Tamo lova, ovamo no lova.Sarajlijc@ je napisao/la:**** li ih Azerbejdjan da ih **** !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tamo lova, ovamo no lova.Sarajlijc@ je napisao/la:**** li ih Azerbejdjan da ih **** !
To bi brate bio sistem, a sistema nema. Ja sam zbog toga vise razocaran nego zbog slabih rezultata. Samo je sistem bitan a talenata imamo. Komsije ubise s pricom ''legle su pare od kloca'', a ja da sam na njihov mjestu ja bih sam sebe ujedao iz razloga sto se tom istom dzeki sa 18 godina mogao ponuditi petogodisnji ugovor (znaci do njegove 23) i sto ga je zeljo umjesto wolfsburga mogao prodati za fine pare a ne da se raduju zbog 1 mil € Nemojte mi govoriti ovdje ne bi napredovao jer ja vjerujem da ni u ceskoj nisu imali carobni stapic ali hajde nebitno... Isto tako i mi prodajemo 6 igraca za milion...ma dajjjjjj tuga je to....treba neko ko voli ali bas voli (a ne samo da prica) klub uloziti svoje pare kao sto je slucaj sa mamicem pa ce mu se visestruko vratiti...ali kod nas nema nikoga da dodje da ufiksa sredstva vec oko kluba obilaze lesinari koji nista ne ulazu a ako otrgnu koju markicu uhar je.....Denizmare je napisao/la:Svaki put kad napisem da treba dati konacno priliku mladima budem napadnut od pojedinaca,kao boricemo se za opstanak i sl. Za sta se borimo godinama? za 3-4 mjesto,rijetko za titulu ili kup.
Necu govoriti ni o Plakalu,niti o zadnjoj dvojici koji su u Italiji,navescu 2 primjera,svima poznata:
1. Skoro- smijali su se i navijaci i uprava kad je u novinama govorio kako recimo N. Jusufbegovic je dobio golfa 4 ,a on se vozi trolom na trening,pa su ga ismijavali da se vozacka dobija sa 18 god.,a covjek je aludirao na to koliko ko dobija i koliko se nasa djeca guraju u stranu. Kad su vidjeli interesovanje za Skoru trazili su milion nicim izazvani,ali posto nisu u njega nista ulozili -nista nisu ni dobili(sicu)-zamislite da je imao ugovor na 6 god. i klauzulu da moze ici za milion,2,3 nebitno. Ne,mi bi ulozimo 500 km ,a da uzmemo milion-to je i budali jasno da ne moze.
2. Berberovic-goreg igraca u zivotu nisam vidio,polusezonu ne moze loptu iz 3 puta da ustopa. Dobijenom sansom,radom Djemo ode u B. Leverkuzen i u 11 repke BIH (opet se nisu uzele neke pare)
-Primjera je puno,ali ocito je vise Pitara koji misle da svijet pocinje sa Kojasevicem i dr igracima sa strane i da su ekstraklase za nase mladice koji su svake god prvaci ili vicep. ili osvajaju kup.
-Ako se pitate odakle nam pare da zadrzimo dobre mlade igrace pa da ih kasnije visestruko naplatimo odgovor je vise nego jednostavan- dati im pare od raznih Kojasevica (nemam nista kontra momka) i drugih igraca sa strane,eto para.
Naravno,organizovati omladinski pogon bez stela,o tome se najvise prica,ali to je stvar i uprave pa neka se uhvate u kostac s tim.Stvoriti kult privrzenosti klubu (ali dok se radi kao do sad ne mozes ni djeci to pricati) itd,itd.
Ako ko ima komentar ,bujrum....
Dženan Durakovićpepe_signori je napisao/la:Duraković jednom nogom u Sarajevu
Naša saznanja potvrdio je i sam Duraković koji ističe da će mu biti čast obući Bordo dres....
Bivši vezista Veleža, Dženan Duraković svoju će karijeru prema svemu sudeći nastaviti u Sarajevu. Naime, Duraković je praktički jednom nogom u timu sa Koševa, saznaje naš portal.
Naime, u suštini je sve dogovoreno, a do parafiranja ugovora ostale su još sitnice.
Naša saznanja potvrdio je i sam Duraković, koji je između ostalog kazao da je dogovorena načelna saradnja.
Istina je. Stupili smo u pregovore i dogovorili smo načelnu saradnju koja bi trebala trajati dvije godine. Uslovima sam zadovoljan i bit će mi čast što ću se moći pohvaliti da sam igrao za dva najveća kluba u BiH a to su Velež i Sarajevo, kazao je za naš portal, Duraković.
Inače, Rođene je napustio nakon susreta sa Željezničarom na Grbavici, kada je došlo do određenih nesuglasica sa trenerom, Mirzom Varešanovićem.
ETO VAM DRAMA IGRACA!!! PRODAJTE GA VI KAD NASI NISU ZNALI!!!
aS_Roma je napisao/la:Dženan Durakovićpepe_signori je napisao/la:Duraković jednom nogom u Sarajevu
Naša saznanja potvrdio je i sam Duraković koji ističe da će mu biti čast obući Bordo dres....
Bivši vezista Veleža, Dženan Duraković svoju će karijeru prema svemu sudeći nastaviti u Sarajevu. Naime, Duraković je praktički jednom nogom u timu sa Koševa, saznaje naš portal.
Naime, u suštini je sve dogovoreno, a do parafiranja ugovora ostale su još sitnice.
Naša saznanja potvrdio je i sam Duraković, koji je između ostalog kazao da je dogovorena načelna saradnja.
Istina je. Stupili smo u pregovore i dogovorili smo načelnu saradnju koja bi trebala trajati dvije godine. Uslovima sam zadovoljan i bit će mi čast što ću se moći pohvaliti da sam igrao za dva najveća kluba u BiH a to su Velež i Sarajevo, kazao je za naš portal, Duraković.
Inače, Rođene je napustio nakon susreta sa Željezničarom na Grbavici, kada je došlo do određenih nesuglasica sa trenerom, Mirzom Varešanovićem.
ETO VAM DRAMA IGRACA!!! PRODAJTE GA VI KAD NASI NISU ZNALI!!!
Hvala Red Armyu puno i nadam se da cete ubrzo se rjesiti pojedinih ljudi iz uprave i da ce se Velez vratiti tamo gdje mu je mjesto... Ovaj rastanak mi je najtezi u zivotu, ali okrecem novi list zivota : FK SARAJEVO
Prije 30 minuta/e
Valjda ce se pokazati taj decko.
po meni najbolji igrač u prošloj sezoni ustvari u onim utakmicama dok je igrao.. momak se bori za svaku loptu, bukvalno trči od svog pa do protivničkog gola.. gledao sam par domaćih utakmica, mene je zasjenio.. mozda mala zamjerka sto puno prica i nervira se, ali imati cete priliku da ga vidite..HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene je Durakovic totalna nepoznanica ...Velezovci de beknite koju o njemuInace klub koji je zainteresovan za Torlaka je Neftci. Kad su igrali protiv Dinama u pretkolu negdje sam procitao da taj klub drzi jedan od najbogatijih ljudi i Azerbejdzanu
Napokon malo dobrih vibracija
Hvalashaman7 je napisao/la:po meni najbolji igrač u prošloj sezoni ustvari u onim utakmicama dok je igrao.. momak se bori za svaku loptu, bukvalno trči od svog pa do protivničkog gola.. gledao sam par domaćih utakmica, mene je zasjenio.. mozda mala zamjerka sto puno prica i nervira se, ali imati cete priliku da ga vidite..HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene je Durakovic totalna nepoznanica ...Velezovci de beknite koju o njemuInace klub koji je zainteresovan za Torlaka je Neftci. Kad su igrali protiv Dinama u pretkolu negdje sam procitao da taj klub drzi jedan od najbogatijih ljudi i Azerbejdzanu
sigurno mu je u Veležu bilo lakše igrati i opušteniji je bio jer su ga gledali njegovi prijatelji, a gore ce imati strah od tog kako da se nametne, pa ko zna mozda i ne bude sav svoj, ali garantujem za njega da ce biti koliko toliko dobro pojačanje..HZ_ilidzaa je napisao/la:Hvalashaman7 je napisao/la:po meni najbolji igrač u prošloj sezoni ustvari u onim utakmicama dok je igrao.. momak se bori za svaku loptu, bukvalno trči od svog pa do protivničkog gola.. gledao sam par domaćih utakmica, mene je zasjenio.. mozda mala zamjerka sto puno prica i nervira se, ali imati cete priliku da ga vidite..HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene je Durakovic totalna nepoznanica ...Velezovci de beknite koju o njemuInace klub koji je zainteresovan za Torlaka je Neftci. Kad su igrali protiv Dinama u pretkolu negdje sam procitao da taj klub drzi jedan od najbogatijih ljudi i Azerbejdzanu
Aco dusmane
vidi sta coj'k kaze , a ti rece kao nevalja. No , dok ga ne vidim svojim ocima ...
Pa slijedecu polusezonu cemo biti u novim kreacijam dresova. Tako da je vjerovatno upitno da l' da se dostave ovi dresovi kojim smo odigrali kraj polusezone,il' da se priceka da se definitivno odluci oko nove kreacije pa da onda mozemo kupiti identicke dresove onima u kojima ce igrati nasi igraci u nastavku sezone.tarikhordas je napisao/la:Znali neko kad ce vise doci dresovi u fan shop
E ovako.Evo vam link za dokumentarac talijanke Claudije Tosi (dobar film vrijedi pogledati)o Mostarskoj fudbalskoj stvarnosti.Glavni protagonisti filma su Dzenan Durakovic i stari mu Menso.film dosta govori o karijeri Dzane pa eto ko nije bas toliko upoznat sa Dzenanom da ga malo i upoznaHZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene je Durakovic totalna nepoznanica ...Velezovci de beknite koju o njemuInace klub koji je zainteresovan za Torlaka je Neftci. Kad su igrali protiv Dinama u pretkolu negdje sam procitao da taj klub drzi jedan od najbogatijih ljudi i Azerbejdzanu
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Beli98, bhfanatic14, bosnas_, mnon46, propoklopac i 61 gost.