A vi ste tko?RogerPro je napisao/la:Zdravko Mamić jedan je od nas!
GNK Dinamo Zagreb
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Navijači Dinamo duže od vas.badblueboylivno je napisao/la:A vi ste tko?RogerPro je napisao/la:Zdravko Mamić jedan je od nas!
Nemas ti pojma buraz.... Po tebi je i Mamic duze od Dinama.... dalje od nosa ti ne vidis....RogerPro je napisao/la:Navijači Dinamo duže od vas.badblueboylivno je napisao/la:A vi ste tko?RogerPro je napisao/la:Zdravko Mamić jedan je od nas!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Duže od koga?RogerPro je napisao/la:Navijači Dinamo duže od vas.badblueboylivno je napisao/la:A vi ste tko?RogerPro je napisao/la:Zdravko Mamić jedan je od nas!
Hayley <3
Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma mozda nece nista svanut, ali se nece za Dinamo vuci sumljive trakavice i muljanja sto idu uz ovog lika. Nekako kako god, ali sve se previse vrti oko ovog covjeka da je i Dinamo i igraci i navijaci u drugom planu a samo se o njemu cuje. Napravio je sistem "za dlaku ispred kluba", a to vec nije dobro za sve koji vole Dinamo. U fudbalu se to odmah vidi. Mozda da je otisao na folk extradu da bi tamo bio manje uocljiv, ovako s ovakvim tipovima uvijek se nesto zakuha i nije dobro. Stadion za LP i sve ostalo svakako bi i bez njega neko drugi napravio. Jedino mozda nebi ako bi Dinamo i njegovi navijaci bili zadovoljni sredinom tabele. Dinamo je mnogo veci klub i takvog ga treba graditi.insider je napisao/la:Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- badblueboylivno
- Kontakt:
A sad je kao lijepo?insider je napisao/la:Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Prosjek od oko 2000 ljudi po utakmici, kluba sa 6 titula u nizu. Turnobno izgleda biti na Dinamovoj utakmici.
Nerasprodavanje stadiona protiv Reala i Ajaxa. Sramota u Europi. Povijest glavnog operativca kluba je dovela utakmicu LP u sumnju, i podsmijeh po cijelom svijetu.
Nezanimljiv klub, ljudi se ne mogu identificirati s njim, novim generacijama klub je nezanimljiv, starijim je otet. Obračun s navijačima putem web sitea, pisanje žalosnih priopćenja na istom, za koja se kao navijač Dinama crvenim.
Jeb'anje majke svemu i svačemu od strane glavnog operativca kluba.
Javne prijetnje mnogima koji se drznu reći nešto protiv tog "gospodina".
Vrijeđanje Vahida Halilhodžića na rasnoj osnovi od tog "gospodina", i kasnije postavljanje trenera koji ničim nije zaslužio dobiti priliku opet raditi u Dinamu.
Apsolutna netransparentnost u poslovanju. Kao član kluba deset puta šaljem zahtjev za poslovnim podacima kluba, na koje zakonom IMAM PRAVO, dobijem šipak.
Brisanje poda legendama kluba - nema niti jednog bivšeg igrača u nekom klupskom tijelu, osim Zorana Mamića - koji mi se gadi.
Održavanje pressica koje traju po dva-tri sata, a nitko ne smije pitati nikakvo škakljivo pitanje - inače završi kao novinar proklet na Božić 2010.
Namještanje poslova oko preuređenja stadiona i pranje novca.
Glavna svrha kluba je praktički postala prodavanje igrača i zarada.
To su samo mali problemi koji su direktna posljedica vladavine tog "gospodina", "tate", "boga", u ovom klubu. Šteta koju je nanio je ogromna. Ogromna.
I općenito, svi koji mislite da jedan klub koji je godinama vrh, koji ima veliki broj sljedbenika, koji je institucija, ne može egzistirati kad ode jedan čovjek - u ovom slučaju mafijaš, kriminalac, seljačina - ste žalosni.
Hayley <3
Mamić ne voli bijelce?badblueboylivno je napisao/la:Vrijeđanje Vahida Halilhodžića na rasnoj osnovi od tog "gospodina",
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zna se da sam mislio na vjeru, lapsus calami.
Ali nebitno. Kad nemaš ništa reći protiv nečeg napisanog, gledaš sitne greške u pisanju.
Ali nebitno. Kad nemaš ništa reći protiv nečeg napisanog, gledaš sitne greške u pisanju.
Hayley <3
Još jedna greška. Mislio si na lapsus memoriae.badblueboylivno je napisao/la:Zna se da sam mislio na vjeru, lapsus calami.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mamić već godinama isisava pare iz kluba a navijačima zamazuje oči sa osvajanjem HNL-a , plaća milone eura za penzonere tipa Šimunić , Nowotny.insider je napisao/la:Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Dinamo i bez Mamića može biti prvak kao i što može ući u CL i odigrati pristojno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovaj Dinamo je Mamić stvorio. Dinamo bi i bez Mamića mogao biti prvak i mogao ući u CL jer je on to omogućio.Saurman je napisao/la:Mamić već godinama isisava pare iz kluba a navijačima zamazuje oči sa osvajanjem HNL-a , plaća milone eura za penzonere tipa Šimunić , Nowotny.insider je napisao/la:Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Dinamo i bez Mamića može biti prvak kao i što može ući u CL i odigrati pristojno.
Buraz nema se tu sta objasnjavat. Bolesno i zalosno je sto se ovom RogerPro i slicnima Dinamo rodilo kad i Mamic.badblueboylivno je napisao/la:Da, upravo to.
Ali pojedincima to ne možeš objasniti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da.
A evo i jednog teksta koji mi je napisao jedan "internet poznanik" na jednom forumu, a kasnije je objavljen na fejsu.
Sjetio sam se rasprave otprije cca pola godine, koju smo vodili ovdje. Tada sam ja tvrdio da Dinamo Zagreb pod Mamićem ima loš europski rezultat (s obzirom da je 0 puta prezimio i 0 puta (do tada) igrao LP, bilo je nekih koji su tvrdili da je rezultat "dosta solidan". Nekima čak i odličan, jer "nemre se bolje bez da kupiš Neymara i Boatenga". Ja i dalje tvrdim da je katastrofalan. Ne prosječan, ne ispodprosječan, nego katastrofalan. s obzirom na startnu poziciju (praktički osiguran prvak države plus golemi poticaji od grada). Ovaj post je namijenjen ekipi poput loysyba "kojima se dopada kako Mamić vodi klub jer ima rezultat" (iako su, naravno, protiv njega). Nema rezultat. Ima golem **** zamotan u plavu travu zaborava.
Anderlecht, koji je prije par godina "imao sreće" što je dobio Dinama, je dobio EL grupu sa 6 pobjeda iz 6 utakmica i gol razlikom 18:4 (ako ostane ovako protiv Lokomotiva).
Jedan Salzburg (koji je također "imao sreće" protiv Dinama) je prošao u nokaut fazu EL. Faking PAOK je prvi u skupini. Standard Liege je prošao dalje. Legia iz Varšave. Bešiktaš. Metalist Harkiv, ALO. Je prvi u skupini, s 13 bodova.
Brugge, Braga, Steaua...
APOEL je razorio skupinu u EL.
Dinamo Zagreb pod Mamićevim vodstvom, megamenadžerom, megavođom, Bogom nogometa i Đo Frejzerom, je LP igrao JEDNOM u 11 sezona. Iako u domaćem prvenstvu praktički ima zagarantiran naslov, s obzirom u kakvim uvjetima i u kakvim močvarama su drugi klubovi. I taj jedan put je u 6 utakmica popio 22 gola, uz 3 zabijena. Europa mu se smije, i još to nije sve, nego sad i Nizozemci znaju da Đo Frejzer ima naglu narav i voli prijetit novinaru smrću, i još kao bonus fićr imate sumnju o namještanju.
Kad se to tako postavi, plus naravno kršenje svih mogućih zakona, sukobe interesa, nabijanja nakurac, kršenje vlastitog statuta, 323 čovjeka na proslavi naslova (46. za redom), netransparentno poslovanje (gdje su računi? gdje je godišnje izvješće?), onda je ovo bez dvojbi najmračniji period u povijesti Dinama. Bez daljnjega najgori.
Škola je raskrinkana odavno, od top 5, srozala se na trenutno 87. mjesto u Europi, iza Genclerbirligija i Panioniosa, a sada su i rezultati. Koji točno rezultati, ako ne brojimo ovu močvaretinu od HNL-a, a nitko normalan je ne može brojat?
Nitko mi neće reć da APOEL, Metalist, Legia, Standard, Brugge, Bešiktaš, Anderlecht i PAOK mogu doslovce gazit po protivnicima kao što su Tottenham, Hannover, Stoke, Birmingham, Zenit, Šahtar, Porto, a Dinamo "ima ok rezultat" jer je prošao Malmo (zahvaljujući Kelavinim ČUDESNIM obranama) i Koper (zahvaljujući Butininim ČUDESNIM obranama).
Dinamo ima katastrofalan europski rezultat pod Zdravkom Mamićem. Prestanite mantrat drugačije. Postoji 0 argumenata da taj čovjek ostane i sekunde u Dinamu i dalje nas sve skupa terorizira prisustvom u medijima. Ne mogu otvorit portal bez da ga vidim, prestao sam pratit presice jebote, ne mogu više. Povraćat ću kroz oči. Dosta je više. I mene je zabavljalo dugo da netko može bit toliko iritantno glup i izvlačit se na retoriku "znaš me kakav sam sentimentalac, ja kaem svadba plaćena i idi tamo to je tvoj stan" ali sad je fakat dosta.
Evo pao je i Sanader, sad i HDZ, dosta je, Zdravko pokupi igračke i goni se više, jer ću ja prestat otvarat portale, novine, televiziju, samo čekam da mi iskoči iz romana Dostojevskog ili se pojavi u sceni s Bruce Willisom u Umri Muški 2.
I još me samo zanima koga će on to prebit kad više ne bude u Dinamu. Samo to. Sad čekamo nedjelju i da ga Stanković rastavi na faktore, materijala ima napretek. Ako to ne učini, zvat ću HRT i **** mu sve po spisku.
EDIT: dok sam ovo tipkao, Wisla iz Krakowa je prošla u nokaut fazu EL. Ispred Fulhama. Odense, kojem nije trebalo ni za što, je iz zajebancijice zabio dva gola usred Craven Cottagea za 2:2, i Poljaci idu dalje. Može se. Svi mogu, osim Zdravka.
A evo i jednog teksta koji mi je napisao jedan "internet poznanik" na jednom forumu, a kasnije je objavljen na fejsu.
Sjetio sam se rasprave otprije cca pola godine, koju smo vodili ovdje. Tada sam ja tvrdio da Dinamo Zagreb pod Mamićem ima loš europski rezultat (s obzirom da je 0 puta prezimio i 0 puta (do tada) igrao LP, bilo je nekih koji su tvrdili da je rezultat "dosta solidan". Nekima čak i odličan, jer "nemre se bolje bez da kupiš Neymara i Boatenga". Ja i dalje tvrdim da je katastrofalan. Ne prosječan, ne ispodprosječan, nego katastrofalan. s obzirom na startnu poziciju (praktički osiguran prvak države plus golemi poticaji od grada). Ovaj post je namijenjen ekipi poput loysyba "kojima se dopada kako Mamić vodi klub jer ima rezultat" (iako su, naravno, protiv njega). Nema rezultat. Ima golem **** zamotan u plavu travu zaborava.
Anderlecht, koji je prije par godina "imao sreće" što je dobio Dinama, je dobio EL grupu sa 6 pobjeda iz 6 utakmica i gol razlikom 18:4 (ako ostane ovako protiv Lokomotiva).
Jedan Salzburg (koji je također "imao sreće" protiv Dinama) je prošao u nokaut fazu EL. Faking PAOK je prvi u skupini. Standard Liege je prošao dalje. Legia iz Varšave. Bešiktaš. Metalist Harkiv, ALO. Je prvi u skupini, s 13 bodova.
Brugge, Braga, Steaua...
APOEL je razorio skupinu u EL.
Dinamo Zagreb pod Mamićevim vodstvom, megamenadžerom, megavođom, Bogom nogometa i Đo Frejzerom, je LP igrao JEDNOM u 11 sezona. Iako u domaćem prvenstvu praktički ima zagarantiran naslov, s obzirom u kakvim uvjetima i u kakvim močvarama su drugi klubovi. I taj jedan put je u 6 utakmica popio 22 gola, uz 3 zabijena. Europa mu se smije, i još to nije sve, nego sad i Nizozemci znaju da Đo Frejzer ima naglu narav i voli prijetit novinaru smrću, i još kao bonus fićr imate sumnju o namještanju.
Kad se to tako postavi, plus naravno kršenje svih mogućih zakona, sukobe interesa, nabijanja nakurac, kršenje vlastitog statuta, 323 čovjeka na proslavi naslova (46. za redom), netransparentno poslovanje (gdje su računi? gdje je godišnje izvješće?), onda je ovo bez dvojbi najmračniji period u povijesti Dinama. Bez daljnjega najgori.
Škola je raskrinkana odavno, od top 5, srozala se na trenutno 87. mjesto u Europi, iza Genclerbirligija i Panioniosa, a sada su i rezultati. Koji točno rezultati, ako ne brojimo ovu močvaretinu od HNL-a, a nitko normalan je ne može brojat?
Nitko mi neće reć da APOEL, Metalist, Legia, Standard, Brugge, Bešiktaš, Anderlecht i PAOK mogu doslovce gazit po protivnicima kao što su Tottenham, Hannover, Stoke, Birmingham, Zenit, Šahtar, Porto, a Dinamo "ima ok rezultat" jer je prošao Malmo (zahvaljujući Kelavinim ČUDESNIM obranama) i Koper (zahvaljujući Butininim ČUDESNIM obranama).
Dinamo ima katastrofalan europski rezultat pod Zdravkom Mamićem. Prestanite mantrat drugačije. Postoji 0 argumenata da taj čovjek ostane i sekunde u Dinamu i dalje nas sve skupa terorizira prisustvom u medijima. Ne mogu otvorit portal bez da ga vidim, prestao sam pratit presice jebote, ne mogu više. Povraćat ću kroz oči. Dosta je više. I mene je zabavljalo dugo da netko može bit toliko iritantno glup i izvlačit se na retoriku "znaš me kakav sam sentimentalac, ja kaem svadba plaćena i idi tamo to je tvoj stan" ali sad je fakat dosta.
Evo pao je i Sanader, sad i HDZ, dosta je, Zdravko pokupi igračke i goni se više, jer ću ja prestat otvarat portale, novine, televiziju, samo čekam da mi iskoči iz romana Dostojevskog ili se pojavi u sceni s Bruce Willisom u Umri Muški 2.
I još me samo zanima koga će on to prebit kad više ne bude u Dinamu. Samo to. Sad čekamo nedjelju i da ga Stanković rastavi na faktore, materijala ima napretek. Ako to ne učini, zvat ću HRT i **** mu sve po spisku.
EDIT: dok sam ovo tipkao, Wisla iz Krakowa je prošla u nokaut fazu EL. Ispred Fulhama. Odense, kojem nije trebalo ni za što, je iz zajebancijice zabio dva gola usred Craven Cottagea za 2:2, i Poljaci idu dalje. Može se. Svi mogu, osim Zdravka.
Hayley <3
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima li ikakve naznake ko je moguć kandidat za klupu ?
Vidim novinari su već u svom stilu pojurili sa Ćirom i sl. da dodatno napumpaju stvar ali njima više ništa ne vjerujem.
Možda Katanec ? : D
Vidim novinari su već u svom stilu pojurili sa Ćirom i sl. da dodatno napumpaju stvar ali njima više ništa ne vjerujem.
Možda Katanec ? : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Navodno da Niko Kovac jako dobro kotira i moga bi on.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Navodno da Niko Kovac jako dobro kotira i moga bi on.
Mač sa dvije oštrice.
Veliki borac a sigurno i motivator ali bez iskustva, (nešto što je ipak primarno u Dinamovoj svlačionici trenutno).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma to se još ne zna prvo treba skinut HNS savez mafiju i Maminja bit će tu svega.
Špekulira se o imanima , al ova nova vlast Sdp-ov ministar sporta Jovanović ćim dobije ovlasti zakoni se mijenjaju i obraćuna će bit.Tako da nije ni bitno tko će doć neće bit lako ,novci,problemi.....mislim da se i ligi i općenito piše se loše klubu pritisak je velik sa svih strana ovih dana vidjet ćemo .Svi su ogorčeni i razočarani narod
i navijači kolektivna depresija .
Špekulira se o imanima , al ova nova vlast Sdp-ov ministar sporta Jovanović ćim dobije ovlasti zakoni se mijenjaju i obraćuna će bit.Tako da nije ni bitno tko će doć neće bit lako ,novci,problemi.....mislim da se i ligi i općenito piše se loše klubu pritisak je velik sa svih strana ovih dana vidjet ćemo .Svi su ogorčeni i razočarani narod
i navijači kolektivna depresija .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.