Ova od večeras navija za Arsenal

Ne znam otkud ti pade napamet ta što navija za inter...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

A ja čuo Legendo da ti je baka strastvena navijačica Barcelonelegenda reala je napisao/la:Čuo sam da si našo neku vatrena navijačica Intera ,nisam mogo da vjerujem da si ti sebi to dopusto

Pa šta to ima veze i u tebe stari navija za Sarajevoinsider je napisao/la:A ja čuo Legendo da ti je baka strastvena navijačica Barcelonelegenda reala je napisao/la:Čuo sam da si našo neku vatrena navijačica Intera ,nisam mogo da vjerujem da si ti sebi to dopusto

Stari da navija za Sarajevo doživotno bi mu zabranio izlaske.legenda reala je napisao/la:Pa šta to ima veze i u tebe stari navija za Sarajevoinsider je napisao/la:A ja čuo Legendo da ti je baka strastvena navijačica Barcelonelegenda reala je napisao/la:Čuo sam da si našo neku vatrena navijačica Intera ,nisam mogo da vjerujem da si ti sebi to dopusto

A čuj žena od 80 godina da bude strastvena navijačica

insider je napisao/la:
Stari da navija za Sarajevo doživotno bi mu zabranio izlaske.

I moj komšija je imao 80 godina i bio lud za Partizanom. Kažem imao, jer je umro. Satro ga voz kod Hadžića.

don_burza je napisao/la:Ljudi jel ko zagrijan da organizujemo druzenje forumasa
Da se lijepo organizujemo i da popijemo koju

don_burza je napisao/la:ma treba dogovoriti nekad kad vecini odgovara
nije sad da napisemo et vidimo se u cetvrtak i ko doso` doso` ko nije uvalimu
Mozemo eto reci lijepo April , Maj da imaju ljudi vremena da isplaniraju ili mozda da skupe pare i tako to

don_burza je napisao/la:Ma to je to hoce ljudi da se hebu a da im neudje
Eto meni odgovara Tuzla Sarajevo Zenica
Zato i kazem da se pripremimo 4-5 mjeseci prije da se narod organizuje i isplanira skupi pare i tako to
Najbolje negdje ljeti kad dolaze i ovi iz dijaspore da nam bace koju rundu
 , al' opet postaje problem u tom mjestu okupljanja..jer ne mogu svi doc u Tuzlu u,Sarajevo,u Zenicu,u Mostar itd...
 , al' opet postaje problem u tom mjestu okupljanja..jer ne mogu svi doc u Tuzlu u,Sarajevo,u Zenicu,u Mostar itd... 

Naravno ko hoće.Moje mišljenje je da treba biti u Sarajevu ne što je meni najbliži od velikih gradova već što je glavni grad
 Naravno ko hoće.Moje mišljenje je da treba biti u Sarajevu ne što je meni najbliži od velikih gradova već što je glavni grad  

Trenutno korisnika/ca: leo1946, napoleon72, Sheyi i 63 gosta.