kafana je nocas neizbježna
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- underground
- Kontakt:
Re: Chat
jao braco kako sam ubio kerove, sve sakama
us'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
kafana je nocas neizbježna![]()
Ma pogleda Bog ponekad i ove kladioničarke duše, samo mene nikad. Već prokleto razmišljam da opljačkam kladionicu jer je to jedini način da nešto i izvadim iz nje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imal bujruma ?underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
- underground
- Kontakt:
insider je napisao/la:underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
Ma pogleda Bog ponekad i ove kladioničarke duše, samo mene nikad. Već prokleto razmišljam da opljačkam kladionicu jer je to jedini način da nešto i izvadim iz nje.
hehe upravu si brate postalo je skoro nemoguce da se od kladionice uzme pinka...et mene danas sunce ogrija, a vjeruj da sam bio na rubu sloma
UNITED CONVICTS ! ! !
- harebianconero
- Kontakt:
Sretni brojevi na bingu u kladionici Remi ???
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- underground
- Kontakt:
@HZ brate naleti tamo nekad poslije 11 kad malu kuci isplaim pa da zalomimo

UNITED CONVICTS ! ! !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nema vcs nista u Bosni ostavi te pare za sutra , ima da se ubijemo uz Ifetu i Naska ...moramo nagovorit i onog mog komsiju 
- underground
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nema vcs nista u Bosni ostavi te pare za sutra , ima da se ubijemo uz Ifetu i Naska ...moramo nagovorit i onog mog komsiju
ma butaz sve ovo ode nocas, sutra novi dan nova prevara
neka mene u mojoj zenici, jbt u rajvosa kad odes ko u drugu dzavu da si krocio, moj haver studira kod vas i pitam ja njega kad izlazi kolko mu rapa treba, kaze on jbg oko 50 mara, reko jel da se bas ono skašiš, kaze on ma jok kaki da mi bude taman
UNITED CONVICTS ! ! !
insider je napisao/la:underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
samo nemoj one u šopingu, tu je najveći dio mojih para
našao bih te kad-tad
FORZA MARŠAL !!!
hodža je napisao/la:insider je napisao/la:underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
samo nemoj one u šopingu, tu je najveći dio mojih para![]()
našao bih te kad-tad![]()
![]()
Naravno da neću pričati koju ću kladionicu obiti, pa da me murija čeka (murga_drot javi se?)
Ali, one na Chwilli ću jednog dana, koje sam pare tamo ostavio.
Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glava
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glava
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Da nije možda onaj Adis P. ili Faraon iz VisokogFuture je napisao/la:Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glavaValjda si i mogao primijetiti da je photoshop.
Hoće to oni
Meni je odmah bilo sumnjivo, jer gdje će neko imati veću glavu nego Rooney, ali eto. Vrijedilo je pitati i čuti stručni komentar.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan
Poželite mi sreću!
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan
Poželite mi sreću!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Rizah je napisao/la:Da nije možda onaj Adis P. ili Faraon iz VisokogFuture je napisao/la:Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glavaValjda si i mogao primijetiti da je photoshop.
![]()
Hoće to oni![]()
Meni je odmah bilo sumnjivo, jer gdje će neko imati veću glavu nego Rooney, ali eto. Vrijedilo je pitati i čuti stručni komentar.
Ma neko na fb-u postavio tu sliku.A i znaš i sam da bi u svim medijima brujalo o tome.
I ja sam sinoć htio ove stručnjake ovdje isfurati time,ali nisam.
@Bianconeri Hajde brate neka je sa srećom.
http://fkbuducnostbanovici.****/
- raul-zakon
- Kontakt:
Nego, gdje će ko za novu godinu? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!![]()
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan![]()
![]()
Poželite mi sreću!
FORZA MARŠAL !!!
Čuj romantičara, nisam u životu probao Raffaelo, sad da nekoj djevojci kupim? Mogu joj samo pokloniti nešto drugo sličnog ukusa (probaj ne pomislti ina ono što ne trebaš).Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!![]()
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan![]()
![]()
Poželite mi sreću!
btw. želim ti sreću, a šta je na repetoaru u kinu? Neka indijsko-korejska romansa?
jarane, skup rafaelo ba..garant mu se sviđa pravo
Dolina vukova na repertoaru

Dolina vukova na repertoaru
FORZA MARŠAL !!!
Teško pitanje kume. Ko će ga znat đe će me vjetar nanijeti.raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?