FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nekad^navijac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nekad^navijac » 12 dec 2011, 19:09

Kakav Huseinovic ,ja sjedio u Havani neki dan kad ga neki covjek nabi jedno 4-5 puta dobro sakom jer je srao nekom njegovom ,i on izadje tamo isto zadnji onaj nesto psuje tuce se (i opet je dobio degenek). A prije toga "sportski" kila masnog mesa i topla cokolada (il' sta je vec bilo). Cudi me da jos ni jedan medij nije o tome obavjestio ;)
Ne trebaju nam takvi igraci ,boli njih briga za Slobodu ,mislim da nije ni jednu otakmicu odgledao otkako je jedno godinu dana u Tz
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 dec 2011, 20:01

ko je ovaj edis smajić sto ode u partizan, jel ga ko vidio kako igra. Ja nikad nisam cuo za dijete. Ima 12 god inace

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 12 dec 2011, 23:28

ahmad_tz je napisao/la:ko je ovaj edis smajić sto ode u partizan, jel ga ko vidio kako igra. Ja nikad nisam cuo za dijete. Ima 12 god inace
Mali je talenat kakav dugo nije bio u Slobodi al ovo je bez imalo napuhavanja, ljetos je vec bio na probi u Partizanu i odigra nekoliko turnira i nadavao se golova i tad je vec trebao potpisat stipendiski ugovor sa njima al je na jednom od turnira slomio nogu, pa je to malo odgodilo potpisivanje ugovora :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 13 dec 2011, 17:48

Ne znam šta bih na ovo sve dodao,jer se vrlo često sjetim Osmanagića .Najbolji,kapiten potpisa profesionalni ugovor i nigdje ga nema.Šta roditelji tog malog misle ,ja ne znam ali mislim da će veliku grešku napraviti,a pogotovu sad ako svi znamo kakva je politička situacija.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 dec 2011, 18:22

deset je napisao/la:Ne znam šta bih na ovo sve dodao,jer se vrlo često sjetim Osmanagića .Najbolji,kapiten potpisa profesionalni ugovor i nigdje ga nema.Šta roditelji tog malog misle ,ja ne znam ali mislim da će veliku grešku napraviti,a pogotovu sad ako svi znamo kakva je politička situacija.
Čuj veliku grešku, eto trebao je ostati u Tuzli gdje prvi tim trenira po okolnim livadama. Je l' znaš ti kako izgleda trening kamp Partizana i kakvi su tamo uslovi? I to je dijete od 12 godina koje ide da igra lopte, kakva bolan politička situacija. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 13 dec 2011, 20:36

Sa "livada"-kako ih ti nazva se i postaje fudbaler,a za tvoju informaciju sina sam svog pratio upravo u tom kampu su naša djeca igrala prijateljsku utakmicu.Najbolje bi bilo da informišeš Osmanagića čiji razvoj i dan danas pratim ,pa da se uvjeriš .Ponavljam momak je bio najbolji u svim selekcijama,potpisao petogodišnji ugovor , i danas ga nigdje u njihovim planovima,a svima nam je poznato kuda je sve išao poslije.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 13 dec 2011, 20:59

deset je napisao/la:Ne znam šta bih na ovo sve dodao,jer se vrlo često sjetim Osmanagića .Najbolji,kapiten potpisa profesionalni ugovor i nigdje ga nema.Šta roditelji tog malog misle ,ja ne znam ali mislim da će veliku grešku napraviti,a pogotovu sad ako svi znamo kakva je politička situacija.
A zar je Osmanagic jedini igrac koji je bio medju najboljim u mladjim kategorijama pa da se u prvom timu neuspije dokazat :?: :?:

Mislim da je to normalno u fudbalu, treba imat i dosta srece pri ulasku u prvi tim, da na svojoj poziciji nemas nekog "Key playera" i da dobivas sto vise prilike, da te posluzi sreca sa povredama i sl... ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 dec 2011, 00:00

Osmanagica nije sjebao Partizan,on je sam kriv sto nije uspeo u svojoj karijeri. ;)
Evo ga danas igra u rekao bih zivotnoj formi za OFK-a,i otici ce opet u inostranstvo verovatno na leto,tako da ce na kraju ipak napraviti neku karijeru zaobilaznim putem. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 dec 2011, 12:41

Devil je napisao/la:Osmanagica nije sjebao Partizan,on je sam kriv sto nije uspeo u svojoj karijeri. ;)
Evo ga danas igra u rekao bih zivotnoj formi za OFK-a,i otici ce opet u inostranstvo verovatno na leto,tako da ce na kraju ipak napraviti neku karijeru zaobilaznim putem. ;)
Ma normalno te neke price da ce Partizan sjebat nekog svog igraca samo zato sto je musliman ili Bosanac nimalo ne piju vodu, jer se zna da svi klubovi u regionu zive od prodaje igraca, i sigurno im nije bilo u cilju da mu uniste talenate nego da od njega naprave igraca kojeg ce moc prodat i zaradit na njemu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 dec 2011, 10:41

Svaka cast ovom malom sto je napravio ovakav potez u svom zivotu, jer nije to jednostavno otic u drugu sredinu pa da se dokazujes, a Partizan je po meni najveci klub na balkanu i mislim da ce on uspjeti tamo ako bude bio pametan jer moze lako zavrsit u neki veliki klub lige petice. Ko je nama kriv kad nemamo uslove za ovakve talente
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 15 dec 2011, 16:51

Danas čitam o Osmanagiću na jednom tuzlanskom portalu.Mislim da vam je tu sve rečeno.Pročitajte i uvjerit ćete se šta sam htio da kažem.Malom želim svu sreću svijeta,a valjda nekad budemo dočekali i to da zaigra za neki veliki klub.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 15 dec 2011, 16:57

Eto mi od ovoga nemamo ništa ,a od Amera smo kako ja znam imali nešto love.
Nego mene zanima šta ima u našoj Slobodi?Ima li kakvih dobrih vijesti?

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 dec 2011, 17:34

deset je napisao/la:Eto mi od ovoga nemamo ništa ,a od Amera smo kako ja znam imali nešto love.
Nego mene zanima šta ima u našoj Slobodi?Ima li kakvih dobrih vijesti?
Sjever još malo pa gotov. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 15 dec 2011, 17:42

Sloboda nece nikad ispast nit ce se ugasit

ipak je Tuzla jedan od 4 grada u Bosni

ps. u hercegovini niko nema status grada zar ne
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 dec 2011, 17:44

imaju grad MOSTAR i grad TREBINJE.........

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 16 dec 2011, 01:51

tareizo je napisao/la:Sloboda nece nikad ispast nit ce se ugasit

Slično kao u košarci.Nikada ispasti nikada se ugasiti,ipak je to GRAD gdje klubovi odustaju cak i od same lige,gdje se klubovi polako gase,al sta ih briga,ne mogu ispasti???!!!! ;) ;) ;) :) :D :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 dec 2011, 13:52

elche101 je napisao/la:
tareizo je napisao/la:Sloboda nece nikad ispast nit ce se ugasit

Slično kao u košarci.Nikada ispasti nikada se ugasiti,ipak je to GRAD gdje klubovi odustaju cak i od same lige,gdje se klubovi polako gase,al sta ih briga,ne mogu ispasti???!!!! ;) ;) ;) :) :D :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

I ti balavac jedan sada zanimljiv i interesantan sto si ovo napisao, bravo vidi se da ti i makaroni imate isti IQ 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2011, 15:35

Evo nesto zanimljivo u vezi nase Slobode : Sudija mi na dušu nije stavio meč Hajduk - Sloboda Tuzla. Ja namjestio da bude i bilo je 1:1 na Poljudu. Ali za taj režirani susret nisu mi sudili.

Inace radi se o velikom kralju namjestanja meceva u bivsoj SFRJ tj. Veliboru Dzarovskom !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 17 dec 2011, 14:13

Zvijezda iz Gradačca zainteresovana za Almira Halilovica I Stanisu Nikolica.

Halilovic je vec jedno vrije bio u Zvijezdi i trenutno nije zadovoljan u Slobodi a ni uslovima koji su mu ponudjeni za produzenje ugovora, tako da je vrlo vjerovatno da ce ovaj igrac i prec kod komsija.

Stanisa Nikolic ove sezone nije dobi ni ti jednu platu jer je bio u nemilosti vodecih ljudi kluba zbog toga sto nije htio produzit ugovor :? :?
Ranije je dugo u uspjesno suradjivo sa Jovicem u Zrinskom pa se takodje moze ocekivat da izgubimo i Stanu.

Dolazimo "Seria B"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 dec 2011, 14:29

koliko godina ima stana cini mi se da je stariji ili se varam
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.