kakav dugo nije bio u Slobodi al ovo je bez imalo napuhavanja, ljetos je vec bio na probi u Partizanu i odigra nekoliko turnira i nadavao se golova i tad je vec trebao potpisat stipendiski ugovor sa njima al je na jednom od turnira slomio nogu, pa je to malo odgodilo potpisivanje ugovoraahmad_tz je napisao/la:ko je ovaj edis smajić sto ode u partizan, jel ga ko vidio kako igra. Ja nikad nisam cuo za dijete. Ima 12 god inace
Čuj veliku grešku, eto trebao je ostati u Tuzli gdje prvi tim trenira po okolnim livadama. Je l' znaš ti kako izgleda trening kamp Partizana i kakvi su tamo uslovi? I to je dijete od 12 godina koje ide da igra lopte, kakva bolan politička situacija.deset je napisao/la:Ne znam šta bih na ovo sve dodao,jer se vrlo često sjetim Osmanagića .Najbolji,kapiten potpisa profesionalni ugovor i nigdje ga nema.Šta roditelji tog malog misle ,ja ne znam ali mislim da će veliku grešku napraviti,a pogotovu sad ako svi znamo kakva je politička situacija.
A zar je Osmanagic jedini igrac koji je bio medju najboljim u mladjim kategorijama pa da se u prvom timu neuspije dokazatdeset je napisao/la:Ne znam šta bih na ovo sve dodao,jer se vrlo često sjetim Osmanagića .Najbolji,kapiten potpisa profesionalni ugovor i nigdje ga nema.Šta roditelji tog malog misle ,ja ne znam ali mislim da će veliku grešku napraviti,a pogotovu sad ako svi znamo kakva je politička situacija.
Ma normalno te neke price da ce Partizan sjebat nekog svog igraca samo zato sto je musliman ili Bosanac nimalo ne piju vodu, jer se zna da svi klubovi u regionu zive od prodaje igraca, i sigurno im nije bilo u cilju da mu uniste talenate nego da od njega naprave igraca kojeg ce moc prodat i zaradit na njemu.Devil je napisao/la:Osmanagica nije sjebao Partizan,on je sam kriv sto nije uspeo u svojoj karijeri.![]()
Evo ga danas igra u rekao bih zivotnoj formi za OFK-a,i otici ce opet u inostranstvo verovatno na leto,tako da ce na kraju ipak napraviti neku karijeru zaobilaznim putem.
Sjever još malo pa gotov.deset je napisao/la:Eto mi od ovoga nemamo ništa ,a od Amera smo kako ja znam imali nešto love.
Nego mene zanima šta ima u našoj Slobodi?Ima li kakvih dobrih vijesti?
Slično kao u košarci.Nikada ispasti nikada se ugasiti,ipak je to GRAD gdje klubovi odustaju cak i od same lige,gdje se klubovi polako gase,al sta ih briga,ne mogu ispasti???!!!!tareizo je napisao/la:Sloboda nece nikad ispast nit ce se ugasit
ipak je Tuzla jedan od 4 grada u Bosni
ps. u hercegovini niko nema status grada zar ne
elche101 je napisao/la:Slično kao u košarci.Nikada ispasti nikada se ugasiti,ipak je to GRAD gdje klubovi odustaju cak i od same lige,gdje se klubovi polako gase,al sta ih briga,ne mogu ispasti???!!!!tareizo je napisao/la:Sloboda nece nikad ispast nit ce se ugasit
ipak je Tuzla jedan od 4 grada u Bosni
ps. u hercegovini niko nema status grada zar ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()