Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ma treba dogovoriti nekad kad vecini odgovara
nije sad da napisemo et vidimo se u cetvrtak i ko doso` doso` ko nije uvalimu
Mozemo eto reci lijepo April , Maj da imaju ljudi vremena da isplaniraju ili mozda da skupe pare i tako to
Mozemo eto reci lijepo April , Maj da imaju ljudi vremena da isplaniraju ili mozda da skupe pare i tako to
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:ma treba dogovoriti nekad kad vecini odgovara
Jest to sve,ali problem je u tom sto ne znamo gdje cemo se skupit,nekom je daleko Tuzla,nekom je daleko Sarajevo...
I ne znam da li si bio na forumu kad je bio dogovor za termin u fudbalu pa se i to raspalo..
Ma to je to hoce ljudi da se hebu a da im neudje
Eto meni odgovara Tuzla Sarajevo Zenica
Zato i kazem da se pripremimo 4-5 mjeseci prije da se narod organizuje i isplanira skupi pare i tako to
Najbolje negdje ljeti kad dolaze i ovi iz dijaspore da nam bace koju rundu
Zato i kazem da se pripremimo 4-5 mjeseci prije da se narod organizuje i isplanira skupi pare i tako to
don_burza je napisao/la:Ma to je to hoce ljudi da se hebu a da im neudje
ahhah..to si u pravu najbolje je ljeti,tad ce se dijaspora vratiti,@Goalgetter casti picem
e **** meni kad je neki cejf ja bi na Mjesec odletio
opet ne znam vidjecemo sta ostali misle
opet ne znam vidjecemo sta ostali misle
Kad dodje ljeto hajmo svi na more u Neum,7 dana, 
Pa na ljeto svi mogu makar 1 dan odvojit
Naravno ko hoće.Moje mišljenje je da treba biti u Sarajevu ne što je meni najbliži od velikih gradova već što je glavni grad
Mogli smo i na kakvu planinu ja volim planinarit ljeti
Mogli smo i na kakvu planinu ja volim planinarit ljeti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Na ljeto na rafting na Neretvi.Oko 80-85 KM za cjelodnevni provod.Ima i opcija nocenje u kanjonu na pola puta.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kad se već dogovarate onda treba odmah odrediti mjesto i vrijeme (približno), a ne tko šta kome paše, jer se tako može do vijeka i uvijek će nekome nešto više, a nekome nešto manje odgovarati.
Nek admin kaže (il tko već), lokacija X, vrijeme Y, treba dat tolko i tolko para i doviđenja!
A ne se dogovarat na način; meni paše Jajce, u travnju 16.-og, ako može u 16.45h, tamo kod trafike ispred jezera. Glupost.
Nek admin kaže (il tko već), lokacija X, vrijeme Y, treba dat tolko i tolko para i doviđenja!
A ne se dogovarat na način; meni paše Jajce, u travnju 16.-og, ako može u 16.45h, tamo kod trafike ispred jezera. Glupost.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Meni pase Tuzla 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Znaci zapamtite ovaj post:
NECE BIT' NISTA OD TOGA!
Ovo govorim samo zbog toga kako smo krenuli
NECE BIT' NISTA OD TOGA!
Treba mi pomoc.. Trazim jedan horor zaboravio sam naziv . Pokusat cu malo napisati teze koje bi vas mogle prisjetit ,ne sjecam se bas savrseno:
Radi se o majci koja na pocetku filma gubi dijete u tom nekom gradu gdje su doselili i ostaje sa svoje dvoje djece , uglavnom zena svira klavir istrazuje kako je dijete poginulo, u podrumu ima neka posebna sobica za mucenje, cesto posjecuje groblje, u samoposluzi radi neki skroz cudan covjek ,na kraju filma se ispostavi da je mama svoju djecu ubijala..
Hebat ga,ako se ko sjeti ,hvala mu,ako ne ,pokusao sam
Castim ko pomogne
Radi se o majci koja na pocetku filma gubi dijete u tom nekom gradu gdje su doselili i ostaje sa svoje dvoje djece , uglavnom zena svira klavir istrazuje kako je dijete poginulo, u podrumu ima neka posebna sobica za mucenje, cesto posjecuje groblje, u samoposluzi radi neki skroz cudan covjek ,na kraju filma se ispostavi da je mama svoju djecu ubijala..
Hebat ga,ako se ko sjeti ,hvala mu,ako ne ,pokusao sam
Castim ko pomogne
alacious je napisao/la:Znaci zapamtite ovaj post:
NECE BIT' NISTA OD TOGA!
Nije ni prvi ni posljednji put da se okupljamo. Ja bih najradije da se skupimo na Grbavici i svi zajedno navijamo u finalu Kupa
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sarajevo i tacka sto da se mi gospoda iz glavnog grada vama ostalim prilagodjavamo ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ugledajte se na reedse, mi svake sedmice imamo jedno okupljanje. Do sada nas nijednom nije bilo ispod 10. Ako neko želi iz podgrupe ostalih da dođe, bujrum sutra u Pub na Maltu. Ako ništa, biće kifli 
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Hoce li vise taj sneg,**** kraj decembra bez istog. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakvi, novu godinu treba ljeti slaviti.

Neka hvala,bio sam 2006.za docek nove u Adelaideu kod sestre i ned'o Bog nikome.Ono nije docek.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakvi, novu godinu treba ljeti slaviti.![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gdje ti dođe taj pub? Je li kod Atile, Avangarda?Rizah je napisao/la:Ugledajte se na reedse, mi svake sedmice imamo jedno okupljanje. Do sada nas nijednom nije bilo ispod 10. Ako neko želi iz podgrupe ostalih da dođe, bujrum sutra u Pub na Maltu. Ako ništa, biće kifli
Mogao bi jedan Milanez da dođe da pričamo o Arsenalu
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Da cugnete koju,ha?insider je napisao/la:Gdje ti dođe taj pub? Je li kod Atile, Avangarda?Rizah je napisao/la:Ugledajte se na reedse, mi svake sedmice imamo jedno okupljanje. Do sada nas nijednom nije bilo ispod 10. Ako neko želi iz podgrupe ostalih da dođe, bujrum sutra u Pub na Maltu. Ako ništa, biće kifli
Mogao bi jedan Milanez da dođe da pričamo o Arsenalu
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!