NECE BIT' NISTA OD TOGA!
Ovo govorim samo zbog toga kako smo krenuli
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
alacious je napisao/la:Znaci zapamtite ovaj post:
NECE BIT' NISTA OD TOGA!
Ovo govorim samo zbog toga kako smo krenuli
Neka hvala,bio sam 2006.za docek nove u Adelaideu kod sestre i ned'o Bog nikome.Ono nije docek.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma kakvi, novu godinu treba ljeti slaviti.![]()
Gdje ti dođe taj pub? Je li kod Atile, Avangarda?Rizah je napisao/la:Ugledajte se na reedse, mi svake sedmice imamo jedno okupljanje. Do sada nas nijednom nije bilo ispod 10. Ako neko želi iz podgrupe ostalih da dođe, bujrum sutra u Pub na Maltu. Ako ništa, biće kifli
Da cugnete koju,ha?insider je napisao/la:Gdje ti dođe taj pub? Je li kod Atile, Avangarda?Rizah je napisao/la:Ugledajte se na reedse, mi svake sedmice imamo jedno okupljanje. Do sada nas nijednom nije bilo ispod 10. Ako neko želi iz podgrupe ostalih da dođe, bujrum sutra u Pub na Maltu. Ako ništa, biće kifli
Mogao bi jedan Milanez da dođe da pričamo o Arsenalu
i ja cekam da padne..a do tad ukucaj na googleDevil je napisao/la:Hoce li vise taj sneg,**** kraj decembra bez istog.
Ma kome da se mi prilagođavamo ,nek se oni nama prilagođavajuSarajlijc@ je napisao/la:Sarajevo i tacka sto da se mi gospoda iz glavnog grada vama ostalim prilagodjavamo ?![]()
Edin,popularno nazvan polu Edo.Rizah je napisao/la:Ne cugam jaJa pijem kahvicu i čašu vode u odabranom društvu
Hoćeš ti sa mnom sutra?
Insider, nema problema, bujrum u svaka doba. Taj Pub dođe kod veterinarskog fakulteta. Nisam siguran, ali ima kip konja ispred, pa valjda je to to![]()
Henry, dođi da upoznaš jednog lika. Navija za Real, Liverpool i Želju a Paja mu je idolNjegovo ime je ... ?
Svaka čast, pogodio si iz prve. Legenda lik, čita knjige na engleskomHenry je napisao/la:Edin,popularno nazvan polu Edo.Rizah je napisao/la:Ne cugam jaJa pijem kahvicu i čašu vode u odabranom društvu
Hoćeš ti sa mnom sutra?
Insider, nema problema, bujrum u svaka doba. Taj Pub dođe kod veterinarskog fakulteta. Nisam siguran, ali ima kip konja ispred, pa valjda je to to![]()
Henry, dođi da upoznaš jednog lika. Navija za Real, Liverpool i Želju a Paja mu je idolNjegovo ime je ... ?
![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:To možda u Varešu, u Sarajevu sunčano.![]()
Kod nas puše jak vjetar evo dva dana po čitavu noć ,a u dan ugrije sunce i bude baš fino vrijeme ,snijega ni blizualacious je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:To možda u Varešu, u Sarajevu sunčano.![]()
Volim sto zivim u Varesu,vise neg' pare![]()
A sigurno nije suncano![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.