Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

bparena
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la bparena » 15 dec 2011, 14:20

Polo je napisao/la:Ovo je decenija Barce definitivno ali sigurno ce se Real vratiti tamo gdje mu je mjesto.
Ovrebo, Stark su nasi. :D Real moze sanjati Barsino mjesto.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 14:26

bparena je napisao/la:
Polo je napisao/la:Ovo je decenija Barce definitivno ali sigurno ce se Real vratiti tamo gdje mu je mjesto.
Ahhh to je tvoj ponos :roll:
Real ima svoje mjesto u svijetu nogometa, malo je reci ali najbolji klub stoljeca.
“You talkin’ to me?”

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 15 dec 2011, 14:29

Stoljeca u kojem se ti nisi ni rodio sto je najgore.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 15 dec 2011, 14:39

Real ima svoje mjesto u svijetu nogometa, malo je reci ali najbolji klub stoljeca.[/quote]

bas me zanima koliko je taj najbolji klub stoljeca osvojio trofeja od kada ga ti pratis ?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 dec 2011, 14:54

Sparta je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Real ima svoje mjesto u svijetu nogometa, malo je reci ali najbolji klub stoljeca.
Al s uzivanjem gledam kako kraljevski naj klub stoljeca svoj ponos godinama baca pod noge "maloj" Barseloni.

p.s. nema vise franka, policije, vojske, zandarmerije ... nema vise titula. 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 15:04

Al s uzivanjem gledam kako kraljevski naj klub stoljeca svoj ponos godinama baca pod noge "maloj" Barseloni.

p.s. nema vise franka, policije, vojske, zandarmerije ... nema vise titula
Svi ponekad uzivaju, ali posteno uzivanje hmmm tj. uzivanje je kad ti rival zaostaje 30 boba i ganja UEFA Kup :mrgreen: 6 godina bez trofeja...
Na kraju svega kad skontas da ti post ne moze biti gluplji, spominjes Franka a tu temu smo davno presli tj. zakljucili da je bio simpatizer vojne ekipe = Atl.Madrida.
“You talkin’ to me?”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 dec 2011, 15:36

Uzivanje je kad se vi ponadate a mi ocekujemo sigurnu pobjedu u vasoj avliji. I tako bude. ;)

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 15 dec 2011, 15:53

bparena je napisao/la:Uzivanje je kad se vi ponadate a mi ocekujemo sigurnu pobjedu u vasoj avliji. I tako bude. ;)
:mrgreen:
Tako i jest.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 15 dec 2011, 16:07

bparena je napisao/la:Uzivanje je kad se vi ponadate a mi ocekujemo sigurnu pobjedu u vasoj avliji. I tako bude. ;)
Znam ti si dite...pametniji popusta 8-)

Gubili o pobj. strast prema bijelom ostaje ista. Selam
“You talkin’ to me?”

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 15 dec 2011, 16:19

Pametniji popušta ne vrijedi u tvom slučaju; pa makar se ti prepirao i sa bukvom.
Sašio bi te fagus sylvatica, koliko god ti popuštao.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 dec 2011, 16:21

IgorBL je napisao/la:Pametniji popušta ne vrijedi u tvom slučaju; pa makar se ti prepirao i sa bukvom.
Sašio bi te fagus sylvatica, koliko god ti popuštao.
:lol: :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 dec 2011, 20:10

Oladite malo! Ovo je trebala biti normalna tema. Dosta vise koristenja zamjenica ''mi, nasi, nase, vasi, vi'' kad diskutujete o SPANSKIM KLUBOVIMA! Veliki su, sjajni, bogati, ali nisu NASI! Njihove pobjede i porazi nama ne znace i ne donose apsolutno NISTA!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 dec 2011, 20:56

DANTES je napisao/la:Oladite malo! Ovo je trebala biti normalna tema. Dosta vise koristenja zamjenica ''mi, nasi, nase, vasi, vi'' kad diskutujete o SPANSKIM KLUBOVIMA! Veliki su, sjajni, bogati, ali nisu NASI! Njihove pobjede i porazi nama ne znace i ne donose apsolutno NISTA!
koji qrc onda navijas za njih :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 dec 2011, 22:55

Ako navijam ne moram da budem fanatik! Mada rekao bih da ih prije simpatiziram. Kad dobiju eto drago mi je, al ne nesto pretjerano, kad izgube ne potresam se. Jednom rijecju ja vise ne uzimam srcu njihove poraze i pobjede. Prije svega volim dobru tekmu. To je samo zabava. Jedino kad podrzim nekog malo jace jeste kad igra protiv omrazenog trolista ManU, Juve, Real.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 15 dec 2011, 23:03

[youtube][/youtube]

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 dec 2011, 00:43

Upitan je i za EP ruzna slika bas ali eto on je svakako dobio za znanje da mora da napusti Barcu.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 dec 2011, 00:46

Polo je napisao/la:Upitan je i za EP ruzna slika bas ali eto on je svakako dobio za znanje da mora da napusti Barcu.
izvor ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 16 dec 2011, 01:02

VFCB je napisao/la:bas me zanima koliko je taj najbolji klub stoljeca osvojio trofeja od kada ga ti pratis ?
Pratim ga od 97/98, znaci.. dovoljno hem posteno.

Po meni je najdominantnija ekipa u povijesti nogometa ona generacija Reala kad su osvojili 5 uzastopnih LP ili Kupova prvaka kako su se tada zvali,e kad koja druga ekipa to prevazidje onda ce oni biti najbolji u povijesti,a nema smisla uporedjivati ove timove sad sa timovima iz proslosti jer da po tome gledamo tj. dobitnik nagrade najbolji igrac Leo Messi prije 50 god ne bi ni mogao igrati zato sto vjerovatno u to vrijeme nije bilo hormona rasta.
“You talkin’ to me?”

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 dec 2011, 01:29

Sparta je napisao/la:Pratim ga od 97/98, znaci.. dovoljno hem posteno.

Po meni je najdominantnija ekipa u povijesti nogometa ona generacija Reala kad su osvojili 5 uzastopnih LP ili Kupova prvaka kako su se tada zvali,e kad koja druga ekipa to prevazidje onda ce oni biti najbolji u povijesti,a nema smisla uporedjivati ove timove sad sa timovima iz proslosti jer da po tome gledamo tj. dobitnik nagrade najbolji igrac Leo Messi prije 50 god ne bi ni mogao igrati zato sto vjerovatno u to vrijeme nije bilo hormona rasta.
ne mogu vjerovat' sta ti sve neces napisat' :roll: od titula protiv "stade de reimsa" do hormona rasta :shock:
ser del barça es el millor que hi ha !

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 16 dec 2011, 01:35

Scof1eld je napisao/la:
Sparta je napisao/la:Pratim ga od 97/98, znaci.. dovoljno hem posteno.

ne mogu vjerovat' sta ti sve neces napisat' :roll: od titula protiv "stade de reimsa" do hormona rasta :shock:
Cekaj, a zasto ti mene citiras tj. kojim povodom.. ako je ovo gore b. onda fakat..
Pregledaj malo temu unazad...nije tesko ;)
“You talkin’ to me?”

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.