Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
samo da kazem, gledala sam prvo poluvrijeme, resetali su ga OPET. upson igrac i ove utakmice.
sta se prica po kuloarima, jel odustao asmir od fudbala? harise, jesi hepi sto je primio tri gola?
sta se prica po kuloarima, jel odustao asmir od fudbala? harise, jesi hepi sto je primio tri gola?
...
Dobro je prosao,nije bilo lelujavih sutevapanties je napisao/la:samo da kazem, gledala sam prvo poluvrijeme, resetali su ga OPET. upson igrac i ove utakmice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa brani i on, samo protiv ovi iz ELa trenutnoharishp je napisao/la: @STEVIE sve je to u redu,ali kako sam navede ''glavni konkurenti brane''
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
A ovi ih iz kukuruzspora azijskog kontinenta lige na streljanu metnuse veceras.STEVIE je napisao/la:pa brani i on, samo protiv ovi iz ELa trenutnoharishp je napisao/la: @STEVIE sve je to u redu,ali kako sam navede ''glavni konkurenti brane''dzaba sve al' iskustvo je iskustvo. jedan se dokazao protiv liverpoola, newcastlea, citya etc a ovi drugi protiv kukuruzspora, ima i toga
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako nece kad na drugoj strani igra strucnjak upson. s takvim uslovima stoke bi najebao i protiv travnika. plus kad ovi iz europe igraju protiv raznorazni kukuruzspora kao da su na posjeti u siriji, sve to utice..harishp je napisao/la: A ovi ih iz kukuruzspora azijske strane lige na streljanu metnuse veceras.
@panties: tako i bude kad je na djelu upson
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 14 dec 2011, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
lol besiktas sa 13 igraca.STEVIE je napisao/la:kako nece kad na drugoj strani igra strucnjak upson. s takvim uslovima stoke bi najebao i protiv travnikaharishp je napisao/la: A ovi ih iz kukuruzspora azijske strane lige na streljanu metnuse veceras.
edit: htjela sam rec 12, al ponese me.
...
Zar nije Upso reprepreprezentivacSTEVIE je napisao/la:kako nece kad na drugoj strani igra strucnjak upson. s takvim uslovima stoke bi najebao i protiv travnikaharishp je napisao/la: A ovi ih iz kukuruzspora azijske strane lige na streljanu metnuse veceras.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa gdje zaboravih burica
ostade nam asmir onda bez poziva za repku
asmir prvi golman nase repke u narednih 10-ak godina aBd, a neka se ostali bore da budu rezervni golmani golmani
pape nam rotira golmane. k'o mancini napadace 
@harishp: jeste al dovoljno je vidjeti gdje je lik igrao i tko ga je pozvao u repku
. medju boljim u premiershipu on ni blizu nije bio vec je tu svoje prste umjesao onaj majmun brooking 
Koji asmir @djasmine ,avdukic?jasmin10 je napisao/la:pa gdje zaboravih buricaostade nam asmir onda bez poziva za repku
asmir prvi golman nase repke u narednih 10-ak godina aBd, a neka se ostali bore da budu rezervni golmani golmani
Nemamo mi Panteliju da rotiramo k'o Mancini,jedino Supica.
@STEVIE Upso je ocit primjer da nije bas sve tako bajno u drzavi ludih krava.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 dec 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne prizivaj goldyja ziv bio. sace on doc i rec da je to GENIJALNO.jasmin10 je napisao/la:pa gdje zaboravih buricaostade nam asmir onda bez poziva za repku
...
harishp ima donekle pravo..ne bi me cudilo da opet jednog dana asmir promjeni misljenje o igranju za repku..na stranu sve kvalitete
Unica grande amore
begovic je patriota veliki ba. nosi kopacke sa zastavom BiH.
nadam se da nece biti vise onih otkazivanja selektoru, osim ako je to sa razlogom.ima kvaliteta i za vece timove od stokea.
o tome se pricalo davno.AllAbout je napisao/la:harishp ima donekle pravo..ne bi me cudilo da opet jednog dana asmir promjeni misljenje o igranju za repku..na stranu sve kvalitete
nema smisla. (to je bilo vrijeme sorensen jednu, on jednu)
ibričić?
džeko?
ne da mi se prisjećat... (a jos je bilo takvih, da se ne lazemo niko nije bio za tu tekmu)
tad je i Nadarević otpisan, (što se mene tiče nije OK, jer je sa Spahom u tandemu prilično dobar, da je u Albaniji igro on sad bi smo bili na Euru)
Safet pričo s likom, Safet reko dobro, Safetu mi mozemo svi srat, al čojk je šef, ako ništa drugo ne možemo, onda poštujmo čin. A trenutno je Safet gazda. Prema tomu...
Begović 1
Hasagić 12
ili Safet kaže obrnuto, opet poštovat, to je njegov pos'o.
A što se mene tiče, lik zna šta radi.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zato sto sa Kanadom moze da igra potiv Svetih Kittsova i Nevisa,Trinidada i Tobaga,Svete Lucije itd.Najjaci su USA i Mekso i to je plafon.insider je napisao/la:Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
A sa BIH moze ponekad odigrati i protiv Francuske,Portugala,Spanije,Svedske,Njemacke.Vise ociju,vise i skauta.
Razlika drasticna zar ne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U tom pogledu, istina, drastična razlika. Ali gledao sam s neke druge perspektive.harishp je napisao/la:Zato sto sa Kanadom moze da igra potiv Svetih Kittsova i Nevisa,Trinidada i Tobaga,Svete Lucije itd.Najjaci su USA i Mekso i to je plafon.insider je napisao/la:Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
A sa BIH moze ponekad odigrati i protiv Francuske,Portugala,Spanije,Svedske,Njemacke.Vise ociju,vise i skauta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- skyisthelimit
zare je napisao/la:ma 10i, ima hadjidjulbic, ima onaj ramovic, ima adilovic
dobro je bola harise vise, majka mu stara
bez govora je najbolji GOLMAN nase reprezentacije
ako cemo gledati ljudske kvalitete, i spahic nam je tek 10i stoper
najjaci su ovi sto okrecu na "ljudske kvalitete"
Zaista me vise nista ne moze iznenaditi..
Jesil gledo mozda zadnju presicu Spahica pred Portugal
Ne mozemo suditi o nekome ako ga ne poznajemo ono uzivo
15.10 - 15.06 ...
Kao na primjer?insider je napisao/la:U tom pogledu, istina, drastična razlika. Ali gledao sam s neke druge perspektive.harishp je napisao/la:Zato sto sa Kanadom moze da igra potiv Svetih Kittsova i Nevisa,Trinidada i Tobaga,Svete Lucije itd.Najjaci su USA i Mekso i to je plafon.insider je napisao/la:Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Daduli, Google Adsense [Bot], Micron, Proximic, RacioEmocionalan i 53 gosta.