Ja sam tu ,nego si ti sakrio online status i ne znam kad si prisutan a kad ne,Rooney pobegao negde u nocFuture je napisao/la:Pa gdje si Tribalian?Majke mi da nema burze ne bi se ovako lijepo zasmijao nikada.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Baš me čudi što nema nikog na forumu?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Evo brate samo za tebe sada me možeš vidjeti kada sam tu,a kada ne.Tribalian je napisao/la:Ja sam tu ,nego si ti sakrio online status i ne znam kad si prisutan a kad ne,Rooney pobegao negde u nocFuture je napisao/la:Pa gdje si Tribalian?Majke mi da nema burze ne bi se ovako lijepo zasmijao nikada.
Stefko verovatno ceka snimak nekog meca trece Paragvajske lige,da nije Don Burze i Ministra ,mislio bih da nema nikog na forumu
Ma Devil je poseban slučaj,a čuj treće Paragvajske lige,hahahaha.Da nisi i ti sa burzom gdje pio?
@insider Zašto si ti bio malo duže neaktivan na forumu?Stajao si na onih 3400 postova dugo?
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Para vrti tamo gdje burgija ne može.don_burza je napisao/la:ma kakav ministar on je sad emisjia sa b92
Future,
ma burazeru nema se vremena ko prije. Nahvatalo se aktivnosti, ne znam đe udaram. Vraćam se polako u formu. Inače sam noćni čuvar na forumu. A Bogami Don burza je večeras kritičan, konto sam ga u tvoje krajeve poslati, al' nemadoh snage.
Nema nikog nigdeinsider je napisao/la:Baš me čudi što nema nikog na forumu?
@ Future izuzetno cenim sto si zbog mene promenio online status
ma kakva para ja jednom savio 20 marak a na stub i tok nisam upro hiltijem nije htio pasti
**** tu narodnu umotvorinu bate
**** tu narodnu umotvorinu bate
Thomas Müller - Fußballgott
Hahaha,to su ti je*ači.Tribalian je napisao/la:Nema nikog nigdeinsider je napisao/la:Baš me čudi što nema nikog na forumu?ja sam Fb ugasio pre izvesnog vremena pa mi je ovo jedina nocna aktivnost
Future je tu,ali ja ne znam da je on tu jer je stavio onaj fantomski online status ,samo izleti odnekle
@ Future izuzetno cenim sto si zbog mene promenio online statusBrate ja sam tu svaku noc,al vas nema nigde,ja ne znam sta da pisem sa ovima sto svako vece po*ebu pola Sarajeva i cetvrt BIH a nekad zadju i u okolne zemlje
@insider Yebi ga i ja sam bio možda 2 mjeseca odsutan,ali eto ponovo sam tu,zanimljivo je ovdje itekako sa ovom rajom.
@ Future sto ti ne spavas,brines zbog posla sutra isto ko i ja
Ja sam ovde dok ne pocnu oni "duhovi" na I.D. Discovery 
Ma kakav posao brate,imam ja do toga još pure se najesti.Tribalian je napisao/la:@ Future sto ti ne spavas,brines zbog posla sutra isto ko i jaJa sam ovde dok ne pocnu oni "duhovi" na I.D. Discovery
Nego jesi li vidio ovog mog sugrađanina što ide pješke na Hadždž došao do Vlasenice
@ Future samo laganini
nisam cuo za tog lika sto pesaci.
A sto se nespavanja tice,ja sam sampion u tome,ako neko pati od nesanice to sam ja
Gde sam se poremetio ne znam,ali da nesto nije u redu-definitivno nije, na FB verovatno ima vise ljudi al ja sam se sam iskasirao odatle,pa ovde k naleti,naleti.
Ima finih lhudi ovde sa kojima bi za*ebancija mogla ici do maximuma i taman se razvije tema a onda uleti neki sa pricom " jednu j*bem a druga mi pusi"
i svi se pokupe sa chata i odu u pm. 
Haha,e baš.Mah brate šta ćeš moramo biti takvi,kad ti je danas kompjuter i mobitel glavno,većinu vremena uz njih provodimo,uz to odmah dolazi do zračenja i gdje ćeš biti normalan.Al' hajde šta ćeš jednom se živi..Tribalian je napisao/la:@ Future samo laganininisam cuo za tog lika sto pesaci.
A sto se nespavanja tice,ja sam sampion u tome,ako neko pati od nesanice to sam ja
Gde sam se poremetio ne znam,ali da nesto nije u redu-definitivno nije, na FB verovatno ima vise ljudi al ja sam se sam iskasirao odatle,pa ovde k naleti,naleti.
Ima finih lhudi ovde sa kojima bi za*ebancija mogla ici do maximuma i taman se razvije tema a onda uleti neki sa pricom " jednu j*bem a druga mi pusi"
Ma bilo je i u Avazu i na S-x.com o tom liku.Iako sam u početku bio pesimističan,sada onakoi vjerujem da može doći do odredišta...
Što Balaš kaže, nesanica ovih dana vrši eksperimente nad nama.Tribalian je napisao/la:@ Future samo laganininisam cuo za tog lika sto pesaci.
Dobro bi sve to bilo da se sutra ne radi.
jbmeti zivt
svi spavaju a na fb bivsa pise kako sam
a ja u ovom trenutku mogu svasta lanuti
Thomas Müller - Fußballgott
@ Future ja mu zelim da ukoliko bi on to sam hteo,da i do Kine stigne pesaka
@ Insider,kaze Balas mnogo pametnih stvari
Mozda i odem na njegov koncert prekosutra,videcu u kakvom raspolozenju budem bio.
@ Don Burza,odjavljuj se sa FB ko zna sta mozes napisati
@ Insider,kaze Balas mnogo pametnih stvari
@ Don Burza,odjavljuj se sa FB ko zna sta mozes napisati
Mi smo Burzini, Burza je naš!don_burza je napisao/la:jbmeti zivt
mer`aba 
Sabahairola 
Novi dan,stara nafaka
Novi dan,stara nafaka
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svako veče zaspim sa nadom - bi'će bolje. Probudim se, kad ono danas.
Sabahairola momčine.
Zna li neko ima li neka tema na forumu, vezana za citate mislilaca ili slično?
Sabahairola momčine.
Zna li neko ima li neka tema na forumu, vezana za citate mislilaca ili slično?
ima na google 
A imas na facebook ,bar je kod mene tako,sve mislioci pa svaki minut neke izreke u vidu statusa
A imas na facebook ,bar je kod mene tako,sve mislioci pa svaki minut neke izreke u vidu statusa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.