RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

aS_Roma

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la aS_Roma » 15 dec 2011, 13:00

@astra 1922

Odakle ti Bogati znas koliko igraci Sarajeva nisu dobili plate ???
Evo ja ti se kunem da su dobili sve i jednu platu, znaci sve i jednu, niko im nista ne duguje, da nije tako ne bi Kojasevic produzio ugovor itd.
Klubu je taman krenulo fino i ide nam nabolje, previse si opterecen postao sa FKS, i vidim kako pises o ovom Duakovicu, opisujes ga ko da smo Drogbu doveli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 dec 2011, 13:08

Bla, bla, bla . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 dec 2011, 13:39

aS_Roma je napisao/la:@astra 1922

Evo ja ti se kunem da su dobili sve i jednu platu, znaci sve i jednu, niko im nista ne duguje, da nije tako ne bi Kojasevic produzio ugovor itd.
Klubu je taman krenulo fino i ide nam nabolje, previse si opterecen postao sa FKS, i vidim kako pises o ovom Duakovicu, opisujes ga ko da smo Drogbu doveli.
Poklopi se druze i suti , za ove nase lige jeste Drogba. Dzaba ste ga dobili serviranog na tanjiru zahvaljujuci onim sarlatanima u Velezovoj upravi. Javi se za 6 mjeseci i prokometarisi ovaj moj post za Durakovica.

@astra
Nema sta realan si post napisao , tako je sve to.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 dec 2011, 17:27

oženio nam se Ševko... 8-)

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 15 dec 2011, 20:50

AlemC85 je napisao/la:oženio nam se Ševko... 8-)
Protiv koga,ako se smije pitati ? :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 dec 2011, 20:54

vjerovatno protiv sevkinice :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 dec 2011, 21:00

kimbo je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:@astra 1922

Poklopi se druze i suti , za ove nase lige jeste Drogba. Dzaba ste ga dobili serviranog na tanjiru zahvaljujuci onim sarlatanima u Velezovoj upravi. Javi se za 6 mjeseci i prokometarisi ovaj moj post za Durakovica.

@astra
Nema sta realan si post napisao , tako je sve to.
Sta se ti imas klet ba.
11 plata u ovoj godini i 2 plate iz prosle onim sto se duzno ostalo je isplaceno.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 dec 2011, 22:52

Bravo SamoSarajvo,

Upravo to je ono sto ja govorim odavno - plate kasne svugdje i svugdje se nadoplacuju kad se bude moglo.
Svaki klub u BiH osim mozda Sirokog ima isti problem. Ima 5-6 mjeseci sa redovnim platama i onda kriza i odjednom odgadjanje i na kraju fale 2-3... onda dodje prica "haj dacemo vam ovaj mjesec sada i dodjemo vam one od prije kad mognemo" i tako ukrug.

Nekad se te zaostale plate isplate 6 mjeseci poslije, nekad 10 mjeseci poslije. U slucaju Sarajeva je bilo nekoliko mjeseci poslije. A nekad ne isplate - zavisi kako kome. Siguran sam da u zadnjih 4-5 godina ima igraca iz Sarajeva kojima nije sve isplaceno, isto ko sto ima i iz Veleza.

Sad je trenutno u FKS sve super. Hoce li biti za 6 mjeseci - da Bog da, ali vidjecemo. Zato sva ta prica kako je u Velezu lose jer plate kasne = supljak. Plate kasne svugdje, manje vise isto. Velez ako nije bolji od vecine u ovom sigurno nije gori.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 15 dec 2011, 23:41

Nemojmo tako, neki imaju redovne plate. Nažalost među tim koji daju redovno nije Sarajevo, a je li Velež ne znam. Ali osim Širokog, redovno je u Želji, Olimpicu i Borcu. To znam provjereno. Za druge ne znam.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 dec 2011, 02:01

Sa FK Velez Stranice...

Veležov autobus krenuo iz Kalifornije

Ljubav prema Veležu ne poznaje granice ni kontinente. Ovih dana počela je, iako još nije ni ozvaničen početak, akcija prikupljanja sredstava za kupovinu autobusa za potrebe FK Velež. U SAD-u grupa Veležovih navijača, još ljetos je krenula sa idejom ovakve akcije.

- Dok su bili na odmoru u Mostaru razgovarali smo sa Bracom i Sudom oko akcije za kupovinu autobusa. Sve aktivnosti koordinacije sa klubom zadnjih mjeseci držali smo u tajnosti, prije svega jer ne želimo ništa prejudicirati dok ne bude pripremljeno. Zaista u ekonomskim vremenima u kojima živimo i svim problemima sa kojima se nosimo u vraćanju onih vrijednosti koje su decenijama prije krasile Velež, ovakva akcija svima nama daje jedan veliki dodatni stimulans. Što se tiče samog kluba, upotpunosti će stajati iza ove akcije i učiniti sve što naši, da ih tako nazovem, koordinatori budu zahtjevali da im može pomoći u realizaciji. Možda akcija djeluje izazovna u prvi momenat, jer riječ je o velikim sredstvima, ali polako, duga je godina i radeći iz mjeseca u mjesec doći ćemo do cilja. U stalnom smo kontaktu sa našim „Rođenim“ u Americi, a drago mi je da se akcija širi i na Evropu, kaže Sedin Tanović, direktor Veleža.

Svojevrstan „prvi glas“ o početku akcije upućen je preko portala „Kliker info“. Kompletnu informaciju prenosimo u cijelosti :

Kako i na koji način pomoći voljenom klubu , pitali su se do nedavno navijači i simpatizeri FK Velež iz Mostara, okupljeni oko tradicionalne manifestacije "Crvena noć" za područje Sjeverne Amerike , koja će se i ove godine održati početkom aprila u Louisville-u , u američkoj državi Kentucky. Odgovor je, kako kažu pronađen prije par dana, kada su , razmatrajući informacije o opsežnim pripremama za obilježavanje 90-rođendana FK Velež iz Mostara, koji je da podsjetimo utemeljen 26.juna 1922 godine na poljani pored kasarne Sjeverni logor, odlučili da pokrenu akciju prikupljanja donacija za kupovinu neophodnog autobusa za potrebe prvog tima , ali i omladinske škole rođenih. Kako se navodi u saopštenju za javnost Organizacionog odbora Crvene noći, ambiciozna akcija je već pustila korijenje, a ovu konstataciju potvrđuju i informacijom da je do sada već prikupljeno blizu 3000 dolara, mada akcija zvanično još nije ni počella.

Najveći donatori su, kako saznajemo upravo pokretači akcije i organizatori Crvene noći, koji opet ističu činjenicu, da je prvi otvorio "seftu" Hašim Drljević iz Bileće, trenutno nastanjen u glavnom gradu Kalifornije Sakramentu.Bilo kako bilo, planirani autobus je očito krenuo put Mostara, a taj naum su bezrezervno podržali i brojni "rođeni" u Evropi , koji planiraju održavanje Crvene noći u martu. Kompletan prihod naravno i sa ove manifestacije humanitarnog karaktera , biće preusmjeren u fond za pomenutu kupovinu autobusa.Što je naročito zanimljivo, pokretači akcije uopšte ne sumnjaju da će visoko postavljeni cilj biti i ostvaren, a svoj optimizam baziraju na ogromnoj podršci iz mnogih gradova širom Amerike i Kanade. koja je stigla i prije zvaničnog starta akcije. Pored toga, revnosni organizatori, iz svog štaba u caffe Jokeru poručuju da će uskoro na Facebboku biti dostupna i stranica pod nazivom "Crvena noć 2012", na kojoj će se svakodnevno objavljivati sve relevantne informacije.A do tada, sve što vas zanima, pitajte Bubu Hadrovića (502 303 2591) i Suada Tucakovića(502 491 2454), aktiviste Organizacionog odbora zadužene za područje Amerike i Kanade, te Danijela Behrama (00316 410 743 31),Sanjina Palu i Mustafu Sarića,čija je zona odgovornosti Evropa i ostatak svijeta, navode na kraju, pokreta;i akcije i organizatori " Crvene noći " za područje Sjeverne Amerike . (Kliker.info)

Hajmo raja - pozivi - donacije...

Gradjanska duznost!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 dec 2011, 13:56

[youtube][/youtube]

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 dec 2011, 14:12

ivan.balic je napisao/la:Nemojmo tako, neki imaju redovne plate. Nažalost među tim koji daju redovno nije Sarajevo, a je li Velež ne znam. Ali osim Širokog, redovno je u Želji, Olimpicu i Borcu. To znam provjereno. Za druge ne znam.
za borac se ne bi slozio ja samo znam da u zvijezdi otkad igra u pl cetvrtu sezonu nikad nije plata kasnila i nikom se nije ostalo ni marka duzna

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 dec 2011, 14:14

ako bude bus americki bit ce skup za odrzavanje nema dijelova :D

Nova sezona nova nafaka

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 dec 2011, 16:32

AlemC85 je napisao/la:oženio nam se Ševko... 8-)
ta ce se on zenit :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 dec 2011, 17:06

možda na proljeće bude Okićevo proljeće ali i VELEŽOVO proljeće, samo je pitanje šta će UO uraditi..

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 dec 2011, 21:29

Ta ce proljece :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2011, 21:36

Mont0 je napisao/la:Ta ce proljece :mrgreen:
Proljece na moje raameeeee slijeceeeeeee.......... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 dec 2011, 22:39

ta ce proljece slijecat :mrgreen:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 dec 2011, 04:14

Ov-dje ni-ko nije normalan :lol:
Support Velez, It's logical! ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 dec 2011, 05:25

Mont0 je napisao/la:Ov-dje ni-ko nije normalan :lol:
Ta ce normalan :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []