FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

shaman7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la shaman7 » 15 dec 2011, 12:04

HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene je Durakovic totalna nepoznanica ...Velezovci de beknite koju o njemu :mrgreen: Inace klub koji je zainteresovan za Torlaka je Neftci. Kad su igrali protiv Dinama u pretkolu negdje sam procitao da taj klub drzi jedan od najbogatijih ljudi i Azerbejdzanu :mrgreen: Napokon malo dobrih vibracija
po meni najbolji igrač u prošloj sezoni ustvari u onim utakmicama dok je igrao.. momak se bori za svaku loptu, bukvalno trči od svog pa do protivničkog gola.. gledao sam par domaćih utakmica, mene je zasjenio.. mozda mala zamjerka sto puno prica i nervira se, ali imati cete priliku da ga vidite..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 dec 2011, 12:16

shaman7 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Za mene je Durakovic totalna nepoznanica ...Velezovci de beknite koju o njemu :mrgreen: Inace klub koji je zainteresovan za Torlaka je Neftci. Kad su igrali protiv Dinama u pretkolu negdje sam procitao da taj klub drzi jedan od najbogatijih ljudi i Azerbejdzanu :mrgreen: Napokon malo dobrih vibracija
po meni najbolji igrač u prošloj sezoni ustvari u onim utakmicama dok je igrao.. momak se bori za svaku loptu, bukvalno trči od svog pa do protivničkog gola.. gledao sam par domaćih utakmica, mene je zasjenio.. mozda mala zamjerka sto puno prica i nervira se, ali imati cete priliku da ga vidite..
Hvala :D Aco dusmane :mrgreen: vidi sta coj'k kaze , a ti rece kao nevalja. No , dok ga ne vidim svojim ocima ...

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 15 dec 2011, 12:55

POZIV HORDAMA A I MANIJACIMA SVI U BORDO FAN SHOP .
Glavni cilj vraćanje prave zimske atmosfere olimpijskom gradu Sarajevu i upotpunjavanje zimske turističke ponude.

Na Trgu Oslobođenja-Alije Izetbegovića bordo kućica. Fan Shop na Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.
Na Trgu oslobođenja u Sarajevu će od 15. decembra 2011. do 15. januara 2012. biti održan prvi Coca-Cola Sarajevo Holiday Market. Radovi na konstrukciji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa su završeni. Građani mogu uživati u prekrasnoj prazničnoj dekoraciji za koju su se pobrinuli radnici KJKP Park u saradnji sa članovima tima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market bit će svečano otvoren u četvrtak, 15. decembra, u 17 sati te vas srdačno pozivamo da svojim prisustvom uveličate otvaranje ove sajamske manifestacije, čiji je glavni cilj vraćanje prave zimske atmosfere olimpijskom gradu Sarajevu i upotpunjavanje zimske turističke ponude. Jelku će na dan otvaranja svečano upaliti gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen i direktor USAID-ove misije u BiH Allan

Svoju kućicu na marketu imati će i Fan Shop FK Sarajevo. Ovim putem pozivamo sve navijače i prijatelje bordo tima da nas posjete u narednih mjesec dana. U našoj bordo kućici možete naći sav asortiman našeg Fan Shopa. U prodaji su i razglednice. Sav prihod od prodatih razglednica će biti namijenjen navijačima FK Sarajevo koji su osuđeni nepravedno zbog dešavanja u Širokom Brijegu, čiji postupak još nije okončan. Cijena razglednica je proizvoljna. Svaki kupac može da plati koliko hoće.

Majice ´´ Sarajevo on toru 2011´´ umjesto 15 KM će koštati 10 KM na marketu.

Vidimo se od 15.12.2011 na rgu Oslobođenja-Alije Izetbegovića

DVA SVJETSKA BRENDA SE UDRUZILA .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 dec 2011, 13:21

HZ_ilidzaa je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Hvala :D Aco dusmane :mrgreen: vidi sta coj'k kaze , a ti rece kao nevalja. No , dok ga ne vidim svojim ocima ...
sigurno mu je u Veležu bilo lakše igrati i opušteniji je bio jer su ga gledali njegovi prijatelji, a gore ce imati strah od tog kako da se nametne, pa ko zna mozda i ne bude sav svoj, ali garantujem za njega da ce biti koliko toliko dobro pojačanje..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 dec 2011, 14:39

Danas trebalo da bude rociste u sb za knezovica i odgodjeno za april.navodno nije mu poslana pozivnica na mjesto trenutnog boravka.da nije zalosno bilo bi smjesno.nema ovdje drzave za 100god.RIP VEDRAN PULJIC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 dec 2011, 16:14

ma polahko ovo su im zadnji trzaji...sada kad Hrvatska zeli u EU i kad je tako blizu nece dopustiti da zbog jednog ubice ima problema ..jednostavno Hrvati ako hoce u EU ne smiju kriti ubice i davati im utociste i to svako zna a zna i EU ..ubrzo ce se ubica ovamo transportovati... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 17 dec 2011, 12:05

Ustupajuci svoj prostor i Coca-Cola se ukljucila u odbranu Hordasima kojim se sudi u Sirokom.

Bordo Fan Shop kućica na Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.
U našoj bordo kućici možete naći sve proizvode Fan Shopa. Majice "Sarajevo on tour 2011" umjesto 15 KM koštat će 10 KM na marketu, a u planu je i nekoliko ekskluzivnih novih proizvoda poput zimskih i novogodišnjih kapa, koje bi se do kraja godine trebale pojaviti u bordo kućici“, piše zvanični sajt FK Sarajevo, fcsarajevo.ba.

U prodaji će biti i razglednice, a sav prihod od prodatih razglednica namijenjen je fondu za pravnu odbranu navijača FK Sarajevo, kojima se sudi za nesretna dešavanja u Širokom Brijegu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 dec 2011, 13:25

Ima pravo dobrih stvari za kupiti, od dukserica do majica, cijene su jako kvalitetne !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 17 dec 2011, 13:37

Znali neko kad ce vise doci dresovi u fan shop :?:
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 17 dec 2011, 14:10

tarikhordas je napisao/la:Znali neko kad ce vise doci dresovi u fan shop :?:
Pa slijedecu polusezonu cemo biti u novim kreacijam dresova. Tako da je vjerovatno upitno da l' da se dostave ovi dresovi kojim smo odigrali kraj polusezone,il' da se priceka da se definitivno odluci oko nove kreacije pa da onda mozemo kupiti identicke dresove onima u kojima ce igrati nasi igraci u nastavku sezone.

Jer pitanje je ko bi uopste i kupio ove trenutne dresove a svi znamo da ce dizain novih biti drugaciji ;)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 dec 2011, 16:48

Ja kad sam bio ona djevojka je rekla da ce uskoro doci (ovi dresovi s dugim rukavima) i da ce najvjerovatnije biti oko 80KM e sad to je bilo prije 2 sedmice
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 dec 2011, 19:56

E ovako.Evo vam link za dokumentarac talijanke Claudije Tosi (dobar film vrijedi pogledati)o Mostarskoj fudbalskoj stvarnosti.Glavni protagonisti filma su Dzenan Durakovic i stari mu Menso.film dosta govori o karijeri Dzane pa eto ko nije bas toliko upoznat sa Dzenanom da ga malo i upozna ;)
Em sto vam dajemo fudbalera,gratis dobijate i glumca(glumio Romea u predstavi Romeo i Julia,a evo ga i na ovome filmu :D )
P.S.zao mi je Dzane sto je otiso iz Veleza,ali dok se kod nas ne srede stvari neka ga u FK sarajevo,vjerujem da ste dobili dobrog mladog igraca. ;)

link za film MOSTAR UNITED
http://www.idfa.nl/nl/tags/project.aspx ... cd15740d41" onclick="window.open(this.href);return false;

Veliko hvala za rah.Nesu Orucevica koji je jedan od najzasluznijih za ovaj film,a koji nije docekao njegovu premijeru :cry:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 dec 2011, 14:00

http://jedan-nula.com/uefa-rang-lista-klubova" onclick="window.open(this.href);return false; Najbolje rangirani od svih iz BiH 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 dec 2011, 14:33

Sarajlijc@ je napisao/la:http://jedan-nula.com/uefa-rang-lista-klubova Najbolje rangirani od svih iz BiH 8-)
Nista novo , uobicajeno 8-)

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 18 dec 2011, 14:46

lakrdija od liste, Shaktar bolji od Marseillea, Porto od Milana :?
Wir sind Borussia!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 dec 2011, 14:48

black071 je napisao/la:lakrdija od liste, Shaktar bolji od Marseillea, Porto od Milana :?
Racuna se zadnjih pet godina

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 dec 2011, 16:21

Sarajlijc@ je napisao/la:http://jedan-nula.com/uefa-rang-lista-klubova Najbolje rangirani od svih iz BiH 8-)
hahaha ja jake lista njima je jos modrica na njoj, toliko o istoj :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 dec 2011, 16:39

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
hahaha ja jake lista njima je jos modrica na njoj, toliko o istoj :lol:
Mozes se samo sebi smijati druze ovo je zvanicna uefina lista ;)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 18 dec 2011, 16:43

eno vas na 253 :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 dec 2011, 16:46

themaniaks je napisao/la:eno vas na 253 :D
248.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []