Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 14 dec 2011, 03:02

Future je napisao/la:Pa gdje si Tribalian? :mrgreen: Majke mi da nema burze ne bi se ovako lijepo zasmijao nikada.
Ja sam tu ,nego si ti sakrio online status i ne znam kad si prisutan a kad ne,Rooney pobegao negde u noc :mrgreen: Stefko verovatno ceka snimak nekog meca trece Paragvajske lige,da nije Don Burze i Ministra ,mislio bih da nema nikog na forumu :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 03:03

Baš me čudi što nema nikog na forumu?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 dec 2011, 03:04

ma kakav ministar on je sad emisjia sa b92
Thomas Müller - Fußballgott

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 03:04

Tribalian je napisao/la:
Future je napisao/la:Pa gdje si Tribalian? :mrgreen: Majke mi da nema burze ne bi se ovako lijepo zasmijao nikada.
Ja sam tu ,nego si ti sakrio online status i ne znam kad si prisutan a kad ne,Rooney pobegao negde u noc :mrgreen: Stefko verovatno ceka snimak nekog meca trece Paragvajske lige,da nije Don Burze i Ministra ,mislio bih da nema nikog na forumu :mrgreen:
Evo brate samo za tebe sada me možeš vidjeti kada sam tu,a kada ne. :mrgreen:

Ma Devil je poseban slučaj,a čuj treće Paragvajske lige,hahahaha.Da nisi i ti sa burzom gdje pio? :D Ma ima ovih gostiju bolan,gledaj sad ih ima 17. :shock: :lol:

@insider Zašto si ti bio malo duže neaktivan na forumu?Stajao si na onih 3400 postova dugo? :D
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 03:07

don_burza je napisao/la:ma kakav ministar on je sad emisjia sa b92
Para vrti tamo gdje burgija ne može.

Future,

ma burazeru nema se vremena ko prije. Nahvatalo se aktivnosti, ne znam đe udaram. Vraćam se polako u formu. Inače sam noćni čuvar na forumu. A Bogami Don burza je večeras kritičan, konto sam ga u tvoje krajeve poslati, al' nemadoh snage. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 dec 2011, 03:07

insider je napisao/la:Baš me čudi što nema nikog na forumu?
Nema nikog nigde :roll: ja sam Fb ugasio pre izvesnog vremena pa mi je ovo jedina nocna aktivnost :mrgreen: Future je tu,ali ja ne znam da je on tu jer je stavio onaj fantomski online status ,samo izleti odnekle :mrgreen:

@ Future izuzetno cenim sto si zbog mene promenio online status :) Brate ja sam tu svaku noc,al vas nema nigde,ja ne znam sta da pisem sa ovima sto svako vece po*ebu pola Sarajeva i cetvrt BIH a nekad zadju i u okolne zemlje :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 dec 2011, 03:08

ma kakva para ja jednom savio 20 marak a na stub i tok nisam upro hiltijem nije htio pasti

**** tu narodnu umotvorinu bate

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 03:11

Tribalian je napisao/la:
insider je napisao/la:Baš me čudi što nema nikog na forumu?
Nema nikog nigde :roll: ja sam Fb ugasio pre izvesnog vremena pa mi je ovo jedina nocna aktivnost :mrgreen: Future je tu,ali ja ne znam da je on tu jer je stavio onaj fantomski online status ,samo izleti odnekle :mrgreen:

@ Future izuzetno cenim sto si zbog mene promenio online status :) Brate ja sam tu svaku noc,al vas nema nigde,ja ne znam sta da pisem sa ovima sto svako vece po*ebu pola Sarajeva i cetvrt BIH a nekad zadju i u okolne zemlje :mrgreen:
Hahaha,to su ti je*ači. :mrgreen: :lol: Al' stvarno si upravu :lol:

@insider Yebi ga i ja sam bio možda 2 mjeseca odsutan,ali eto ponovo sam tu,zanimljivo je ovdje itekako sa ovom rajom. :) Ma nemoj burzonija bolan,to je ikona ovog foruma,jao kako bi te sutra dočekali na nož ovdje,uh. :D

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 dec 2011, 03:14

@ Future sto ti ne spavas,brines zbog posla sutra isto ko i ja :lol: Ja sam ovde dok ne pocnu oni "duhovi" na I.D. Discovery :mrgreen:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 03:17

Tribalian je napisao/la:@ Future sto ti ne spavas,brines zbog posla sutra isto ko i ja :lol: Ja sam ovde dok ne pocnu oni "duhovi" na I.D. Discovery :mrgreen:
Ma kakav posao brate,imam ja do toga još pure se najesti. :D :P Ma ne mogu,ovaj mjesec sam previše depresivan,sje*an i sve sam pokupio što ne treba,jednom riječju nikakav sam,a zbog toga ne mogu ni spavat.A nema ko da me smiri kakva treba,k'o one ye*ače :mrgreen: ,a ne pušim.

Nego jesi li vidio ovog mog sugrađanina što ide pješke na Hadždž došao do Vlasenice :mrgreen: ,sutra odmara,prešao za 2 dana put koji je predvidio za 4,znači uskoro je na tvojoj teritoriji. :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 dec 2011, 03:22

@ Future samo laganini :mrgreen: nisam cuo za tog lika sto pesaci. :) A sto se nespavanja tice,ja sam sampion u tome,ako neko pati od nesanice to sam ja :) Gde sam se poremetio ne znam,ali da nesto nije u redu-definitivno nije, na FB verovatno ima vise ljudi al ja sam se sam iskasirao odatle,pa ovde k naleti,naleti. :mrgreen: Ima finih lhudi ovde sa kojima bi za*ebancija mogla ici do maximuma i taman se razvije tema a onda uleti neki sa pricom " jednu j*bem a druga mi pusi" :roll: i svi se pokupe sa chata i odu u pm. :roll:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 03:26

Tribalian je napisao/la:@ Future samo laganini :mrgreen: nisam cuo za tog lika sto pesaci. :) A sto se nespavanja tice,ja sam sampion u tome,ako neko pati od nesanice to sam ja :) Gde sam se poremetio ne znam,ali da nesto nije u redu-definitivno nije, na FB verovatno ima vise ljudi al ja sam se sam iskasirao odatle,pa ovde k naleti,naleti. :mrgreen: Ima finih lhudi ovde sa kojima bi za*ebancija mogla ici do maximuma i taman se razvije tema a onda uleti neki sa pricom " jednu j*bem a druga mi pusi" :roll: i svi se pokupe sa chata i odu u pm. :roll:
Haha,e baš.Mah brate šta ćeš moramo biti takvi,kad ti je danas kompjuter i mobitel glavno,većinu vremena uz njih provodimo,uz to odmah dolazi do zračenja i gdje ćeš biti normalan.Al' hajde šta ćeš jednom se živi..

Ma bilo je i u Avazu i na S-x.com o tom liku.Iako sam u početku bio pesimističan,sada onakoi vjerujem da može doći do odredišta...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 03:29

Tribalian je napisao/la:@ Future samo laganini :mrgreen: nisam cuo za tog lika sto pesaci. :) A sto se nespavanja tice,ja sam sampion u tome,ako neko pati od nesanice to sam ja :) Gde sam se poremetio ne znam,ali da nesto nije u redu-definitivno nije, na FB verovatno ima vise ljudi al ja sam se sam iskasirao odatle,pa ovde k naleti,naleti. :mrgreen: Ima finih lhudi ovde sa kojima bi za*ebancija mogla ici do maximuma i taman se razvije tema a onda uleti neki sa pricom " jednu j*bem a druga mi pusi" :roll: i svi se pokupe sa chata i odu u pm. :roll:
Što Balaš kaže, nesanica ovih dana vrši eksperimente nad nama. :D

Dobro bi sve to bilo da se sutra ne radi.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 dec 2011, 03:30

jbmeti zivt

svi spavaju a na fb bivsa pise kako sam

a ja u ovom trenutku mogu svasta lanuti

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 dec 2011, 03:33

@ Future ja mu zelim da ukoliko bi on to sam hteo,da i do Kine stigne pesaka :)

@ Insider,kaze Balas mnogo pametnih stvari :) Mozda i odem na njegov koncert prekosutra,videcu u kakvom raspolozenju budem bio.

@ Don Burza,odjavljuj se sa FB ko zna sta mozes napisati :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 03:41

don_burza je napisao/la:jbmeti zivt

svi spavaju a na fb bivsa pise kako sam

a ja u ovom trenutku mogu svasta lanuti
Mi smo Burzini, Burza je naš!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 dec 2011, 10:50

mer`aba :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2011, 10:52

Sabahairola :)

Novi dan,stara nafaka

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 dec 2011, 11:36

Svako veče zaspim sa nadom - bi'će bolje. Probudim se, kad ono danas.

Sabahairola momčine.

Zna li neko ima li neka tema na forumu, vezana za citate mislilaca ili slično? :)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2011, 13:08

ima na google :P

A imas na facebook ,bar je kod mene tako,sve mislioci pa svaki minut neke izreke u vidu statusa :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []