A i Samra je lijepa
Dosta od mene!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hocemo u detalje !Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo mi je lijepo![]()
![]()
A i Samra je lijepa![]()
![]()
Dosta od mene!
Jesi poslušao moje savjete? Ako jesi onda Samra večeras ne može spavati.Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo mi je lijepo![]()
![]()
A i Samra je lijepa![]()
![]()
Dosta od mene!
Pricaj il' povlacimo svi glasove za najboljeg forumasaHZ_ilidzaa je napisao/la:Hocemo u detalje !Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo mi je lijepo![]()
![]()
A i Samra je lijepa![]()
![]()
Dosta od mene!
Nisam gledao film, držao sam je za ruku i mazio, zatim malo po ušima...HZ_ilidzaa je napisao/la: Hocemo u detalje !
Ne pristajem na ucjeneSoni je napisao/la: Pricaj il' povlacimo svi glasove za najboljeg forumasa
Kakva je Maja glupaca, to ne znaju samo oni koji je nikada nisu slusali kako prica...HZ_ilidzaa je napisao/la:JesSoni je napisao/la:Musko, musko, zemsko na slici?
Cini mi se da ides u srednju jos uvijek, pa bi mogla ova mineralna proci? (mislim na sliku s mineralnom, ne da si mlad za alkohol)![]()
nije moja mineralna vec od ove cure ... Kod mene je bio koktel Long Island
Kasnije sam lupo dzekovima u Bosni , Nasko poceo pjevat Sinanove pjesme i nisam se mogao oduprijet
![]()
Slika br 30
@legendo To je Maja na toj slici , a ovo na mojoj od sestre jaranica , nije moj tip
O kome mislis, o ovoj Maji ili uobicajenoOTNYS_YNWA je napisao/la:@neno, ako znaš kakvih priča obavijesti me na pp.. Rado ću ih pročitati.Sve lafo neki manekeni i manekenke, fudbaleri na fejsu .. a niko hodati ne zna. Iritiraju me.
Imam ja jednog prijatelja koji ide na fakultet s njom. I bio sam par puta u drustvu. A ona pocinje tu da drzi govor o nekom autu kojeg voza njen drug. Ovako, onako. A posto sam ja totalni neznalica sto se tice automobila, nisam obrac'o paznju sta cura prica. A ovaj moj drug ne prestaje da je lozi citavo vrijeme. I onda ide prica o Bodrumu, gdje je isla na taj neki izbor, ne sjecam se sada koji, nesto.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma o pčelici Maji.
Sta te briga koju slikuHZ_ilidzaa je napisao/la:Neno koju sliku?(u kos, dresu)... Nisam se malo vec malo vise zabucio
![]()
Ja bas kont'o napadati Maju![]()
neno#4 je napisao/la:Imam ja jednog prijatelja koji ide na fakultet s njom. I bio sam par puta u drustvu. A ona pocinje tu da drzi govor o nekom autu kojeg voza njen drug. Ovako, onako. A posto sam ja totalni neznalica sto se tice automobila, nisam obrac'o paznju sta cura prica. A ovaj moj drug ne prestaje da je lozi citavo vrijeme. I onda ide prica o Bodrumu, gdje je isla na taj neki izbor, ne sjecam se sada koji, nesto.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma o pčelici Maji.
I nesto je ovom mom prijatelju trebalo da mu zavrsim, i pricamo mi, kad ona pocinje da se ubaca u rijec. Ta kap je prelila casu![]()
Imaš li ti auto, čuo sam da se na to loži.HZ_ilidzaa je napisao/la:@neno Sto bas je lijepa , zgodna , a to sto je paglu za mene jos boljeSuprotnosti su se uvijek privlacile
![]()