NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2011, 18:01

Taktičar je napisao/la:Ljudi, zar nije nevjerovatno da smo prije dočekali našeg čovjeka u NFL-u nego u NBA-u! :D
Ma prije ce doc' u MLB nego u NBA :mrgreen:
Taktičar je napisao/la: Ma pratiš ba, jašta nego pratiš! Samo si malo razočaran ;)
Nije za vas još sve izgubljeno. Zadnja wild card-pozicija u NFC je još uvijek više nego otvorena.
Seattle je pobjediv, igrate na domaćem terenu. A onda vječiti derbi protiv Packersa. Sa eventualnom pobjedom tu sve bi se okrenulo u pozitivnom pravcu za vas. Ali naravno treba to ostvariti i biće malo teško sa ovom QB-om. Ja bih ipak reko da nije nemoguće jer najviše iznenađenja se upravo događa u divizijskim obračunima pošto ekipe tu najbolje poznaju jedni druge. Nije još ništa gotovo.
Cuj da Bearsi pobjede Packerse :lol: :lol: :lol: To ne moze ni teoretski, nece oni dobit ni Seahawkse vjeruj mi...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2011, 20:43

evo kako tebow pobjedjuje.. :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 16 dec 2011, 21:22

ihh Tebowu je mnogo toga još u glavi :)
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 dec 2011, 02:16

Edin TM87 je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Ljudi, zar nije nevjerovatno da smo prije dočekali našeg čovjeka u NFL-u nego u NBA-u! :D
Taktičar je napisao/la: Ma pratiš ba, jašta nego pratiš! Samo si malo razočaran ;)
Nije za vas još sve izgubljeno. Zadnja wild card-pozicija u NFC je još uvijek više nego otvorena.
Seattle je pobjediv, igrate na domaćem terenu. A onda vječiti derbi protiv Packersa. Sa eventualnom pobjedom tu sve bi se okrenulo u pozitivnom pravcu za vas. Ali naravno treba to ostvariti i biće malo teško sa ovom QB-om. Ja bih ipak reko da nije nemoguće jer najviše iznenađenja se upravo događa u divizijskim obračunima pošto ekipe tu najbolje poznaju jedni druge. Nije još ništa gotovo.
Cuj da Bearsi pobjede Packerse :lol: :lol: :lol: To ne moze ni teoretski, nece oni dobit ni Seahawkse vjeruj mi...
Ako se još neko od naših prije pojavi u NHL-u prestaću pratiti sport jer neću u njemu više vidjeti nikakvu logiku. Da pojasnim odmah da volim hokej, ali ga nikako ne povezujem sa Bosancima.
A što se tiče Bears-Packers znam i ja da su šanse za iznenađenja prilično male kad uzmeš u obzir putanje kojima se kreću te dvije ekipe, ali mogo si do sada upratiti da se iznenaženja najviše događaju u divizijskim duelima, tako da ga ni ovdje ne možeš skroz isključiti. A vjerujem da će Bearsi dobiti Seahawkse. Jednostavno moraju, pa kako bilo.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 dec 2011, 02:17

Nova pjesma Texansa
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 dec 2011, 08:19

Edin TM87 je napisao/la:
ugrizi se za jezik :)...polahko ba imamo mi odbranu vjerujem ja njima ...Forte mozda bude i igrao protiv Seattla :)..sad se samo nadam a Cuter bude spreman do Minesote barem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 dec 2011, 13:25

Takticar, pa imali smo Acu Radovanovica u NBA :D Tek se sad sjetih, u Juti igr'o cini mi se :D Ma bit ce nas svugdje, nego sta ti mislis realno hocel' Steleersi bit' ispred vas?
SaltCityAttack je napisao/la: ugrizi se za jezik :)...polahko ba imamo mi odbranu vjerujem ja njima ...Forte mozda bude i igrao protiv Seattla :)..sad se samo nadam a Cuter bude spreman do Minesote barem
Ma dzaba odbrana kad nema napada, a Seahawski ganjaju wc, gled'o sam protiv Ramsa, namotivisali se ubijali ove...

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 dec 2011, 14:08

Edin TM87 je napisao/la:Takticar, pa imali smo Acu Radovanovica u NBA :D Tek se sad sjetih, u Juti igr'o cini mi se :D Ma bit ce nas svugdje, nego sta ti mislis realno hocel' Steleersi bit' ispred vas?
SaltCityAttack je napisao/la: ugrizi se za jezik :)...polahko ba imamo mi odbranu vjerujem ja njima ...Forte mozda bude i igrao protiv Seattla :)..sad se samo nadam a Cuter bude spreman do Minesote barem
Ma dzaba odbrana kad nema napada, a Seahawski ganjaju wc, gled'o sam protiv Ramsa, namotivisali se ubijali ove...
Radovanovic je tek kasnije, poslije odlaska iz NBA, počeo igrati za BiH, a inače je Crnogorac, pa ne znam da li bih ga klasificiro ko "našeg" igrača u NBA.
Prije par hefti sam napiso da iako smo pobijedili Steelerse 2 puta u regularnom dijelu sezone mislim da će nas oni uzeti u doigravanju ako se srertnemo. I dalje nemam povjerenja u Flaccu kad zagusti i kad je najpotrebnije, a pošto su Ravensi i Steelersi po kvalitetu pravo blizu svaki puta odlučuju detalji. Flacco te detalje koji odlučuju ovakve duele još nema. Popravio se, ali nije još u gornjem domu QB-ova.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 17 dec 2011, 20:29

Niti ce kad biti, Flacco je prosjecan QB (isto kao i Schaub), i da mu nije Ray Rice-a, i onakve odbrane na celu sa Lewis-om, tesko bi Ravensi bili gdje jesu .
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 18 dec 2011, 04:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 dec 2011, 02:35

Saturday night football
Dallas i Tampa su poceli, Cowboysi imaju loptu.

Dallas se pravo uozbiljio, 21-0 4 minute do kraja prvog poluvremena.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 dec 2011, 13:05

Veceras aBd Tom Brady objasnjava neke stvari. :D :D
Salu na stranu bit ce veoma zaniljiva utakmica, i mislim da je jedina sansa Broncosa da dodju do pobjede da Tim Tebow igra i u prve tri cetvrtine. Takodjer treba imati na umu da su ovu seriju napravili protiv ekipa sa prosjecnim QB-vima, a veceras ce sa druge strane biti jedan od najboljih svih vremena.
Neki dan sam na ESPN-u gledao statistiku Tebow-a koja kaze da mu je QB rating u prve tri cetvrtine nesta vise od 15%, a u posljednjoj cetvrtini iznad 60%.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 dec 2011, 15:52

A Metropolitan Bureau of Investigation (MBI) drug canine named "Tebow" sniffed out a suitcase containing a kilogram of cocaine at Orlando International Airport.
Ovo je malo pocelo i prelaziti granice, rijec "Tebowing" je dodana u Engleski rijecnik.

Danas bi trebalo biti par dobrih utakmica, najzanmiljiviji izmedju ostalih: DEN-Pats, NYJ - Eagles, i Ravens - SD.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 dec 2011, 17:45

Tolika pompa oko covjeka koji je zesca kurcina od QBa. Ima on 7 pobjeda u nizu, ali kakvih pobjeda ... pobjeda gdje ima 2 pasa kompletirana u citavoj utakmici. Utakmici gdje on bude najbolji RB ... itd.

On je za mene sramota za QB poziciju, i svrstavam ga u rang Grossmana, kad je u pitanju QB dio njegove igre.
Postovanje treba zaraditi.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 dec 2011, 17:55

kad_kako je napisao/la:Tolika pompa oko covjeka koji je zesca kurcina od QBa. Ima on 7 pobjeda u nizu, ali kakvih pobjeda ... pobjeda gdje ima 2 pasa kompletirana u citavoj utakmici. Utakmici gdje on bude najbolji RB ... itd.

On je za mene sramota za QB poziciju, i svrstavam ga u rang Grossmana, kad je u pitanju QB dio njegove igre.
6 pobjeda u nizu, 7 ukupno. Upravo si kao QB je srednja zalost, ali ima srece i dobija utakmice. Vise se hajka oko njeg digla iz razloga sto je Orton bio 1-4. I svima je dokazao da su bili upravu kad su govorili da bi on trebao startati prije Ortona. Radi toga ga i ja gotivim.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 dec 2011, 18:09

I ja vise volim QB-ove tipa Manning, Brady, Favre, Rodgers koji mogu pogodit loptom gdje hoce, al' kad vidis kako se Tebow bori za svaki yard svojom running igrom, ne mozes a da ga ne gotivis, veceras me Chargersi sprijecavaju da svim srcem navijam za Denver...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 dec 2011, 18:13

Zeljovac_1921 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Tolika pompa oko covjeka koji je zesca kurcina od QBa. Ima on 7 pobjeda u nizu, ali kakvih pobjeda ... pobjeda gdje ima 2 pasa kompletirana u citavoj utakmici. Utakmici gdje on bude najbolji RB ... itd.

6 pobjeda u nizu, 7 ukupno. Upravo si kao QB je srednja zalost, ali ima srece i dobija utakmice. Vise se hajka oko njeg digla iz razloga sto je Orton bio 1-4. I svima je dokazao da su bili upravu kad su govorili da bi on trebao startati prije Ortona. Radi toga ga i ja gotivim.
ma ja negledam te segmente, nego samo njegovu igru. a pompa se digla i oko toga sto je kao on sad neki veliki vjernik, i bla, bla, bla.

uglavnom ne zasluzuje ovoliku paznju.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 dec 2011, 18:18

kad_kako je napisao/la:
ma ja negledam te segmente, nego samo njegovu igru. a pompa se digla i oko toga sto je kao on sad neki veliki vjernik, i bla, bla, bla.

uglavnom ne zasluzuje ovoliku paznju.
Sigurno da ne zasluzuje, ta vjera fazoni je samo dodatno, da gubi tekme bolio bi ih cosak sto je vjernik. Po meni da uzme 5 superbowla nikad mi nece biti u rangu sa (kao sto edin rece) Manningom, Bradijem, Rodgersom, Breesom, pa i Vickom.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 dec 2011, 18:21

Edin TM87 je napisao/la:I ja vise volim QB-ove tipa Manning, Brady, Favre, Rodgers koji mogu pogodit loptom gdje hoce, al' kad vidis kako se Tebow bori za svaki yard svojom running igrom, ne mozes a da ga ne gotivis, veceras me Chargersi sprijecavaju da svim srcem navijam za Denver...
Nece ovo na dobro izaci cim ce "neprijatelj" Patriotsa veceras za njih navijati. :lol: :lol:
Bardy i ekipa bi vecerasnjom pobjedom jednim metkom ubili dva zeca. Prvo Brady moze popraviti svoju statistiku u mecevima sa Broncosima - ima samo jednu pobjedu u 7 odigranih meceva - a drugo da se malo spusti medijska pompa oko Tebow-a-
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 dec 2011, 18:33

amerosm je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:I ja vise volim QB-ove tipa Manning, Brady, Favre, Rodgers koji mogu pogodit loptom gdje hoce, al' kad vidis kako se Tebow bori za svaki yard svojom running igrom, ne mozes a da ga ne gotivis, veceras me Chargersi sprijecavaju da svim srcem navijam za Denver...
Nece ovo na dobro izaci cim ce "neprijatelj" Patriotsa veceras za njih navijati. :lol: :lol:
Bas, izgubit cete :mrgreen:

Evo ima haman godina dana, a ja ne mogu docekat novi duel Manninga i Bradya, nadam se da ce ista ekipa sa foruma bit na okupu, i da ce Luck gledat tekmu s klupe :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 dec 2011, 18:37

a gdje bi bili ako ne odje. 8-)

licno, ni meni NEP, ne mirisu bas najbolje, ali danas cu da root za njih.

taman ta tekma na Areni ...

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.