NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 dec 2011, 23:45

AlmmeCules je napisao/la:Cowboysi sljedeću igraju protiv Buccanresa a Giantsi protiv Skinsa pa onda DC igraju protiv Eaglesa a Giantsi sa Jetsima. mislim ipak da će Dallas završiti na prvom mjestu u NFC East. sve zavisi od raspoloženja Tonya Romo-a (:
ma tesko, vrlo tesko :? da dallas bude prvi, pored giantsa..jos igraju kod giantsa drugu tekmu, tako da ne bi rekao da moze dallas tu nesto previse uradit, jedino ako im giantsi ne poklone nesto ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 16 dec 2011, 00:38

[youtube][/youtube]

:lol: :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 16 dec 2011, 02:56

Dajte Bearsi, aktivirajte više Favrea! ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2011, 06:01

Taktičar je napisao/la:Dajte Bearsi, aktivirajte više Favrea! ;)
ja sam care prestao pratiti Bearse...nema fajde ga sada aktivirati jer mi smo sami sebe ukopali u sve tri ove zadnje tekme...protiv Raidersa imali smo veliku priliku i ako sams e bojao te tekme, da bi dozivjeli poraz i prebolio sam ga nekako,onda dolazi Kanzas gdje Hainie takticar 3 puta dolazi na red zone ili na 20 yardi ,da bi on uspjeo svojim glupostima sva 3 puta otici nazad 20 yardi, tako da smo profulali 1 FG , a dva puta nismo ni pokusavali za njega...to je bilo cistih 9p sto bi znacilo nasa utkamica..naranvo i primili smo takav TD da jos ne mogu da vjerujem da je ono covjek uhvatio, a lopta je bila fakticki nasa uzeta...Onda slag na tortu ova zadnja teka gdje nam je trebala pobjeda...na zalost imati 10:0 4 minute do kraja i izgubiti utkamicu to je za plakati....jednostavno dvije greske Barbera i ko je lik imao odlicnu tekmu..prva jer je izasao napolje i zaustavio vrijeme, a da nije to uradio vrijeme bi teklo i vjerovatno isteklo i Denver nebi imao sansu da nas stigne ...poslije vidjeli smo imali smo sansu za FG i pobjedu, ali Barberu ispade lopta :(....nakontoga nemam vise volje i ako cu pratiti utkamicu protiv Packersa svakako, ali tri pobjede je tesko sad ostvariti, a vjerovanto sa njima bi bili u playoffu.

Steta samo jers mo u onih 5-6 utkamica igrali mozda i najbolje uz Packerse, ali izgubis dvije vazne karike u napadu odmah ti se to slomi...mi smo jednostavno mentalno slomljeni kad je Cutler zavrsio vjerovatno i ovu sezonu...steta samo sto mi nismo dobili samo 2 ove godine pa da imamo kakav takav pick, ali ovako sa pozitivnim rekordom izgubit cemo sezonu to je tuzno :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2011, 09:44

rio_Ferdy88 je napisao/la:ma dobro za wildcard jetsi nekako i mogu i ako izgube jer su ovi ostali slabi ;) ..al ne slazem se za steelerse, jer su 49-nersi jaci po meni od chargersa, a dokraja i jedni i drugi igraju u diviziji sa bengalsima i brownsima :roll: ..teško da ravensi izgube a da steelersi isto negdje ne izgube..pogotovo sad ovo kolo..a ravensi imaju bolji div omjer i prvi su tu..iako bih volio da i jedni i drugi izgube :lol: jer bi onda patsi sa pobjedom preuzeli drugo mjesto ..mada i texansi mogu do kraja da se opuste u ove tri tekme jer su osvojili diviziju i negdje izgube..jer bi titansi mogli sad tu priprijetit za wc..dobro su zaustavili saintse sad..a igraju zadnju sa texansima i tu bi moglo bit svasta..mislim da bi patsi ako dobiju denvera :roll: , iako ce biti tesko, mogli do jednog od prva dva mjesta u afc-u..i tu bi mogli bit ravensi isto, a texansi 3 i denver 4...wc steelersi i jetsi :?: , iako jos nisu sigurni :!: :mrgreen:
Steleersi ne igraju sa Bengalsima nego s Ramsima...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 16 dec 2011, 11:42

http://www.sarajevo-x.com/sport/adi-kun ... /111216013" onclick="window.open(this.href);return false;

Josh malo pa neki QB :mrgreen: 8-)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 16 dec 2011, 11:52

Giallorossi je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/adi-kun ... /111216013

možda i to (: super je inače ovo, ima nas svugdje :D a za Giantse nez., sve zavisi od Romoa. i on je kako-kad raspoložen tako da ćemo vidjeti sve, sve je moguće (:

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... lenge-mare
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2011, 12:48

sad svi za pantherse navijamo..to je nas dzeko.. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2011, 13:01

Giallorossi je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/adi-kun ... /111216013

Pa bio je Elvis Grbac :)...jest da je negdje proeklom sa nasih prostora, ali treba napomenuti da je 2000 godine imao ove brojke 4,169 yards and 28 touchdowns with a passer rating of 89.9 en route to the Pro Bowl.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 dec 2011, 15:53

SaltCityAttack je napisao/la:

Pa bio je Elvis Grbac :)...jest da je negdje proeklom sa nasih prostora, ali treba napomenuti da je 2000 godine imao ove brojke 4,169 yards and 28 touchdowns with a passer rating of 89.9 en route to the Pro Bowl.
Jes vidio onog naseg iditota Hurda, sto je uhvacen kad je pokusao kupiti 1kg kokaina? hahahahaha. **** majku ti mi crnci nikad nece biti jasni. Imaju milionske ugovore, i opet ovakva sranja im se dogadjaju svaki dan. Sjecam Tenk Johnsona, koji hapsen vise puta jer je imao nelegalno oruzje. Pa uzmimo tu Vicka, koji je bio u zatvoru radi organizovanja borbe pasa. I bruka drugih slucajeva kad su u pitanju crnci u NFL-u.

Mozes izvaditi crnca iz geta, ali nemozes geto iz crnca. :roll:
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2011, 16:14

ma neka je i nije neki igrac goni ga u pm..ma idioti ba nisu normalni majkemi sta rade od sebe...ma vise je to bilo mislim da su mu nasli kokain cak nisam siguran nisam sve pratio, jer sam prestao pratiti desavanja oko Bearsa...jedva cekam da se sezona zavrsi, bez obzira sto mozd ai napravimo playoff, ali ne mogu ja kad mi se pocelo gaditi sve oo ekipe, jer uprava ne moze biti gora
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 dec 2011, 16:29

kad_kako je napisao/la:

Jes vidio onog naseg iditota Hurda, sto je uhvacen kad je pokusao kupiti 1kg kokaina? hahahahaha. **** majku ti mi crnci nikad nece biti jasni. Imaju milionske ugovore, i opet ovakva sranja im se dogadjaju svaki dan. Sjecam Tenk Johnsona, koji hapsen vise puta jer je imao nelegalno oruzje. Pa uzmimo tu Vicka, koji je bio u zatvoru radi organizovanja borbe pasa. I bruka drugih slucajeva kad su u pitanju crnci u NFL-u.

koliko sam ja upucen nije htio 1kg vec vise kila kokaina i nesto trave, i to na sedmicnom nivou :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 dec 2011, 16:34

SaltCityAttack je napisao/la:ma neka je i nije neki igrac goni ga u pm..ma idioti ba nisu normalni majkemi sta rade od sebe...ma vise je to bilo mislim da su mu nasli kokain cak nisam siguran nisam sve pratio, jer sam prestao pratiti desavanja oko Bearsa...jedva cekam da se sezona zavrsi, bez obzira sto mozd ai napravimo playoff, ali ne mogu ja kad mi se pocelo gaditi sve oo ekipe, jer uprava ne moze biti gora
Nisu mu nasli, nego on pokusao da kupi, i covjek od kojeg je htjeo da kupi, bio under cover FBI agent. hahahahaha. Mislim da je htjeo onda kasnije i da dila on licno tu drogu. idiot pa haj. :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 dec 2011, 16:36

CLS je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

koliko sam ja upucen nije htio 1kg vec vise kila kokaina i nesto trave, i to na sedmicnom nivou :lol:
hahaha nije normalan. + kazu da je imao namjeru i da dila on licno. ono, covjek se bas zapita, kakva je to sorta ljudi majkemi. jel to oni imaju genetsku neku potrebu za kriminalom. :|

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2011, 16:46

rio_Ferdy88 je napisao/la:sad svi za pantherse navijamo..to je nas dzeko.. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
:mrgreen:

Mare mu je konkurencija, koji bas nije 100%, promasuje on puno toga...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 dec 2011, 17:25

@kad_kako a ne citiram sada sve tamo :D ma znas sta to ti je covjek proklet, imao je sve, dobar posao, dobru platu ali djaba kada je proklet :D
Pa sam poslije reko tata

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 dec 2011, 17:41

CLS je napisao/la:@kad_kako a ne citiram sada sve tamo :D ma znas sta to ti je covjek proklet, imao je sve, dobar posao, dobru platu ali djaba kada je proklet :D
Tako ispadne. :lol:

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 16 dec 2011, 17:45

Ljudi, zar nije nevjerovatno da smo prije dočekali našeg čovjeka u NFL-u nego u NBA-u! :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 16 dec 2011, 17:45

kad_kako je napisao/la:
CLS je napisao/la:@kad_kako a ne citiram sada sve tamo :D ma znas sta to ti je covjek proklet, imao je sve, dobar posao, dobru platu ali djaba kada je proklet :D
Tako ispadne. :lol:
njemu je ispalo 20 godina :D
Pa sam poslije reko tata

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 16 dec 2011, 17:52

Taktičar je napisao/la:Dajte Bearsi, aktivirajte više Favrea! ;)
ja sam care prestao pratiti Bearse...nema fajde ga sada aktivirati jer mi smo sami sebe ukopali u sve tri ove zadnje tekme...protiv Raidersa imali smo veliku priliku i ako sams e bojao te tekme, da bi dozivjeli poraz i prebolio sam ga nekako,onda dolazi Kanzas gdje Hainie takticar 3 puta dolazi na red zone ili na 20 yardi ,da bi on uspjeo svojim glupostima sva 3 puta otici nazad 20 yardi, tako da smo profulali 1 FG , a dva puta nismo ni pokusavali za njega...to je bilo cistih 9p sto bi znacilo nasa utkamica..naranvo i primili smo takav TD da jos ne mogu da vjerujem da je ono covjek uhvatio, a lopta je bila fakticki nasa uzeta...Onda slag na tortu ova zadnja teka gdje nam je trebala pobjeda...na zalost imati 10:0 4 minute do kraja i izgubiti utkamicu to je za plakati....jednostavno dvije greske Barbera i ko je lik imao odlicnu tekmu..prva jer je izasao napolje i zaustavio vrijeme, a da nije to uradio vrijeme bi teklo i vjerovatno isteklo i Denver nebi imao sansu da nas stigne ...poslije vidjeli smo imali smo sansu za FG i pobjedu, ali Barberu ispade lopta :(....nakontoga nemam vise volje i ako cu pratiti utkamicu protiv Packersa svakako, ali tri pobjede je tesko sad ostvariti, a vjerovanto sa njima bi bili u playoffu.

Steta samo jers mo u onih 5-6 utkamica igrali mozda i najbolje uz Packerse, ali izgubis dvije vazne karike u napadu odmah ti se to slomi...mi smo jednostavno mentalno slomljeni kad je Cutler zavrsio vjerovatno i ovu sezonu...steta samo sto mi nismo dobili samo 2 ove godine pa da imamo kakav takav pick, ali ovako sa pozitivnim rekordom izgubit cemo sezonu to je tuzno :(
Ma pratiš ba, jašta nego pratiš! Samo si malo razočaran ;)
Nije za vas još sve izgubljeno. Zadnja wild card-pozicija u NFC je još uvijek više nego otvorena.
Seattle je pobjediv, igrate na domaćem terenu. A onda vječiti derbi protiv Packersa. Sa eventualnom pobjedom tu sve bi se okrenulo u pozitivnom pravcu za vas. Ali naravno treba to ostvariti i biće malo teško sa ovom QB-om. Ja bih ipak reko da nije nemoguće jer najviše iznenađenja se upravo događa u divizijskim obračunima pošto ekipe tu najbolje poznaju jedni druge. Nije još ništa gotovo.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.