Nisam znao da ti je taj najbolji jaran
I šta je s tobom,nedaš se vidjeti ??
PS jel došo Bianconerac iz kina ????
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:
Postao/la Bianconeri1988 dana 17 dec 2011, 00:15
@insider
Raffelo nisam pojeo, kaput sam joj već ranije pohvalio na fb, a rekao sam joj da lijepo izgleda, skromno od mene
Nisam gledao film, držao sam je za ruku i mazio, zatim malo po ušima...![]()
Soni je napisao/la:Pricaj il' povlacimo svi glasove za najboljeg forumasa
Ne pristajem na ucjene
Uglavnom imate me svi u raji na fb, ako nešto bude promjenit ću status veze![]()
Dosta vam je! Znam da ću ovo i legendi poslije morati ponavljati
Nije još došao, izuo se ispred kina i neko mu maznuo cipelelegenda reala je napisao/la:Nenade neno ,šta pričaš dobra je Maja ta ,nemoj tako
Nisam znao da ti je taj najbolji jaran
I šta je s tobom,nedaš se vidjeti ??
Nemoj bolan bit lud. Moras to takticki uraditi. Jer ako s neba u rebra ti ces ispast najgori i mozda popusis foru. Samo polako. Ono sto tebe treba da brine sto ova tvoja malo laze, ne moze s njom, a s njom je,ali s druge strane zene su to, ceka joj mozda prvu losu pa da je ukine s liste poznavanja.T-MAC je napisao/la:kako rastavit svoju curu od kolegice ofajle...da je ne zovemo drugacije...![]()
ja ovoj sve ispric'o kakva je ova,kaze neugodno joj sad hodat s njom kad sve to zna...al nista ne poduzima...moracu joj ovoj ofajli poslat poruku
ma kaze ona samo da joj je neugodno..ne zna sta ce..jedina olaksavajuca okolnost je ta sto se znaju u vrh glave 3 mjeseca..upoznale se na faksu...Soni je napisao/la: Nemoj bolan bit lud. Moras to takticki uraditi. Jer ako s neba u rebra ti ces ispast najgori i mozda popusis foru. Samo polako. Ono sto tebe treba da brine sto ova tvoja malo laze, ne moze s njom, a s njom je,ali s druge strane zene su to, ceka joj mozda prvu losu pa da je ukine s liste poznavanja.
To mi je najgore. Ta novopecena prijateljstva i odjednom postaju nerazdvojne.T-MAC je napisao/la:ma kaze ona samo da joj je neugodno..ne zna sta ce..jedina olaksavajuca okolnost je ta sto se znaju u vrh glave 3 mjeseca..upoznale se na faksu...Soni je napisao/la: Nemoj bolan bit lud. Moras to takticki uraditi. Jer ako s neba u rebra ti ces ispast najgori i mozda popusis foru. Samo polako. Ono sto tebe treba da brine sto ova tvoja malo laze, ne moze s njom, a s njom je,ali s druge strane zene su to, ceka joj mozda prvu losu pa da je ukine s liste poznavanja.
ne kontam zar je tesko rec da ne moze izac s njom napolje i eto..joj ove zene niko ne moze skontat
problem je taj sto sam i previse ispit'oSoni je napisao/la: To mi je najgore. Ta novopecena prijateljstva i odjednom postaju nerazdvojne.
Moras ti to malo poblize ispitat. Zamisli ti se druzis sa mnom 3 mjeseca i moja ti djevojka posalje poruku da me se klonis, jer si ti svakakav. Odma bi imao izgovor da kazes sve najgore o njoj.
Olaksavajuca okolnost u ovoj prici je sto te ja u zivotu nisam vidio i sto nemam djevojku![]()
![]()
Nek' ti tvoj drug Rizo prouči štaT-MAC je napisao/la: problem je taj sto sam i previse ispit'o![]()
nekako bi mi lakse bilo da nisam nista saznao o ovoj žbljohi...a sad,pojed'o se![]()
nista valja ovo ovako onda pratit,pomalo se samo ubacivat..valjda cu ih nekad razdvojit
I milo mi je zbog tebehodža je napisao/la:koji si ti zaje.bant![]()
![]()
dobro, što ??
legenda reala je napisao/la:I milo mi je zbog tebehodža je napisao/la:koji si ti zaje.bant![]()
![]()
dobro, što ??![]()
![]()
Pa vidim tražiš neke ljubavne stihove ,nedaj bože da se nisi zaljubio![]()
njegove se molitve nece primitmandraX je napisao/la: Nek' ti tvoj drug Rizo prouči šta
T-MAC je napisao/la:njegove se molitve nece primitmandraX je napisao/la: Nek' ti tvoj drug Rizo prouči šta![]()
halali rizo
U LutrijimandraX je napisao/la:T-MAC je napisao/la:njegove se molitve nece primitmandraX je napisao/la: Nek' ti tvoj drug Rizo prouči šta![]()
halali rizo![]()
![]()
more pokušat![]()
@hodža, ko je sretnica, u kojoj poslovnici radi, Premier?
Ja čuo da tamo samo muškarci radehodža je napisao/la:![]()
![]()
ko pogodi, ima od mene listić u Williamsu![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog i 50 gostiju.