Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glava
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glava
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Da nije možda onaj Adis P. ili Faraon iz VisokogFuture je napisao/la:Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glavaValjda si i mogao primijetiti da je photoshop.
Hoće to oni
Meni je odmah bilo sumnjivo, jer gdje će neko imati veću glavu nego Rooney, ali eto. Vrijedilo je pitati i čuti stručni komentar.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan
Poželite mi sreću!
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan
Poželite mi sreću!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Rizah je napisao/la:Da nije možda onaj Adis P. ili Faraon iz VisokogFuture je napisao/la:Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glavaValjda si i mogao primijetiti da je photoshop.
![]()
Hoće to oni![]()
Meni je odmah bilo sumnjivo, jer gdje će neko imati veću glavu nego Rooney, ali eto. Vrijedilo je pitati i čuti stručni komentar.
Ma neko na fb-u postavio tu sliku.A i znaš i sam da bi u svim medijima brujalo o tome.
I ja sam sinoć htio ove stručnjake ovdje isfurati time,ali nisam.
@Bianconeri Hajde brate neka je sa srećom.
http://fkbuducnostbanovici.****/
- raul-zakon
- Kontakt:
Nego, gdje će ko za novu godinu? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!![]()
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan![]()
![]()
Poželite mi sreću!
FORZA MARŠAL !!!
Čuj romantičara, nisam u životu probao Raffaelo, sad da nekoj djevojci kupim? Mogu joj samo pokloniti nešto drugo sličnog ukusa (probaj ne pomislti ina ono što ne trebaš).Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!![]()
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan![]()
![]()
Poželite mi sreću!
btw. želim ti sreću, a šta je na repetoaru u kinu? Neka indijsko-korejska romansa?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
jarane, skup rafaelo ba..garant mu se sviđa pravo
Dolina vukova na repertoaru

Dolina vukova na repertoaru
FORZA MARŠAL !!!
Teško pitanje kume. Ko će ga znat đe će me vjetar nanijeti.raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
Kod kuce, 10 do 12 zaspat da ne moram slusat vatromet
Sala,nemam blage
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma htjela da idemo gledati onaj Twilight, pa sam je nekako odvratio
Gledat ćemo vjerovatno ovu neku romantičnu komediju, nešto oko nove godine, sumnjam da će ona htjeti gledati Nemoguću misiju
Ma raffaelo kod svake prolazi, stari recept, probajte pa se i uvjerite
Idem sad, pa ćemo se čuti večeras!
Gledat ćemo vjerovatno ovu neku romantičnu komediju, nešto oko nove godine, sumnjam da će ona htjeti gledati Nemoguću misiju
Ma raffaelo kod svake prolazi, stari recept, probajte pa se i uvjerite
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma htjela da idemo gledati onaj Twilight, pa sam je nekako odvratio![]()
![]()
Gledat ćemo vjerovatno ovu neku romantičnu komediju, nešto oko nove godine, sumnjam da će ona htjeti gledati Nemoguću misiju![]()
Ma raffaelo kod svake prolazi, stari recept, probajte pa se i uvjerite![]()
![]()
Ne zaboravi joj reć' da ima lijepe oči, lijep kaputić (a to će garant obući) i da se sve ostalo, zapravo, i ne može uočiti od očiju i kaputa.
A raffaelo pokušaj ne pojesti prije nego je sretneš.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=5674" onclick="window.open(this.href);return false;raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
@ insider
promijeni ovom nick u @romantičar života ti
Sretno Raffaelo boy
p.s. i reci joj da se ne naginje kroz prozor...
FORZA MARŠAL !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovi adsl-ovci, kako gledate domaće programe online? 
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ima moja web tvOTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi adsl-ovci, kako gledate domaće programe online?
Nego kak je kod vas konekcija ???
insaidere šta tebe privuče da se prijaviš na ovaj forum
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi adsl-ovci, kako gledate domaće programe online?
Legendo, ne kontam te...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni je hs-hkb, ali prijateljica me pitala da li znam kako da gleda kanale online.
Moram se i ja prebaciti na ovo, nemam sportklub, sportklub+, imam samo "pola" arenasport 1.. Čim akšam oni isključe ovaj program.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ništa ,nako jainsider je napisao/la:
Legendo, ne kontam te...
Nekoliko dana si na forumu ,a toliki postovi ,ono ko ne zna ko si može pomisliti
Jimi
Moglo preko VLC playera se gledati sve Arene ,Sport Klubovi ,Hrvatski i Srpski kanali ,kao i naši .
Ali više ne može ,ukinuli i to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Našo si me sad zezat. Inače, registrovao sam se jer mi je dosadno.legenda reala je napisao/la:Ma ništa ,nako jainsider je napisao/la:
Legendo, ne kontam te...![]()
![]()
Nekoliko dana si na forumu ,a toliki postovi ,ono ko ne zna ko si može pomisliti
Jimi
Moglo preko VLC playera se gledati sve Arene ,Sport Klubovi ,Hrvatski i Srpski kanali ,kao i naši .
Ali više ne može ,ukinuli i to
Trenutno korisnika/ca: Beli98, MaroonBjelave, Wilshere10 i 6 gostiju.