Ovrebo, Stark su nasi.Polo je napisao/la:Ovo je decenija Barce definitivno ali sigurno ce se Real vratiti tamo gdje mu je mjesto.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ovrebo, Stark su nasi.Polo je napisao/la:Ovo je decenija Barce definitivno ali sigurno ce se Real vratiti tamo gdje mu je mjesto.
Ahhh to je tvoj ponosbparena je napisao/la:Ovrebo, Stark su nasi.Polo je napisao/la:Ovo je decenija Barce definitivno ali sigurno ce se Real vratiti tamo gdje mu je mjesto.Real moze sanjati Barsino mjesto.
Al s uzivanjem gledam kako kraljevski naj klub stoljeca svoj ponos godinama baca pod noge "maloj" Barseloni.Sparta je napisao/la:Ahhh to je tvoj ponosbparena je napisao/la:Ovrebo, Stark su nasi.Polo je napisao/la:Ovo je decenija Barce definitivno ali sigurno ce se Real vratiti tamo gdje mu je mjesto.Real moze sanjati Barsino mjesto.
![]()
Real ima svoje mjesto u svijetu nogometa, malo je reci ali najbolji klub stoljeca.
Svi ponekad uzivaju, ali posteno uzivanje hmmm tj. uzivanje je kad ti rival zaostaje 30 boba i ganja UEFA KupAl s uzivanjem gledam kako kraljevski naj klub stoljeca svoj ponos godinama baca pod noge "maloj" Barseloni.
p.s. nema vise franka, policije, vojske, zandarmerije ... nema vise titula
bparena je napisao/la:Uzivanje je kad se vi ponadate a mi ocekujemo sigurnu pobjedu u vasoj avliji. I tako bude.
Znam ti si dite...pametniji popustabparena je napisao/la:Uzivanje je kad se vi ponadate a mi ocekujemo sigurnu pobjedu u vasoj avliji. I tako bude.
IgorBL je napisao/la:Pametniji popušta ne vrijedi u tvom slučaju; pa makar se ti prepirao i sa bukvom.
Sašio bi te fagus sylvatica, koliko god ti popuštao.
koji qrc onda navijas za njihDANTES je napisao/la:Oladite malo! Ovo je trebala biti normalna tema. Dosta vise koristenja zamjenica ''mi, nasi, nase, vasi, vi'' kad diskutujete o SPANSKIM KLUBOVIMA! Veliki su, sjajni, bogati, ali nisu NASI! Njihove pobjede i porazi nama ne znace i ne donose apsolutno NISTA!
izvor ?Polo je napisao/la:Upitan je i za EP ruzna slika bas ali eto on je svakako dobio za znanje da mora da napusti Barcu.
Pratim ga od 97/98, znaci.. dovoljno hem posteno.VFCB je napisao/la:bas me zanima koliko je taj najbolji klub stoljeca osvojio trofeja od kada ga ti pratis ?
ne mogu vjerovat' sta ti sve neces napisat'Sparta je napisao/la:Pratim ga od 97/98, znaci.. dovoljno hem posteno.
Po meni je najdominantnija ekipa u povijesti nogometa ona generacija Reala kad su osvojili 5 uzastopnih LP ili Kupova prvaka kako su se tada zvali,e kad koja druga ekipa to prevazidje onda ce oni biti najbolji u povijesti,a nema smisla uporedjivati ove timove sad sa timovima iz proslosti jer da po tome gledamo tj. dobitnik nagrade najbolji igrac Leo Messi prije 50 god ne bi ni mogao igrati zato sto vjerovatno u to vrijeme nije bilo hormona rasta.
Cekaj, a zasto ti mene citiras tj. kojim povodom.. ako je ovo gore b. onda fakat..Scof1eld je napisao/la:ne mogu vjerovat' sta ti sve neces napisat'Sparta je napisao/la:Pratim ga od 97/98, znaci.. dovoljno hem posteno.
Po meni je najdominantnija ekipa u povijesti nogometa ona generacija Reala kad su osvojili 5 uzastopnih LP ili Kupova prvaka kako su se tada zvali,e kad koja druga ekipa to prevazidje onda ce oni biti najbolji u povijesti,a nema smisla uporedjivati ove timove sad sa timovima iz proslosti jer da po tome gledamo tj. dobitnik nagrade najbolji igrac Leo Messi prije 50 god ne bi ni mogao igrati zato sto vjerovatno u to vrijeme nije bilo hormona rasta.od titula protiv "stade de reimsa" do hormona rasta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.