Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la panties » 14 dec 2011, 22:57

samo da kazem, gledala sam prvo poluvrijeme, resetali su ga OPET. upson igrac i ove utakmice.

sta se prica po kuloarima, jel odustao asmir od fudbala? harise, jesi hepi sto je primio tri gola?
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2011, 23:00

panties je napisao/la:samo da kazem, gledala sam prvo poluvrijeme, resetali su ga OPET. upson igrac i ove utakmice.

sta se prica po kuloarima, jel odustao asmir od fudbala? harise, jesi hepi sto je primio tri gola?
Dobro je prosao,nije bilo lelujavih suteva
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 dec 2011, 23:00

harishp je napisao/la: @STEVIE sve je to u redu,ali kako sam navede ''glavni konkurenti brane''
pa brani i on, samo protiv ovi iz ELa trenutno :D dzaba sve al' iskustvo je iskustvo. jedan se dokazao protiv liverpoola, newcastlea, citya etc a ovi drugi protiv kukuruzspora, ima i toga ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 dec 2011, 23:01

nemoj tako, turska liga je EPL azijskog kontinenta.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2011, 23:02

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: @STEVIE sve je to u redu,ali kako sam navede ''glavni konkurenti brane''
pa brani i on, samo protiv ovi iz ELa trenutno :D dzaba sve al' iskustvo je iskustvo. jedan se dokazao protiv liverpoola, newcastlea, citya etc a ovi drugi protiv kukuruzspora, ima i toga ;)
A ovi ih iz kukuruzspora azijskog kontinenta lige na streljanu metnuse veceras.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 dec 2011, 23:04

harishp je napisao/la: A ovi ih iz kukuruzspora azijske strane lige na streljanu metnuse veceras.
kako nece kad na drugoj strani igra strucnjak upson. s takvim uslovima stoke bi najebao i protiv travnika. plus kad ovi iz europe igraju protiv raznorazni kukuruzspora kao da su na posjeti u siriji, sve to utice..

@panties: tako i bude kad je na djelu upson ;)
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 14 dec 2011, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 dec 2011, 23:05

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la: A ovi ih iz kukuruzspora azijske strane lige na streljanu metnuse veceras.
kako nece kad na drugoj strani igra strucnjak upson. s takvim uslovima stoke bi najebao i protiv travnika
lol besiktas sa 13 igraca.

edit: htjela sam rec 12, al ponese me.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2011, 23:06

STEVIE je napisao/la:
kako nece kad na drugoj strani igra strucnjak upson. s takvim uslovima stoke bi najebao i protiv travnika
Zar nije Upso reprepreprezentivac :mrgreen: Angleske znaci jedan od boljih ''Premiera''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 dec 2011, 23:08

pa gdje zaboravih burica :mrgreen: ostade nam asmir onda bez poziva za repku :mrgreen: asmir prvi golman nase repke u narednih 10-ak godina aBd, a neka se ostali bore da budu rezervni golmani golmani :P pape nam rotira golmane. k'o mancini napadace :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 dec 2011, 23:09

@harishp: jeste al dovoljno je vidjeti gdje je lik igrao i tko ga je pozvao u repku :mrgreen: . medju boljim u premiershipu on ni blizu nije bio vec je tu svoje prste umjesao onaj majmun brooking ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2011, 23:11

jasmin10 je napisao/la:pa gdje zaboravih burica :mrgreen: ostade nam asmir onda bez poziva za repku :mrgreen: asmir prvi golman nase repke u narednih 10-ak godina aBd, a neka se ostali bore da budu rezervni golmani golmani :P pape nam rotira golmane. k'o mancini napadace :D
Koji asmir @djasmine ,avdukic?
Nemamo mi Panteliju da rotiramo k'o Mancini,jedino Supica.
@STEVIE Upso je ocit primjer da nije bas sve tako bajno u drzavi ludih krava. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 dec 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 14 dec 2011, 23:11

jasmin10 je napisao/la:pa gdje zaboravih burica :mrgreen: ostade nam asmir onda bez poziva za repku :mrgreen: asmir prvi golman nase repke u narednih 10-ak godina aBd, a neka se ostali bore da budu rezervni golmani golmani :P pape nam rotira golmane. k'o mancini napadace :D
ne prizivaj goldyja ziv bio. sace on doc i rec da je to GENIJALNO.
...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 14 dec 2011, 23:14

harishp ima donekle pravo..ne bi me cudilo da opet jednog dana asmir promjeni misljenje o igranju za repku..na stranu sve kvalitete
Unica grande amore

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 dec 2011, 23:35

begovic je patriota veliki ba. nosi kopacke sa zastavom BiH. :D nadam se da nece biti vise onih otkazivanja selektoru, osim ako je to sa razlogom.ima kvaliteta i za vece timove od stokea.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 15 dec 2011, 01:30

AllAbout je napisao/la:harishp ima donekle pravo..ne bi me cudilo da opet jednog dana asmir promjeni misljenje o igranju za repku..na stranu sve kvalitete
o tome se pricalo davno.
nema smisla. (to je bilo vrijeme sorensen jednu, on jednu)
ibričić?
džeko?
ne da mi se prisjećat... (a jos je bilo takvih, da se ne lazemo niko nije bio za tu tekmu)
tad je i Nadarević otpisan, (što se mene tiče nije OK, jer je sa Spahom u tandemu prilično dobar, da je u Albaniji igro on sad bi smo bili na Euru)
Safet pričo s likom, Safet reko dobro, Safetu mi mozemo svi srat, al čojk je šef, ako ništa drugo ne možemo, onda poštujmo čin. A trenutno je Safet gazda. Prema tomu...
Begović 1
Hasagić 12
ili Safet kaže obrnuto, opet poštovat, to je njegov pos'o.
A što se mene tiče, lik zna šta radi.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 dec 2011, 02:09

Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2011, 02:21

insider je napisao/la:Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
Zato sto sa Kanadom moze da igra potiv Svetih Kittsova i Nevisa,Trinidada i Tobaga,Svete Lucije itd.Najjaci su USA i Mekso i to je plafon.
A sa BIH moze ponekad odigrati i protiv Francuske,Portugala,Spanije,Svedske,Njemacke.Vise ociju,vise i skauta.
Razlika drasticna zar ne.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 dec 2011, 02:31

harishp je napisao/la:
insider je napisao/la:Još ne shvatam zašto Asmir nije odlučio da brani za Kanadu.
Zato sto sa Kanadom moze da igra potiv Svetih Kittsova i Nevisa,Trinidada i Tobaga,Svete Lucije itd.Najjaci su USA i Mekso i to je plafon.
A sa BIH moze ponekad odigrati i protiv Francuske,Portugala,Spanije,Svedske,Njemacke.Vise ociju,vise i skauta.
U tom pogledu, istina, drastična razlika. Ali gledao sam s neke druge perspektive.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 dec 2011, 02:31

zare je napisao/la:ma 10i, ima hadjidjulbic, ima onaj ramovic, ima adilovic

dobro je bola harise vise, majka mu stara

bez govora je najbolji GOLMAN nase reprezentacije
ako cemo gledati ljudske kvalitete, i spahic nam je tek 10i stoper

najjaci su ovi sto okrecu na "ljudske kvalitete" :shock: otkud vi znate kakav je ko k`o cojek sto bi se reklo...
Zaista me vise nista ne moze iznenaditi.. :roll:
Jesil gledo mozda zadnju presicu Spahica pred Portugal

Ne mozemo suditi o nekome ako ga ne poznajemo ono uzivo
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2011, 02:37

insider je napisao/la:
harishp je napisao/la:
U tom pogledu, istina, drastična razlika. Ali gledao sam s neke druge perspektive.
Kao na primjer?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], lol89, Meshko91, napapijri1987, s4mke i 39 gostiju.