Još jedna greška. Mislio si na lapsus memoriae.badblueboylivno je napisao/la:Zna se da sam mislio na vjeru, lapsus calami.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mamić već godinama isisava pare iz kluba a navijačima zamazuje oči sa osvajanjem HNL-a , plaća milone eura za penzonere tipa Šimunić , Nowotny.insider je napisao/la:Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Dinamo i bez Mamića može biti prvak kao i što može ući u CL i odigrati pristojno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovaj Dinamo je Mamić stvorio. Dinamo bi i bez Mamića mogao biti prvak i mogao ući u CL jer je on to omogućio.Saurman je napisao/la:Mamić već godinama isisava pare iz kluba a navijačima zamazuje oči sa osvajanjem HNL-a , plaća milone eura za penzonere tipa Šimunić , Nowotny.insider je napisao/la:Misliš da će Dinamu svanuti ako Mamić ode? Ono, bit će opet prvaci, igrat će puno bolje u grupnoj fazi Lige prvaka...?bparena je napisao/la:Svaka cast BBB i ovoj presici s Mmicem. Istjerajte to smece iz kluba...... poz iz Bosne
Dinamo i bez Mamića može biti prvak kao i što može ući u CL i odigrati pristojno.
Buraz nema se tu sta objasnjavat. Bolesno i zalosno je sto se ovom RogerPro i slicnima Dinamo rodilo kad i Mamic.badblueboylivno je napisao/la:Da, upravo to.
Ali pojedincima to ne možeš objasniti.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da.
A evo i jednog teksta koji mi je napisao jedan "internet poznanik" na jednom forumu, a kasnije je objavljen na fejsu.
Sjetio sam se rasprave otprije cca pola godine, koju smo vodili ovdje. Tada sam ja tvrdio da Dinamo Zagreb pod Mamićem ima loš europski rezultat (s obzirom da je 0 puta prezimio i 0 puta (do tada) igrao LP, bilo je nekih koji su tvrdili da je rezultat "dosta solidan". Nekima čak i odličan, jer "nemre se bolje bez da kupiš Neymara i Boatenga". Ja i dalje tvrdim da je katastrofalan. Ne prosječan, ne ispodprosječan, nego katastrofalan. s obzirom na startnu poziciju (praktički osiguran prvak države plus golemi poticaji od grada). Ovaj post je namijenjen ekipi poput loysyba "kojima se dopada kako Mamić vodi klub jer ima rezultat" (iako su, naravno, protiv njega). Nema rezultat. Ima golem **** zamotan u plavu travu zaborava.
Anderlecht, koji je prije par godina "imao sreće" što je dobio Dinama, je dobio EL grupu sa 6 pobjeda iz 6 utakmica i gol razlikom 18:4 (ako ostane ovako protiv Lokomotiva).
Jedan Salzburg (koji je također "imao sreće" protiv Dinama) je prošao u nokaut fazu EL. Faking PAOK je prvi u skupini. Standard Liege je prošao dalje. Legia iz Varšave. Bešiktaš. Metalist Harkiv, ALO. Je prvi u skupini, s 13 bodova.
Brugge, Braga, Steaua...
APOEL je razorio skupinu u EL.
Dinamo Zagreb pod Mamićevim vodstvom, megamenadžerom, megavođom, Bogom nogometa i Đo Frejzerom, je LP igrao JEDNOM u 11 sezona. Iako u domaćem prvenstvu praktički ima zagarantiran naslov, s obzirom u kakvim uvjetima i u kakvim močvarama su drugi klubovi. I taj jedan put je u 6 utakmica popio 22 gola, uz 3 zabijena. Europa mu se smije, i još to nije sve, nego sad i Nizozemci znaju da Đo Frejzer ima naglu narav i voli prijetit novinaru smrću, i još kao bonus fićr imate sumnju o namještanju.
Kad se to tako postavi, plus naravno kršenje svih mogućih zakona, sukobe interesa, nabijanja nakurac, kršenje vlastitog statuta, 323 čovjeka na proslavi naslova (46. za redom), netransparentno poslovanje (gdje su računi? gdje je godišnje izvješće?), onda je ovo bez dvojbi najmračniji period u povijesti Dinama. Bez daljnjega najgori.
Škola je raskrinkana odavno, od top 5, srozala se na trenutno 87. mjesto u Europi, iza Genclerbirligija i Panioniosa, a sada su i rezultati. Koji točno rezultati, ako ne brojimo ovu močvaretinu od HNL-a, a nitko normalan je ne može brojat?
Nitko mi neće reć da APOEL, Metalist, Legia, Standard, Brugge, Bešiktaš, Anderlecht i PAOK mogu doslovce gazit po protivnicima kao što su Tottenham, Hannover, Stoke, Birmingham, Zenit, Šahtar, Porto, a Dinamo "ima ok rezultat" jer je prošao Malmo (zahvaljujući Kelavinim ČUDESNIM obranama) i Koper (zahvaljujući Butininim ČUDESNIM obranama).
Dinamo ima katastrofalan europski rezultat pod Zdravkom Mamićem. Prestanite mantrat drugačije. Postoji 0 argumenata da taj čovjek ostane i sekunde u Dinamu i dalje nas sve skupa terorizira prisustvom u medijima. Ne mogu otvorit portal bez da ga vidim, prestao sam pratit presice jebote, ne mogu više. Povraćat ću kroz oči. Dosta je više. I mene je zabavljalo dugo da netko može bit toliko iritantno glup i izvlačit se na retoriku "znaš me kakav sam sentimentalac, ja kaem svadba plaćena i idi tamo to je tvoj stan" ali sad je fakat dosta.
Evo pao je i Sanader, sad i HDZ, dosta je, Zdravko pokupi igračke i goni se više, jer ću ja prestat otvarat portale, novine, televiziju, samo čekam da mi iskoči iz romana Dostojevskog ili se pojavi u sceni s Bruce Willisom u Umri Muški 2.
I još me samo zanima koga će on to prebit kad više ne bude u Dinamu. Samo to. Sad čekamo nedjelju i da ga Stanković rastavi na faktore, materijala ima napretek. Ako to ne učini, zvat ću HRT i **** mu sve po spisku.
EDIT: dok sam ovo tipkao, Wisla iz Krakowa je prošla u nokaut fazu EL. Ispred Fulhama. Odense, kojem nije trebalo ni za što, je iz zajebancijice zabio dva gola usred Craven Cottagea za 2:2, i Poljaci idu dalje. Može se. Svi mogu, osim Zdravka.
A evo i jednog teksta koji mi je napisao jedan "internet poznanik" na jednom forumu, a kasnije je objavljen na fejsu.
Sjetio sam se rasprave otprije cca pola godine, koju smo vodili ovdje. Tada sam ja tvrdio da Dinamo Zagreb pod Mamićem ima loš europski rezultat (s obzirom da je 0 puta prezimio i 0 puta (do tada) igrao LP, bilo je nekih koji su tvrdili da je rezultat "dosta solidan". Nekima čak i odličan, jer "nemre se bolje bez da kupiš Neymara i Boatenga". Ja i dalje tvrdim da je katastrofalan. Ne prosječan, ne ispodprosječan, nego katastrofalan. s obzirom na startnu poziciju (praktički osiguran prvak države plus golemi poticaji od grada). Ovaj post je namijenjen ekipi poput loysyba "kojima se dopada kako Mamić vodi klub jer ima rezultat" (iako su, naravno, protiv njega). Nema rezultat. Ima golem **** zamotan u plavu travu zaborava.
Anderlecht, koji je prije par godina "imao sreće" što je dobio Dinama, je dobio EL grupu sa 6 pobjeda iz 6 utakmica i gol razlikom 18:4 (ako ostane ovako protiv Lokomotiva).
Jedan Salzburg (koji je također "imao sreće" protiv Dinama) je prošao u nokaut fazu EL. Faking PAOK je prvi u skupini. Standard Liege je prošao dalje. Legia iz Varšave. Bešiktaš. Metalist Harkiv, ALO. Je prvi u skupini, s 13 bodova.
Brugge, Braga, Steaua...
APOEL je razorio skupinu u EL.
Dinamo Zagreb pod Mamićevim vodstvom, megamenadžerom, megavođom, Bogom nogometa i Đo Frejzerom, je LP igrao JEDNOM u 11 sezona. Iako u domaćem prvenstvu praktički ima zagarantiran naslov, s obzirom u kakvim uvjetima i u kakvim močvarama su drugi klubovi. I taj jedan put je u 6 utakmica popio 22 gola, uz 3 zabijena. Europa mu se smije, i još to nije sve, nego sad i Nizozemci znaju da Đo Frejzer ima naglu narav i voli prijetit novinaru smrću, i još kao bonus fićr imate sumnju o namještanju.
Kad se to tako postavi, plus naravno kršenje svih mogućih zakona, sukobe interesa, nabijanja nakurac, kršenje vlastitog statuta, 323 čovjeka na proslavi naslova (46. za redom), netransparentno poslovanje (gdje su računi? gdje je godišnje izvješće?), onda je ovo bez dvojbi najmračniji period u povijesti Dinama. Bez daljnjega najgori.
Škola je raskrinkana odavno, od top 5, srozala se na trenutno 87. mjesto u Europi, iza Genclerbirligija i Panioniosa, a sada su i rezultati. Koji točno rezultati, ako ne brojimo ovu močvaretinu od HNL-a, a nitko normalan je ne može brojat?
Nitko mi neće reć da APOEL, Metalist, Legia, Standard, Brugge, Bešiktaš, Anderlecht i PAOK mogu doslovce gazit po protivnicima kao što su Tottenham, Hannover, Stoke, Birmingham, Zenit, Šahtar, Porto, a Dinamo "ima ok rezultat" jer je prošao Malmo (zahvaljujući Kelavinim ČUDESNIM obranama) i Koper (zahvaljujući Butininim ČUDESNIM obranama).
Dinamo ima katastrofalan europski rezultat pod Zdravkom Mamićem. Prestanite mantrat drugačije. Postoji 0 argumenata da taj čovjek ostane i sekunde u Dinamu i dalje nas sve skupa terorizira prisustvom u medijima. Ne mogu otvorit portal bez da ga vidim, prestao sam pratit presice jebote, ne mogu više. Povraćat ću kroz oči. Dosta je više. I mene je zabavljalo dugo da netko može bit toliko iritantno glup i izvlačit se na retoriku "znaš me kakav sam sentimentalac, ja kaem svadba plaćena i idi tamo to je tvoj stan" ali sad je fakat dosta.
Evo pao je i Sanader, sad i HDZ, dosta je, Zdravko pokupi igračke i goni se više, jer ću ja prestat otvarat portale, novine, televiziju, samo čekam da mi iskoči iz romana Dostojevskog ili se pojavi u sceni s Bruce Willisom u Umri Muški 2.
I još me samo zanima koga će on to prebit kad više ne bude u Dinamu. Samo to. Sad čekamo nedjelju i da ga Stanković rastavi na faktore, materijala ima napretek. Ako to ne učini, zvat ću HRT i **** mu sve po spisku.
EDIT: dok sam ovo tipkao, Wisla iz Krakowa je prošla u nokaut fazu EL. Ispred Fulhama. Odense, kojem nije trebalo ni za što, je iz zajebancijice zabio dva gola usred Craven Cottagea za 2:2, i Poljaci idu dalje. Može se. Svi mogu, osim Zdravka.
Hayley <3
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima li ikakve naznake ko je moguć kandidat za klupu ?
Vidim novinari su već u svom stilu pojurili sa Ćirom i sl. da dodatno napumpaju stvar ali njima više ništa ne vjerujem.
Možda Katanec ? : D
Vidim novinari su već u svom stilu pojurili sa Ćirom i sl. da dodatno napumpaju stvar ali njima više ništa ne vjerujem.
Možda Katanec ? : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Navodno da Niko Kovac jako dobro kotira i moga bi on.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Navodno da Niko Kovac jako dobro kotira i moga bi on.
Mač sa dvije oštrice.
Veliki borac a sigurno i motivator ali bez iskustva, (nešto što je ipak primarno u Dinamovoj svlačionici trenutno).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma to se još ne zna prvo treba skinut HNS savez mafiju i Maminja bit će tu svega.
Špekulira se o imanima , al ova nova vlast Sdp-ov ministar sporta Jovanović ćim dobije ovlasti zakoni se mijenjaju i obraćuna će bit.Tako da nije ni bitno tko će doć neće bit lako ,novci,problemi.....mislim da se i ligi i općenito piše se loše klubu pritisak je velik sa svih strana ovih dana vidjet ćemo .Svi su ogorčeni i razočarani narod
i navijači kolektivna depresija .
Špekulira se o imanima , al ova nova vlast Sdp-ov ministar sporta Jovanović ćim dobije ovlasti zakoni se mijenjaju i obraćuna će bit.Tako da nije ni bitno tko će doć neće bit lako ,novci,problemi.....mislim da se i ligi i općenito piše se loše klubu pritisak je velik sa svih strana ovih dana vidjet ćemo .Svi su ogorčeni i razočarani narod
i navijači kolektivna depresija .
Dinamo bi mogao pronaći sada jako dobrog trenera, nakon svega što se dešava unutar kluba. Posegnut će se, uvjeren sam, za nekim zvučnim imenom. Možda se čak i Ćiro vrati.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
TOČNO u podne u zgradu DORH-a u Gajevoj ulici u Zagrebu ušli su Bad Blue Boysi, na čelu s Danijelom Hrnjakom, naoružani kaznenom prijavom protiv rukovodstva GNK Dinamo zbog osnovane sumnje u različite malverzacije u poslovanju kluba. Boysi su platili odvjetničke usluge za sastavljanje prijave koja sadrži detalje afere "stolice", koju je ekskluzivno razotkrio Index, a spominje i oca Miljenka Sakomana, direktora Dinamovog stadiona, čija je tvrtka radila na obnovi istog.
"Ovim činom želimo podržati tijela pravne države da i na ovaj način napokon istraže neka od višegodišnjih i nekažnjenih kršenja različitih zakona ove zemlje od strane rukovodstva NK Dinamo", istaknuo je Hrnjak koji je predvodio Boyse i pri upadu na press konferenciju Zdravka Mamića prije neki dan.
Padale su međusobne prijetnje; Mamić je Hrnjaku rekao da će ga prebiti kao mačku kada ne bude u Dinamu, a on je "glavi" odgovorio da će na koljenima napustiti klub. Zbog tih riječi Hrnjak će danas u Petrovu na obavijesni razgovor, po Mamićevoj prijavi.
Kaznena prijava koju su podnijeli DORH-u obuhvaća, tvrde Boysi, kompletno vodstvo Dinama, od Mirka Barišića, Zdravka Mamića do Damira Vrbanovića te direktora nabave Dražena Miličevića.
"Još uvijek Dinamo nije objavio koliko su koštali radovi na stadionu. Kakvih deset milijuna eura!? Nisu objavili ni fakture nabave stolica, za koje tvrde da su kupljene direktno od prodavača, što je laž. Sve je išlo preko Miličevićeve firme Duo-gastronomija", ističu Boysi.
Boysi su najavili i ove akcije protiv Mamića, ali veliki zajednički prosvjed svih hrvatskih navijačkih skupina protiv Rusanove.
"Vidimo da su USKOK i DORH konačno dobili odriješene ruke da riješe probleme, očekujemo da bi se stvari mogle pomaknuti s mjesta. Često nas optužuju da imamo političku podršku SDP-a i Josipa Kregara, ali to su gluposti. Mi sve radimo zbog Dinama. A što se tiče izjava Željka Jovanovića, budućeg ministra sporta koji kaže da je Mamić bahati licemjer, nadamo se da će riječi provesti u djela i isušiti močvaru", rekao nam je Hrnjak kojem su građani dok je šetao Cvjetnim trgom prilazili kako bi mu stisnuli ruku i čestitali na akciji.

"Ovim činom želimo podržati tijela pravne države da i na ovaj način napokon istraže neka od višegodišnjih i nekažnjenih kršenja različitih zakona ove zemlje od strane rukovodstva NK Dinamo", istaknuo je Hrnjak koji je predvodio Boyse i pri upadu na press konferenciju Zdravka Mamića prije neki dan.
Padale su međusobne prijetnje; Mamić je Hrnjaku rekao da će ga prebiti kao mačku kada ne bude u Dinamu, a on je "glavi" odgovorio da će na koljenima napustiti klub. Zbog tih riječi Hrnjak će danas u Petrovu na obavijesni razgovor, po Mamićevoj prijavi.
Kaznena prijava koju su podnijeli DORH-u obuhvaća, tvrde Boysi, kompletno vodstvo Dinama, od Mirka Barišića, Zdravka Mamića do Damira Vrbanovića te direktora nabave Dražena Miličevića.
"Još uvijek Dinamo nije objavio koliko su koštali radovi na stadionu. Kakvih deset milijuna eura!? Nisu objavili ni fakture nabave stolica, za koje tvrde da su kupljene direktno od prodavača, što je laž. Sve je išlo preko Miličevićeve firme Duo-gastronomija", ističu Boysi.
Boysi su najavili i ove akcije protiv Mamića, ali veliki zajednički prosvjed svih hrvatskih navijačkih skupina protiv Rusanove.
"Vidimo da su USKOK i DORH konačno dobili odriješene ruke da riješe probleme, očekujemo da bi se stvari mogle pomaknuti s mjesta. Često nas optužuju da imamo političku podršku SDP-a i Josipa Kregara, ali to su gluposti. Mi sve radimo zbog Dinama. A što se tiče izjava Željka Jovanovića, budućeg ministra sporta koji kaže da je Mamić bahati licemjer, nadamo se da će riječi provesti u djela i isušiti močvaru", rekao nam je Hrnjak kojem su građani dok je šetao Cvjetnim trgom prilazili kako bi mu stisnuli ruku i čestitali na akciji.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Mamonjo show nedeljom u 2h na htv-u , vidjet ćemo novosti i čuti nešto pametno
Koga zanima!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bolesna osoba. Nema se što dodati na takvu konstataciju.
Čovjek laže sam sebi više nego mi svi članovi ovog foruma zajedno.
Čovjek laže sam sebi više nego mi svi članovi ovog foruma zajedno.
Hayley <3
To je kultura takvih jakih faca , on je sve stvorio svi su miševi,monstrumi,debili,....!
Čudi se što ga ljudi mrze takvim odnosom i ponašanjem,na javnoj državnoj tv-u ,ali definitivno za kliniku je ,ne znam šta reć , samo čekam zakon i nove promjene a nadam se potonuću mafije svega ovog što se događa.Danas je sve rekao i pokazao pametnim dosta!
Sramota za Zagreb i Dinamo igrače sve ljude da ovakav čovjek predstavlja nešto
Čudi se što ga ljudi mrze takvim odnosom i ponašanjem,na javnoj državnoj tv-u ,ali definitivno za kliniku je ,ne znam šta reć , samo čekam zakon i nove promjene a nadam se potonuću mafije svega ovog što se događa.Danas je sve rekao i pokazao pametnim dosta!
Sramota za Zagreb i Dinamo igrače sve ljude da ovakav čovjek predstavlja nešto
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jeste svi opsjednuti Mamicem...cc...da vam je svedno za njega, svi bi danas, kao i ja, prebacili na drugi program i uzivali u necem, a ne glumili da zbog njega gubite zivce 
- anton 1983
- Kontakt:
Neznam više što da kažem i što da mislim o ovom našem nogometnom ruglu. Sve je to nekako otišlo u bananu. Još na kraju ispada da je ovaj plasman Dinama u LP bio početak kraja za hrvatski nogomet i da je to u biti jako loše "postignuće". Gledajuči mamića jučer u Nu" nekak dobivam dojam da je on postao preumoran i da se lako more dogoditi da kaže ko vas J**+, neda mi se više i da jednostzavno otiđe. Koliko će to bolje biti za hrvatski nogomet ne znam ali smatram da to more biti samo lošije jer kad se sve dene na kup dođem do zaključka da se uvijek pokušava Dinamo spustiti na ajdukov nivo ili ti nivo HNL-a te da se neradi na tome da se klubovi približe Dinamo, a ja u tome nevidim napredak. Sad ne znam dal bi se tu opet trebalo pričati samo o mamiću ili svemu tome skupa. Kak god da ga okreneš sve je to nekakva rupa bez dna...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ovo podebljano treba dobro naglasit...Dinamo je svojom dominacijom ubio draz naseg nogometa, al buduci da mu se nitko ne moze priblizit onda svi rade na tome da se Dinamo unazadi i da sve bude kao prije...ja sam se radovao kad je Hajduk postajao sdd jer sam mislio da ce u njeg uc veliki kapital i da cemo dobit jos jedan jak klub, al na kraju dobismo propali projekt par kriminalaca...i sto je najzalosnije svi ti ljudi koji su vlasnici kluba imaju najmanja prava...i da oce napravit nesto ne mogu zbog milijun nadzorni i izvrsni odbora koji se svakim danom smjenjuju...nadam se da ce se mozda opet otvorit prica o Varazdinu i ponudi nekih Arapa, oni bi mogli i ucinit nesto pozitivno...ovi domaci nemaju silu para koji mogu ulozit u klubove da dosegnu razinu Dinama il mozda i visu...a i Cibalia nam posade sdd, al koliko sam upratio nisu prodali bas puno dionica...nadam se nekom boljitku, da vise ne smaram ovu temu, o ovom bi trebali pisat na temi HNL-aanton 1983 je napisao/la:Neznam više što da kažem i što da mislim o ovom našem nogometnom ruglu. Sve je to nekako otišlo u bananu. Još na kraju ispada da je ovaj plasman Dinama u LP bio početak kraja za hrvatski nogomet i da je to u biti jako loše "postignuće". Gledajuči mamića jučer u Nu" nekak dobivam dojam da je on postao preumoran i da se lako more dogoditi da kaže ko vas ****, neda mi se više i da jednostzavno otiđe. Koliko će to bolje biti za hrvatski nogomet ne znam ali smatram da to more biti samo lošije jer kad se sve dene na kup dođem do zaključka da se uvijek pokušava Dinamo spustiti na ajdukov nivo ili ti nivo HNL-a te da se neradi na tome da se klubovi približe Dinamo, a ja u tome nevidim napredak. Sad ne znam dal bi se tu opet trebalo pričati samo o mamiću ili svemu tome skupa. Kak god da ga okreneš sve je to nekakva rupa bez dna...
- spielführer_21
- Kontakt:
zašto bi neko prebacio na drugi kanal pored onakve komedije? ja se odavno nisam ismijao kao juče..gospodin Seljakovic je napisao/la:jeste svi opsjednuti Mamicem...cc...da vam je svedno za njega, svi bi danas, kao i ja, prebacili na drugi program i uzivali u necem, a ne glumili da zbog njega gubite zivce
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.