Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

bistrikboy
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bistrikboy » 14 dec 2011, 17:15

Papilon20 je napisao/la:Moze li mi neko od osnovaca napisati definiciju prave ,poluprave i ravni ,treba mi za mladjeg brata a ne mogu na netu da nadjem ??
:lol: :lol: :lol:

To bi trebao znati :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 14 dec 2011, 17:19

bistrikboy je napisao/la:
Papilon20 je napisao/la:Moze li mi neko od osnovaca napisati definiciju prave ,poluprave i ravni ,treba mi za mladjeg brata a ne mogu na netu da nadjem ??
:lol: :lol: :lol:

To bi trebao znati :lol:
Haha zaboravilo se moj Beco ,stari se jbg :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 dec 2011, 17:22

http://www.****/vijesti/teme/7 ... enice.html" onclick="window.open(this.href);return false;

dBd vam Sefik bio razrednik o.O

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 14 dec 2011, 17:25

Limuntos je napisao/la:ev isto onaj norvezanin kad je onaj masakr pocinio...et imao je taj neki "motiv" protiv muslimana pa je to uradio, al naravno, covjek jednostavno ne moze biti 100% psihicki zdrav da tako nesto uradi...bolest...ev isto ovaj...nisam dobro upucen u ovo kao za ono u norveskoj, ovaj je puno manje ljudi pobio, al druge rijeci nema za ovo - bolest....i na kraju ce se dokazat kako nije bio uracunljiv i ode u ludaru il ce ga pustit, a ondje gdje treba bit, tj u zatvoru, nece ic sigurno (nazalost)...psiha je cudo...
Nisam ni ja našao zbog čega je ovaj belgijanac bacao bombe. Dođeš na posao i čovjek te dočeka bombom :(
Ali ne kontam, ljudi imaju perfektan život. pod timmislim dobar posao, kvalitetno liječenje i obrazovanje, puno para, nisu gladni i žedni, a onda ti pukne u glavi i počneš bacati bombe po gradu.
Ne znam ime ubice, je li možda on azilant ili domicilni stanovnik?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 14 dec 2011, 17:36

Rizah je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:ev isto onaj norvezanin kad je onaj masakr pocinio...et imao je taj neki "motiv" protiv muslimana pa je to uradio, al naravno, covjek jednostavno ne moze biti 100% psihicki zdrav da tako nesto uradi...bolest...ev isto ovaj...nisam dobro upucen u ovo kao za ono u norveskoj, ovaj je puno manje ljudi pobio, al druge rijeci nema za ovo - bolest....i na kraju ce se dokazat kako nije bio uracunljiv i ode u ludaru il ce ga pustit, a ondje gdje treba bit, tj u zatvoru, nece ic sigurno (nazalost)...psiha je cudo...
Nisam ni ja našao zbog čega je ovaj belgijanac bacao bombe. Dođeš na posao i čovjek te dočeka bombom :(
Ali ne kontam, ljudi imaju perfektan život. pod timmislim dobar posao, kvalitetno liječenje i obrazovanje, puno para, nisu gladni i žedni, a onda ti pukne u glavi i počneš bacati bombe po gradu.
Ne znam ime ubice, je li možda on azilant ili domicilni stanovnik?
ev sad sam procitao da je bacio 4 bombe u guzvu i ispraznio sanzer kalasnjikova po ljudima i onda se ubio :o :o Boze zdravlja i pameti, uvijek to treba govoriti, nista nam drugo ne treba...a ne pise odakle je ubica, ima njegovo ime, al ne pise odakle je...i et ako je tako kao sto ti govoris, imao dobar zivot, nista mu nije falilo, i onda da ovo uradi !? i nisam znao da se ubio, zato sam govorio da ce ic u ludnicu...danas covjek ne smije otici u prodavnicu kupit hljeb, a da ne strahujes da ce ti neko kasikaru ubacit u gace...strahota dje ode ovaj svijet...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 dec 2011, 17:41

samir_tm87 je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/7 ... enice.html

Jel tebi bio :?: :?: :lol:

Kod nas je ovo bila svakodnevnica kod jednog profesora ,sve ovako fata ,mene na tablu a ovu što sjedi sa mnom fataj čitav čas :lol: :lol: i tako u svakom razredu :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 14 dec 2011, 18:28

slika :mrgreen:
“You talkin’ to me?”

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 dec 2011, 18:40

legenda reala je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/7 ... enice.html

Jel tebi bio :?: :?: :lol:

Kod nas je ovo bila svakodnevnica kod jednog profesora ,sve ovako fata ,mene na tablu a ovu što sjedi sa mnom fataj čitav čas :lol: :lol: i tako u svakom razredu :P

ma jok, zaobilazim te skole gdje se treba ucit :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2011, 20:10

Opljacko mi neko kucu i ukrao 15 KM i ukrao ocu novcanik plus licnu kartu i bankovnu karticu :shock: :shock: :shock:

JBT

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 20:14

Sheyi je napisao/la:Opljacko mi neko kucu i ukrao 15 KM i ukrao ocu novcanik plus licnu kartu i bankovnu karticu :shock: :shock: :shock:

JBT
opljačkao ti kuću i uzeo te stvari? kakav kriminalac...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2011, 20:18

insider je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Opljacko mi neko kucu i ukrao 15 KM i ukrao ocu novcanik plus licnu kartu i bankovnu karticu :shock: :shock: :shock:

JBT
opljačkao ti kuću i uzeo te stvari? kakav kriminalac...
Jbg ,vracam se iz grada ..otkljucavam kucu,a cujem unutra nesto gudi i ulazim u kuhinju kad ono prozor bio otvoren i tu je usao..a otaci mati otisli na kafu ,valjda je upratio da nas nema..
No sva sreca pa sam i ja stigao jer valjda nije mogao preroviti vise..pa je pobjegao --

Nije to nesto ,ali sam u soku jbg ..

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 20:35

@Devil,@Tribalian, šta je ovo pokradoše vas Panteraši? :lol: Ovaj put su ukrali satove u vrijednosti 700.000 eura. :lol:

http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /111214180" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 21:12

Hajd da vas vidim!

Zna li neko kako kroz 9 tačaka raspoređenih 3x3 povući 4 linije, a da obuhvatiš sve tačke!?

Normalno bez podizanja olovke :mrgreen:

Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 dec 2011, 21:16

Future je napisao/la:@Devil,@Tribalian, šta je ovo pokradoše vas Panteraši? :lol: Ovaj put su ukrali satove u vrijednosti 700.000 eura. :lol:

http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /111214180" onclick="window.open(this.href);return false;
Najveci kraljevi,to sto oni mogu da opljackuju,verovatno niko nemoze.Izuzetno skolovana banda. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 dec 2011, 21:21

Devil je napisao/la:
Future je napisao/la:@Devil,@Tribalian, šta je ovo pokradoše vas Panteraši? :lol: Ovaj put su ukrali satove u vrijednosti 700.000 eura. :lol:

Najveci kraljevi,to sto oni mogu da opljackuju,verovatno niko nemoze.Izuzetno skolovana banda. :lol:
Genijalni su stvarno :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2011, 21:21

Bianconeri1988 je napisao/la: Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma :mrgreen:
Znam vec rjesenje, al ako postavim, ode nam ti sa foruma :lol:

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 21:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd da vas vidim!

Zna li neko kako kroz 9 tačaka raspoređenih 3x3 povući 4 linije, a da obuhvatiš sve tačke!?

Normalno bez podizanja olovke :mrgreen:

Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma :mrgreen:
Hoćeš stvarno otići,da ne radim džaba? :lol:
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 21:25

Goalgetter je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma :mrgreen:
Znam vec rjesenje, al ako postavim, ode nam ti sa foruma :lol:
E ne možeš ti ako već znaš :mrgreen: :lol:

Fazon je da rade oni što ne znaju :lol:
Future je napisao/la:
Hoćeš stvarno otići,da ne radim džaba? :lol:
Prvo ti uradi :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 dec 2011, 21:26

Znam i ja to,iz toga mi je profa obecao pet,misleci da necu moci za 45 minuta to da uradim.I na kraju mi teska srca morao dati. :lol:
Lepa vremena su to bila,ali kao i kod ostalih necu da te ispisujem sa foruma. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2011, 21:27

Devil je napisao/la:Znam i ja to,iz toga mi je profa obecao pet,misleci da necu moci za 45 minuta to da uradim.I na kraju mi teska srca morao dati. :lol:
Lepa vremena su to bila,ali kao i kod ostalih necu da te ispisujem sa foruma. :mrgreen:
Isti je i u mene slucaj bio, obecao mi plus, a to za 30 min. trebao odradit. :mrgreen: . Neka, pusticemo ih neka se pate :lol:

P.S Tad nisam znao, tek kad je isteklo vrijeme, on mi pokazao :evil: :D
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 dec 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []