Taktičar je napisao/la:Ljudi, zar nije nevjerovatno da smo prije dočekali našeg čovjeka u NFL-u nego u NBA-u!
Ma prije ce doc' u MLB nego u NBA
Taktičar je napisao/la:
Ma pratiš ba, jašta nego pratiš! Samo si malo razočaran
Nije za vas još sve izgubljeno. Zadnja wild card-pozicija u NFC je još uvijek više nego otvorena.
Seattle je pobjediv, igrate na domaćem terenu. A onda vječiti derbi protiv Packersa. Sa eventualnom pobjedom tu sve bi se okrenulo u pozitivnom pravcu za vas. Ali naravno treba to ostvariti i biće malo teško sa ovom QB-om. Ja bih ipak reko da nije nemoguće jer najviše iznenađenja se upravo događa u divizijskim obračunima pošto ekipe tu najbolje poznaju jedni druge. Nije još ništa gotovo.
Cuj da Bearsi pobjede Packerse To ne moze ni teoretski, nece oni dobit ni Seahawkse vjeruj mi...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Taktičar je napisao/la:Ljudi, zar nije nevjerovatno da smo prije dočekali našeg čovjeka u NFL-u nego u NBA-u!
Taktičar je napisao/la:
Nije za vas još sve izgubljeno. Zadnja wild card-pozicija u NFC je još uvijek više nego otvorena.
Seattle je pobjediv, igrate na domaćem terenu. A onda vječiti derbi protiv Packersa. Sa eventualnom pobjedom tu sve bi se okrenulo u pozitivnom pravcu za vas. Ali naravno treba to ostvariti i biće malo teško sa ovom QB-om. Ja bih ipak reko da nije nemoguće jer najviše iznenađenja se upravo događa u divizijskim obračunima pošto ekipe tu najbolje poznaju jedni druge. Nije još ništa gotovo.
Cuj da Bearsi pobjede Packerse To ne moze ni teoretski, nece oni dobit ni Seahawkse vjeruj mi...
Ako se još neko od naših prije pojavi u NHL-u prestaću pratiti sport jer neću u njemu više vidjeti nikakvu logiku. Da pojasnim odmah da volim hokej, ali ga nikako ne povezujem sa Bosancima.
A što se tiče Bears-Packers znam i ja da su šanse za iznenađenja prilično male kad uzmeš u obzir putanje kojima se kreću te dvije ekipe, ali mogo si do sada upratiti da se iznenaženja najviše događaju u divizijskim duelima, tako da ga ni ovdje ne možeš skroz isključiti. A vjerujem da će Bearsi dobiti Seahawkse. Jednostavno moraju, pa kako bilo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Taktičar je napisao/la:
ugrizi se za jezik ...polahko ba imamo mi odbranu vjerujem ja njima ...Forte mozda bude i igrao protiv Seattla ..sad se samo nadam a Cuter bude spreman do Minesote barem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
Takticar, pa imali smo Acu Radovanovica u NBA Tek se sad sjetih, u Juti igr'o cini mi se Ma bit ce nas svugdje, nego sta ti mislis realno hocel' Steleersi bit' ispred vas?
SaltCityAttack je napisao/la:
ugrizi se za jezik ...polahko ba imamo mi odbranu vjerujem ja njima ...Forte mozda bude i igrao protiv Seattla ..sad se samo nadam a Cuter bude spreman do Minesote barem
Ma dzaba odbrana kad nema napada, a Seahawski ganjaju wc, gled'o sam protiv Ramsa, namotivisali se ubijali ove...
Edin TM87 je napisao/la:Takticar, pa imali smo Acu Radovanovica u NBA Tek se sad sjetih, u Juti igr'o cini mi se Ma bit ce nas svugdje, nego sta ti mislis realno hocel' Steleersi bit' ispred vas?
SaltCityAttack je napisao/la:
Ma dzaba odbrana kad nema napada, a Seahawski ganjaju wc, gled'o sam protiv Ramsa, namotivisali se ubijali ove...
Radovanovic je tek kasnije, poslije odlaska iz NBA, počeo igrati za BiH, a inače je Crnogorac, pa ne znam da li bih ga klasificiro ko "našeg" igrača u NBA.
Prije par hefti sam napiso da iako smo pobijedili Steelerse 2 puta u regularnom dijelu sezone mislim da će nas oni uzeti u doigravanju ako se srertnemo. I dalje nemam povjerenja u Flaccu kad zagusti i kad je najpotrebnije, a pošto su Ravensi i Steelersi po kvalitetu pravo blizu svaki puta odlučuju detalji. Flacco te detalje koji odlučuju ovakve duele još nema. Popravio se, ali nije još u gornjem domu QB-ova.
Niti ce kad biti, Flacco je prosjecan QB (isto kao i Schaub), i da mu nije Ray Rice-a, i onakve odbrane na celu sa Lewis-om, tesko bi Ravensi bili gdje jesu .
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 18 dec 2011, 04:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Saturday night football
Dallas i Tampa su poceli, Cowboysi imaju loptu.
Dallas se pravo uozbiljio, 21-0 4 minute do kraja prvog poluvremena.
Veceras aBd Tom Brady objasnjava neke stvari.
Salu na stranu bit ce veoma zaniljiva utakmica, i mislim da je jedina sansa Broncosa da dodju do pobjede da Tim Tebow igra i u prve tri cetvrtine. Takodjer treba imati na umu da su ovu seriju napravili protiv ekipa sa prosjecnim QB-vima, a veceras ce sa druge strane biti jedan od najboljih svih vremena.
Neki dan sam na ESPN-u gledao statistiku Tebow-a koja kaze da mu je QB rating u prve tri cetvrtine nesta vise od 15%, a u posljednjoj cetvrtini iznad 60%.
A Metropolitan Bureau of Investigation (MBI) drug canine named "Tebow" sniffed out a suitcase containing a kilogram of cocaine at Orlando International Airport.
Ovo je malo pocelo i prelaziti granice, rijec "Tebowing" je dodana u Engleski rijecnik.
Danas bi trebalo biti par dobrih utakmica, najzanmiljiviji izmedju ostalih: DEN-Pats, NYJ - Eagles, i Ravens - SD.
Tolika pompa oko covjeka koji je zesca kurcina od QBa. Ima on 7 pobjeda u nizu, ali kakvih pobjeda ... pobjeda gdje ima 2 pasa kompletirana u citavoj utakmici. Utakmici gdje on bude najbolji RB ... itd.
On je za mene sramota za QB poziciju, i svrstavam ga u rang Grossmana, kad je u pitanju QB dio njegove igre.
kad_kako je napisao/la:Tolika pompa oko covjeka koji je zesca kurcina od QBa. Ima on 7 pobjeda u nizu, ali kakvih pobjeda ... pobjeda gdje ima 2 pasa kompletirana u citavoj utakmici. Utakmici gdje on bude najbolji RB ... itd.
On je za mene sramota za QB poziciju, i svrstavam ga u rang Grossmana, kad je u pitanju QB dio njegove igre.
6 pobjeda u nizu, 7 ukupno. Upravo si kao QB je srednja zalost, ali ima srece i dobija utakmice. Vise se hajka oko njeg digla iz razloga sto je Orton bio 1-4. I svima je dokazao da su bili upravu kad su govorili da bi on trebao startati prije Ortona. Radi toga ga i ja gotivim.
I ja vise volim QB-ove tipa Manning, Brady, Favre, Rodgers koji mogu pogodit loptom gdje hoce, al' kad vidis kako se Tebow bori za svaki yard svojom running igrom, ne mozes a da ga ne gotivis, veceras me Chargersi sprijecavaju da svim srcem navijam za Denver...
kad_kako je napisao/la:Tolika pompa oko covjeka koji je zesca kurcina od QBa. Ima on 7 pobjeda u nizu, ali kakvih pobjeda ... pobjeda gdje ima 2 pasa kompletirana u citavoj utakmici. Utakmici gdje on bude najbolji RB ... itd.
6 pobjeda u nizu, 7 ukupno. Upravo si kao QB je srednja zalost, ali ima srece i dobija utakmice. Vise se hajka oko njeg digla iz razloga sto je Orton bio 1-4. I svima je dokazao da su bili upravu kad su govorili da bi on trebao startati prije Ortona. Radi toga ga i ja gotivim.
ma ja negledam te segmente, nego samo njegovu igru. a pompa se digla i oko toga sto je kao on sad neki veliki vjernik, i bla, bla, bla.
kad_kako je napisao/la:
ma ja negledam te segmente, nego samo njegovu igru. a pompa se digla i oko toga sto je kao on sad neki veliki vjernik, i bla, bla, bla.
uglavnom ne zasluzuje ovoliku paznju.
Sigurno da ne zasluzuje, ta vjera fazoni je samo dodatno, da gubi tekme bolio bi ih cosak sto je vjernik. Po meni da uzme 5 superbowla nikad mi nece biti u rangu sa (kao sto edin rece) Manningom, Bradijem, Rodgersom, Breesom, pa i Vickom.
Edin TM87 je napisao/la:I ja vise volim QB-ove tipa Manning, Brady, Favre, Rodgers koji mogu pogodit loptom gdje hoce, al' kad vidis kako se Tebow bori za svaki yard svojom running igrom, ne mozes a da ga ne gotivis, veceras me Chargersi sprijecavaju da svim srcem navijam za Denver...
Nece ovo na dobro izaci cim ce "neprijatelj" Patriotsa veceras za njih navijati.
Bardy i ekipa bi vecerasnjom pobjedom jednim metkom ubili dva zeca. Prvo Brady moze popraviti svoju statistiku u mecevima sa Broncosima - ima samo jednu pobjedu u 7 odigranih meceva - a drugo da se malo spusti medijska pompa oko Tebow-a-
Edin TM87 je napisao/la:I ja vise volim QB-ove tipa Manning, Brady, Favre, Rodgers koji mogu pogodit loptom gdje hoce, al' kad vidis kako se Tebow bori za svaki yard svojom running igrom, ne mozes a da ga ne gotivis, veceras me Chargersi sprijecavaju da svim srcem navijam za Denver...
Nece ovo na dobro izaci cim ce "neprijatelj" Patriotsa veceras za njih navijati.
Bas, izgubit cete
Evo ima haman godina dana, a ja ne mogu docekat novi duel Manninga i Bradya, nadam se da ce ista ekipa sa foruma bit na okupu, i da ce Luck gledat tekmu s klupe