Papilon20 je napisao/la:Moze li mi neko od osnovaca napisati definiciju prave ,poluprave i ravni ,treba mi za mladjeg brata a ne mogu na netu da nadjem ??
To bi trebao znati
Moderator/ica: insider
Papilon20 je napisao/la:Moze li mi neko od osnovaca napisati definiciju prave ,poluprave i ravni ,treba mi za mladjeg brata a ne mogu na netu da nadjem ??
Haha zaboravilo se moj Beco ,stari se jbgbistrikboy je napisao/la:Papilon20 je napisao/la:Moze li mi neko od osnovaca napisati definiciju prave ,poluprave i ravni ,treba mi za mladjeg brata a ne mogu na netu da nadjem ??![]()
![]()
![]()
To bi trebao znati
Nisam ni ja našao zbog čega je ovaj belgijanac bacao bombe. Dođeš na posao i čovjek te dočeka bombomLimuntos je napisao/la:ev isto onaj norvezanin kad je onaj masakr pocinio...et imao je taj neki "motiv" protiv muslimana pa je to uradio, al naravno, covjek jednostavno ne moze biti 100% psihicki zdrav da tako nesto uradi...bolest...ev isto ovaj...nisam dobro upucen u ovo kao za ono u norveskoj, ovaj je puno manje ljudi pobio, al druge rijeci nema za ovo - bolest....i na kraju ce se dokazat kako nije bio uracunljiv i ode u ludaru il ce ga pustit, a ondje gdje treba bit, tj u zatvoru, nece ic sigurno (nazalost)...psiha je cudo...
ev sad sam procitao da je bacio 4 bombe u guzvu i ispraznio sanzer kalasnjikova po ljudima i onda se ubioRizah je napisao/la:Nisam ni ja našao zbog čega je ovaj belgijanac bacao bombe. Dođeš na posao i čovjek te dočeka bombomLimuntos je napisao/la:ev isto onaj norvezanin kad je onaj masakr pocinio...et imao je taj neki "motiv" protiv muslimana pa je to uradio, al naravno, covjek jednostavno ne moze biti 100% psihicki zdrav da tako nesto uradi...bolest...ev isto ovaj...nisam dobro upucen u ovo kao za ono u norveskoj, ovaj je puno manje ljudi pobio, al druge rijeci nema za ovo - bolest....i na kraju ce se dokazat kako nije bio uracunljiv i ode u ludaru il ce ga pustit, a ondje gdje treba bit, tj u zatvoru, nece ic sigurno (nazalost)...psiha je cudo...![]()
Ali ne kontam, ljudi imaju perfektan život. pod timmislim dobar posao, kvalitetno liječenje i obrazovanje, puno para, nisu gladni i žedni, a onda ti pukne u glavi i počneš bacati bombe po gradu.
Ne znam ime ubice, je li možda on azilant ili domicilni stanovnik?
Jel tebi biosamir_tm87 je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/7 ... enice.html
dBd vam Sefik bio razrednik o.O
legenda reala je napisao/la:Jel tebi biosamir_tm87 je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/7 ... enice.html
dBd vam Sefik bio razrednik o.O![]()
![]()
![]()
Kod nas je ovo bila svakodnevnica kod jednog profesora ,sve ovako fata ,mene na tablu a ovu što sjedi sa mnom fataj čitav čas![]()
i tako u svakom razredu
opljačkao ti kuću i uzeo te stvari? kakav kriminalac...Sheyi je napisao/la:Opljacko mi neko kucu i ukrao 15 KM i ukrao ocu novcanik plus licnu kartu i bankovnu karticu![]()
![]()
![]()
JBT
Jbg ,vracam se iz grada ..otkljucavam kucu,a cujem unutra nesto gudi i ulazim u kuhinju kad ono prozor bio otvoren i tu je usao..a otaci mati otisli na kafu ,valjda je upratio da nas nema..insider je napisao/la:opljačkao ti kuću i uzeo te stvari? kakav kriminalac...Sheyi je napisao/la:Opljacko mi neko kucu i ukrao 15 KM i ukrao ocu novcanik plus licnu kartu i bankovnu karticu![]()
![]()
![]()
JBT
Najveci kraljevi,to sto oni mogu da opljackuju,verovatno niko nemoze.Izuzetno skolovana banda.Future je napisao/la:@Devil,@Tribalian, šta je ovo pokradoše vas Panteraši?Ovaj put su ukrali satove u vrijednosti 700.000 eura.
![]()
http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /111214180" onclick="window.open(this.href);return false;
Genijalni su stvarnoDevil je napisao/la:Najveci kraljevi,to sto oni mogu da opljackuju,verovatno niko nemoze.Izuzetno skolovana banda.Future je napisao/la:@Devil,@Tribalian, šta je ovo pokradoše vas Panteraši?Ovaj put su ukrali satove u vrijednosti 700.000 eura.
![]()
http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /111214180" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam vec rjesenje, al ako postavim, ode nam ti sa forumaBianconeri1988 je napisao/la: Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma
Hoćeš stvarno otići,da ne radim džaba?Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd da vas vidim!
Zna li neko kako kroz 9 tačaka raspoređenih 3x3 povući 4 linije, a da obuhvatiš sve tačke!?
Normalno bez podizanja olovke![]()
Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma
E ne možeš ti ako već znašGoalgetter je napisao/la:Znam vec rjesenje, al ako postavim, ode nam ti sa forumaBianconeri1988 je napisao/la: Ako neko riješi do ponoći ja se ispisujem sa foruma
Prvo ti uradiFuture je napisao/la:
Hoćeš stvarno otići,da ne radim džaba?
Isti je i u mene slucaj bio, obecao mi plus, a to za 30 min. trebao odradit.Devil je napisao/la:Znam i ja to,iz toga mi je profa obecao pet,misleci da necu moci za 45 minuta to da uradim.I na kraju mi teska srca morao dati.![]()
Lepa vremena su to bila,ali kao i kod ostalih necu da te ispisujem sa foruma.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 7 gostiju.