velika nužda u velikom stilu.
japanci=bolesnici.
Moderator/ica: insider
Yebo te dođem kući i imam šta i vidjeti.Cartman je napisao/la:Jeste vidjeli ovo u Belgiji?Ovih ludjaka sve vise i vise izgleda.
Nama treba Goli otokalan_kardec je napisao/la:i nije neka šteta, nek su ga malo natašunali.
taj kapičić je bio upravnik Golog otoka i godinama negirao da se bilo šta loše dešavalo tamo, a opštepoznato je šta je bio Goli otok.
T-MAC je napisao/la:u beogradu pretucen narodni heroj Jovo Kapicic..
joj majku im nacionalisticku i fasisticku..covjeka od 92 godine napast![]()
![]()
T-MAC je napisao/la:na golom otoku nije niko djaba zavrsio...
svi su s razlogom tamo bilo
dok je otoka bilo,ulica je bila cista....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:na golom otoku nije niko djaba zavrsio...
pričaš gluposti,ljudi su zbog verbalnog delikta tamo završavali
znaš li da je i šaban bajramović bio na golom?,zbog bježanja iz vojske
Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smradaT-MAC je napisao/la:u beogradu pretucen narodni heroj Jovo Kapicic..
joj majku im nacionalisticku i fasisticku..covjeka od 92 godine napast![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
pa vidi,on sta god da je radio,radio je tada za dobrobit sistema koji je vladao..znam ja da on ima i mracnu stranu...Tribalian je napisao/la: Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smrada![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je taj sto ga je isutirao,to stvarno ne znam,ali taj Jovo Kapa je ljiga jedna najobicnija,njega bi ja najurio motkom iz Srbije
T-MAC je napisao/la:na golom otoku nije niko djaba zavrsio...
T-MAC je napisao/la: dok je otoka bilo,ulica je bila cista....
T-MAC ,postujem to sto kazes,ali brate moras da znas da ja koji sam iz Srbije drugacije gledam na to,taj Kapa koji ima 92 godine i dalje trckara po TV stanicama i pljuje sve zivo i mrtvo,to je kao prvo,kao drugo, on i njegov sin su 2006. prvi potrcali da se izjasne kao Crnogorci,e pa "momci" ako ste CG-ovci,ajmo lagano kod tate Mila dole,pa tamo cajtepri sta hocete i prodajte njima tamo muda za bubrege i ostalo,kao trece na tom Golom otoku su zavrsili mnogi neduzni ljudi iz svih bivsih republika,ucili su ih u partiji da se zaklinju u Staljina i Sovjete,da vole sve sto ima srp i cekic na zastavi i grbu, i onda odjednom to je smrtni grehT-MAC je napisao/la:pa vidi,on sta god da je radio,radio je tada za dobrobit sistema koji je vladao..znam ja da on ima i mracnu stranu...Tribalian je napisao/la: Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smrada![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je taj sto ga je isutirao,to stvarno ne znam,ali taj Jovo Kapa je ljiga jedna najobicnija,njega bi ja najurio motkom iz Srbije
ali ja sam prvenstveno ogorcen s tim da je covjeku 92 godine..i nadje se neki mangup koji ga udara..
onda,mnogi gori danas hodaju ulicom,koji su ubijali,koji ubijaju a koji ce i ubijati pa njima niko nista ne radi..
pa svaki drugi koji je u vlasti,ima sigurno gore postupke od jove...to je ono sto me najvise boli kolega
T-MAC je napisao/la:dok je otoka bilo,ulica je bila cista....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:T-MAC je napisao/la:na golom otoku nije niko djaba zavrsio...
pričaš gluposti,ljudi su zbog verbalnog delikta tamo završavali
znaš li da je i šaban bajramović bio na golom?,zbog bježanja iz vojske
znam da pljuje,ali u vecini slucajeva pljuje ono sto ne valja..evo ja i za sebe kazem da pljujem ovaj sistem u BiH,jer ne valja..apsolutno mu niti jedan grana ne valja...Tribalian je napisao/la: T-MAC ,postujem to sto kazes,ali brate moras da znas da ja koji sam iz Srbije drugacije gledam na to,taj Kapa koji ima 92 godine i dalje trckara po TV stanicama i pljuje sve zivo i mrtvo,to je kao prvo,kao drugo, on i njegov sin su 2006. prvi potrcali da se izjasne kao Crnogorci,e pa "momci" ako ste CG-ovci,ajmo lagano kod tate Mila dole,pa tamo cajtepri sta hocete i prodajte njima tamo muda za bubrege i ostalo,kao trece na tom Golom otoku su zavrsili mnogi neduzni ljudi iz svih bivsih republika,ucili su ih u partiji da se zaklinju u Staljina i Sovjete,da vole sve sto ima srp i cekic na zastavi i grbu, i onda odjednom to je smrtni greh![]()
Sa golog otoka je retko ko citav izasao,a upravo zbog ljudi kakav je Kapa i ostali jazavci koji su se muvali uz copavog Zagorca,bas zbog njih YU danas ne postoji,oni koji su je zvanicno dovrsili su samo posledica i ucenici ovih navedenih.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 11 gostiju.