Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

alan_kardec
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2011, 19:38

wc šolja obložena swarowski kristalima.
velika nužda u velikom stilu. :lol: :lol:

japanci=bolesnici.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 13 dec 2011, 19:41

Cartman je napisao/la:Jeste vidjeli ovo u Belgiji? :o Ovih ludjaka sve vise i vise izgleda.
Yebo te dođem kući i imam šta i vidjeti. :roll: Kud sam ionako čitav dan nikakav.Evo popeo se broj mrtvih na 6. :| :roll:
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2011, 19:44

u beogradu pretucen narodni heroj Jovo Kapicic..

joj majku im nacionalisticku i fasisticku..covjeka od 92 godine napast :evil: :evil: :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2011, 19:49

i nije neka šteta, nek su ga malo natašunali.
taj kapičić je bio upravnik Golog otoka i godinama negirao da se bilo šta loše dešavalo tamo, a opštepoznato je šta je bio Goli otok. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 dec 2011, 19:51

alan_kardec je napisao/la:i nije neka šteta, nek su ga malo natašunali.
taj kapičić je bio upravnik Golog otoka i godinama negirao da se bilo šta loše dešavalo tamo, a opštepoznato je šta je bio Goli otok. ;)
Nama treba Goli otok ;) Nije mi ga nesto posebno zao jer gluposti prica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2011, 19:58

Ne treba nama Goli otok, nama treba više tolerancije, pameti i normalnih ljudi.
RIP Adis Selmanović

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2011, 20:01

na golom otoku nije niko djaba zavrsio...

svi su s razlogom tamo bilo ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 dec 2011, 20:02

T-MAC je napisao/la:u beogradu pretucen narodni heroj Jovo Kapicic..

joj majku im nacionalisticku i fasisticku..covjeka od 92 godine napast :evil: :evil: :evil:

kakav idiot treba biti pa to uraditi

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 dec 2011, 20:04

T-MAC je napisao/la:na golom otoku nije niko djaba zavrsio...

pričaš gluposti,ljudi su zbog verbalnog delikta tamo završavali

znaš li da je i šaban bajramović bio na golom?,zbog bježanja iz vojske

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2011, 20:08

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

dok je otoka bilo,ulica je bila cista....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 dec 2011, 20:08

T-MAC je napisao/la:u beogradu pretucen narodni heroj Jovo Kapicic..

Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smrada :?: :?: :!: :!: :!: Ko je taj sto ga je isutirao,to stvarno ne znam,ali taj Jovo Kapa je ljiga jedna najobicnija,njega bi ja najurio motkom iz Srbije :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 dec 2011, 20:10

Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 13 dec 2011, 20:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.

Ja i ti sigurno nismo :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2011, 20:11

Tribalian je napisao/la: Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smrada :?: :?: :!: :!: :!: Ko je taj sto ga je isutirao,to stvarno ne znam,ali taj Jovo Kapa je ljiga jedna najobicnija,njega bi ja najurio motkom iz Srbije :!:
pa vidi,on sta god da je radio,radio je tada za dobrobit sistema koji je vladao..znam ja da on ima i mracnu stranu...
ali ja sam prvenstveno ogorcen s tim da je covjeku 92 godine..i nadje se neki mangup koji ga udara..
onda,mnogi gori danas hodaju ulicom,koji su ubijali,koji ubijaju a koji ce i ubijati pa njima niko nista ne radi..
pa svaki drugi koji je u vlasti,ima sigurno gore postupke od jove...to je ono sto me najvise boli kolega ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2011, 20:13

hehe ma ne znaš ti ništa.
bilo je onih koji su zaslužili da budu tamo, ali je bilo mnogo onih koji su bez pravog razloga tucali kamen, to su činjenice. Ako ti kažem da su ljudi završavali na golom otoku samo zbog toga što su imali dobru ženu ili kćerku koja se sviđala nekom komunisti koji je bio na položaju, sve sam ti reko. I zbog mnogo drugih banalnosti ljudima su odbijani bubrezi tamo, npr. zbog jednog poprijekog pogleda, dok su ovi iz ck zavađali narode i uništavali državu koja je fercerala savršeno, i nikom ništa. većina ih i danas živi u titinim stanovima.
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2011, 20:15

T-MAC je napisao/la: dok je otoka bilo,ulica je bila cista....

jest bila ulica čista (veliko možda), ali je zato sav smrad i šljam bio po kancelarijama različitih partijskih organizacija.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 dec 2011, 20:17

T-MAC je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smrada :?: :?: :!: :!: :!: Ko je taj sto ga je isutirao,to stvarno ne znam,ali taj Jovo Kapa je ljiga jedna najobicnija,njega bi ja najurio motkom iz Srbije :!:
pa vidi,on sta god da je radio,radio je tada za dobrobit sistema koji je vladao..znam ja da on ima i mracnu stranu...
ali ja sam prvenstveno ogorcen s tim da je covjeku 92 godine..i nadje se neki mangup koji ga udara..
onda,mnogi gori danas hodaju ulicom,koji su ubijali,koji ubijaju a koji ce i ubijati pa njima niko nista ne radi..
pa svaki drugi koji je u vlasti,ima sigurno gore postupke od jove...to je ono sto me najvise boli kolega ;)
T-MAC ,postujem to sto kazes,ali brate moras da znas da ja koji sam iz Srbije drugacije gledam na to,taj Kapa koji ima 92 godine i dalje trckara po TV stanicama i pljuje sve zivo i mrtvo,to je kao prvo,kao drugo, on i njegov sin su 2006. prvi potrcali da se izjasne kao Crnogorci,e pa "momci" ako ste CG-ovci,ajmo lagano kod tate Mila dole,pa tamo cajtepri sta hocete i prodajte njima tamo muda za bubrege i ostalo,kao trece na tom Golom otoku su zavrsili mnogi neduzni ljudi iz svih bivsih republika,ucili su ih u partiji da se zaklinju u Staljina i Sovjete,da vole sve sto ima srp i cekic na zastavi i grbu, i onda odjednom to je smrtni greh :?: :roll: Sa golog otoka je retko ko citav izasao,a upravo zbog ljudi kakav je Kapa i ostali jazavci koji su se muvali uz copavog Zagorca,bas zbog njih YU danas ne postoji,oni koji su je zvanicno dovrsili su samo posledica i ucenici ovih navedenih.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 dec 2011, 20:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 13 dec 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 dec 2011, 20:27

T-MAC je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

dok je otoka bilo,ulica je bila cista....

lako ti je to sad govoriti

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2011, 20:29

Tribalian je napisao/la: T-MAC ,postujem to sto kazes,ali brate moras da znas da ja koji sam iz Srbije drugacije gledam na to,taj Kapa koji ima 92 godine i dalje trckara po TV stanicama i pljuje sve zivo i mrtvo,to je kao prvo,kao drugo, on i njegov sin su 2006. prvi potrcali da se izjasne kao Crnogorci,e pa "momci" ako ste CG-ovci,ajmo lagano kod tate Mila dole,pa tamo cajtepri sta hocete i prodajte njima tamo muda za bubrege i ostalo,kao trece na tom Golom otoku su zavrsili mnogi neduzni ljudi iz svih bivsih republika,ucili su ih u partiji da se zaklinju u Staljina i Sovjete,da vole sve sto ima srp i cekic na zastavi i grbu, i onda odjednom to je smrtni greh :?: :roll: Sa golog otoka je retko ko citav izasao,a upravo zbog ljudi kakav je Kapa i ostali jazavci koji su se muvali uz copavog Zagorca,bas zbog njih YU danas ne postoji,oni koji su je zvanicno dovrsili su samo posledica i ucenici ovih navedenih.
znam da pljuje,ali u vecini slucajeva pljuje ono sto ne valja..evo ja i za sebe kazem da pljujem ovaj sistem u BiH,jer ne valja..apsolutno mu niti jedan grana ne valja...
onda,ne slazem se niti ja sa tim postupkom oko izjasnjavanja da je crnogorac,to mu nije trebalo 50 godina se zalagao za jugoslavenstvo,trebao je ostati dosljedan tome.. ;)
i za goli otok..to jeste jedna od tamnih strana jugoslavije,ali drugog nacina nije bilo da se suzbije kriminal i da se suzbiju drzavni neprijatelji..jer kad se natucas tamo kamena nece ti pasti na pamet da ponovo napravis neki zajeb..a vidi danas,imas sve pravosudje,policiju imas sve ali nista nemas...covjek ubije 4-5 ljudi i eto ga na slobodi za 5 godina..radije biram opciju golog otoka onda,ako cemo iskreno ;)
a ipak,sumnjam da se k'o zaklin'o na staljina,mozda na samom pocetku ali nakok sukoba staljin-tito to je bilo drugacije..onda jeste bio grijeh ako kazes da je rusija preca nego li jugoslavija..jugoslavija je bila izabrala taj put,samostalni..znaci ne dopustiti ni americi da barce a bogami ni rusima ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []