Alal veraziggystardust je napisao/la:inace, mostaracvelezovac, stalno spominjes odnos gazde i radnika, pa se postavi u poziciju da ti radis za neko preduzece i da ne primas platu...je l bi i dalje kao lojalan radnik bio clan tog istog preduzeca? a pojedinim igracima je i ova uprava ostala duzna bas velike pare. to zna svako. evo ni bajro ne dize frku a nije isplacen, za malog djanu da ne govorimo...i to NE MISLIM NA PLATE, nego na obaveze iz ugovora. kakva je onda to firma koja ne ispunjava uslove svojim radnicima????? kad je tesko onda su svi sto idu trbuhoim za kruhom- izdajice. izdajice samo zato sto traze svoje zaradjene pare.
1) Ziggy, plate kasne (kao sto i svuda kasne) ali se i isplacuju. Svi oni dobiju plate i rijetki su slucajevi u posljednjih par godina kada neko od njih nije dobio svoju platu na kraju. Desava se to, ali nimalo manje nego u ostatku BiH. Cak sta vise u ostalim klubovima igraci igraju mjesecima ne primeci absolutno nista (evo vidi Slobodu) - sto u Velezu nije slucaj. Znaci dosta tog "kuku nama" je dosta preuvelicano - i naravno, ti slusas samo sta igraci pricaju - a kao sto vidis iz posljednjih postupaka igraca - igracima nazalost nemozes 100% vjerovat, jer neznas kad lazu i kad istinu govore. Nezna cak ni Mrkva Velagic kad mu lazu a Mrkva je s njima provodio i treninge i utakmice i evo sada sastanke - a kamoli ja i ti da znamo sta je od toga sto kazu istina a sta nije.mo-bih je napisao/la:Alal veraziggystardust je napisao/la:inace, mostaracvelezovac, stalno spominjes odnos gazde i radnika, pa se postavi u poziciju da ti radis za neko preduzece i da ne primas platu...je l bi i dalje kao lojalan radnik bio clan tog istog preduzeca? a pojedinim igracima je i ova uprava ostala duzna bas velike pare. to zna svako. evo ni bajro ne dize frku a nije isplacen, za malog djanu da ne govorimo...i to NE MISLIM NA PLATE, nego na obaveze iz ugovora. kakva je onda to firma koja ne ispunjava uslove svojim radnicima????? kad je tesko onda su svi sto idu trbuhoim za kruhom- izdajice. izdajice samo zato sto traze svoje zaradjene pare.
Neki smatraju ovde da obaveze vaze samo za igrace a klub i uprava nemaju nikakvih obaveza prema njima. Valjda je takva praksa i na zapadu.... Jos ako bude bus od kluba, treba igracima naplacivati karte kad idu na gostovanje
Drug , od one utakmice kad smo preokrenuli 0:2 ti stalnos pljujes po Sarajevu. Ako ce igdje pokazati svoj potencijal onda ce ga pokazati u Sarajevu.Ocit primjer Matka i Marsijana.astra1922 je napisao/la:zalosno je ovo sta nasi klubovi sebi dozvoljavaju.velez je napravio durakovica momak je talenat samo takav i tamam kada treba sa momkom produziti ugovor i prodati ga i neke pare zaraditi na njemu ,dolazi do situacije da jedan od najvecih bh talenata odlazi u jedno sarajevo koje nikad nije bilo gore,varaju igrace platama i ugovorima bojim se da taj momak nece ni imati plate u sarajevu.zalosno je ali tako je u mnogim manjim klubovima ,dobro klubovi i opstaju jer na mladim igracima se nista ne zaraduje,dok se to ne promijeni jadna nam majka.i sad na kraju sarajevo ce imati vise fajde od durakovica za godinu nego velez sto ga je stvorio kao igraca cijeli niz godina
ne pljujem ja po sarajevu drag je to meni klub u gradaccu ste uvijek bili fer i korektni odnosili ste bod i gubili nikad nije bilo primjedbe ni sa jedne strane,do ove sada zadnje utakmice ali to je proslo.tebi je vjerovatno krivo sto sam rekao da sarajevo nije nikad bilo gore ali to je tako od vas je trenutno samo ostalo ime,sramota je da igraci nisu primili par plata na osnovu cega vi dajete plate kad nemate pokrica to nije odlika velikog kluba.zao mi je pojedinih igraca koji bivaju osteceni ipak ti momci zive od para al nije im niko kriv sto misle da ce u sarajevu napredovati a na kraju ispuse .dobro vi i dovedete igrace jos malo pa vam vjerovatno igraci nece htjet ni dolazit ako tako nastaviteHZ_ilidzaa je napisao/la:Drug , od one utakmice kad smo preokrenuli 0:2 ti stalnos pljujes po Sarajevu. Ako ce igdje pokazati svoj potencijal onda ce ga pokazati u Sarajevu.Ocit primjer Matka i Marsijana.astra1922 je napisao/la:zalosno je ovo sta nasi klubovi sebi dozvoljavaju.velez je napravio durakovica momak je talenat samo takav i tamam kada treba sa momkom produziti ugovor i prodati ga i neke pare zaraditi na njemu ,dolazi do situacije da jedan od najvecih bh talenata odlazi u jedno sarajevo koje nikad nije bilo gore,varaju igrace platama i ugovorima bojim se da taj momak nece ni imati plate u sarajevu.zalosno je ali tako je u mnogim manjim klubovima ,dobro klubovi i opstaju jer na mladim igracima se nista ne zaraduje,dok se to ne promijeni jadna nam majka.i sad na kraju sarajevo ce imati vise fajde od durakovica za godinu nego velez sto ga je stvorio kao igraca cijeli niz godina
Poklopi se druze i suti , za ove nase lige jeste Drogba. Dzaba ste ga dobili serviranog na tanjiru zahvaljujuci onim sarlatanima u Velezovoj upravi. Javi se za 6 mjeseci i prokometarisi ovaj moj post za Durakovica.aS_Roma je napisao/la:@astra 1922
Odakle ti Bogati znas koliko igraci Sarajeva nisu dobili plate ???
Evo ja ti se kunem da su dobili sve i jednu platu, znaci sve i jednu, niko im nista ne duguje, da nije tako ne bi Kojasevic produzio ugovor itd.
Klubu je taman krenulo fino i ide nam nabolje, previse si opterecen postao sa FKS, i vidim kako pises o ovom Duakovicu, opisujes ga ko da smo Drogbu doveli.
Protiv koga,ako se smije pitati ?AlemC85 je napisao/la:oženio nam se Ševko...
Sta se ti imas klet ba.kimbo je napisao/la:Poklopi se druze i suti , za ove nase lige jeste Drogba. Dzaba ste ga dobili serviranog na tanjiru zahvaljujuci onim sarlatanima u Velezovoj upravi. Javi se za 6 mjeseci i prokometarisi ovaj moj post za Durakovica.aS_Roma je napisao/la:@astra 1922
Odakle ti Bogati znas koliko igraci Sarajeva nisu dobili plate ???
Evo ja ti se kunem da su dobili sve i jednu platu, znaci sve i jednu, niko im nista ne duguje, da nije tako ne bi Kojasevic produzio ugovor itd.
Klubu je taman krenulo fino i ide nam nabolje, previse si opterecen postao sa FKS, i vidim kako pises o ovom Duakovicu, opisujes ga ko da smo Drogbu doveli.
@astra
Nema sta realan si post napisao , tako je sve to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.