Taktičar je napisao/la:Dajte Bearsi, aktivirajte više Favrea!

ja sam care prestao pratiti Bearse...nema fajde ga sada aktivirati jer mi smo sami sebe ukopali u sve tri ove zadnje tekme...protiv Raidersa imali smo veliku priliku i ako sams e bojao te tekme, da bi dozivjeli poraz i prebolio sam ga nekako,onda dolazi Kanzas gdje Hainie takticar 3 puta dolazi na red zone ili na 20 yardi ,da bi on uspjeo svojim glupostima sva 3 puta otici nazad 20 yardi, tako da smo profulali 1 FG , a dva puta nismo ni pokusavali za njega...to je bilo cistih 9p sto bi znacilo nasa utkamica..naranvo i primili smo takav TD da jos ne mogu da vjerujem da je ono covjek uhvatio, a lopta je bila fakticki nasa uzeta...Onda slag na tortu ova zadnja teka gdje nam je trebala pobjeda...na zalost imati 10:0 4 minute do kraja i izgubiti utkamicu to je za plakati....jednostavno dvije greske Barbera i ko je lik imao odlicnu tekmu..prva jer je izasao napolje i zaustavio vrijeme, a da nije to uradio vrijeme bi teklo i vjerovatno isteklo i Denver nebi imao sansu da nas stigne ...poslije vidjeli smo imali smo sansu za FG i pobjedu, ali Barberu ispade lopta

....nakontoga nemam vise volje i ako cu pratiti utkamicu protiv Packersa svakako, ali tri pobjede je tesko sad ostvariti, a vjerovanto sa njima bi bili u playoffu.
Steta samo jers mo u onih 5-6 utkamica igrali mozda i najbolje uz Packerse, ali izgubis dvije vazne karike u napadu odmah ti se to slomi...mi smo jednostavno mentalno slomljeni kad je Cutler zavrsio vjerovatno i ovu sezonu...steta samo sto mi nismo dobili samo 2 ove godine pa da imamo kakav takav pick, ali ovako sa pozitivnim rekordom izgubit cemo sezonu to je tuzno