Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la baresi#6 » 19 dec 2011, 21:55

robinho je prošle sezone zabio 14 golova i imao par asista, to je samo u seriji a, znači više nego sva ta 3 kloca zajedno :lol:
čuj krasić nemoj me nasmijavat propo ko šporet lapuzan, taj ne ne bi u zvijezdi iz gradačca imati solidne minutaže :lol:
robinho koliko god promašivao zicere igrao je u santosu, realu evo sad i u milanu, često kapiten brazila. znači bog i batina za ova 3 panja 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2011, 21:58

Na klupi Juvea su pretežno pored Quagliarelle i Del Piero i Krasić pa i Elia sve kvalitetni igrači. Inzaghi npr. kojeg si Meho naveo Boga pitaj hoće li ikad više igrat značajniju ulogu u ekipi Milana. A u kompletu gledajući, Milan jeste jedna kompaktna ekipa protiv koje je svakom nezgodno igrat, ali dosta je tu istrošeni igrača i daleko je to od one ekipe koja je bila super jaka sa Kakom i Shevchenkom na primjer, a sad odlaskom Pirla nedostaje pravi kreativac.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 dec 2011, 22:02

Oj za Del Piera reći da je panj.

Kad se spomene ime Del Piera treba da se nakloni iz poštovanja prema jednom od najvećih u historiji fudbala.

Ovdje prestaje moja diskusija s tobom, to govori kakav si ti poznavaoc fudbala, nek' je tebi igračina koji fuli prazan gol sa 2 metra n puta, a igrač koji je osvojio sve u karijeri panj.
effe_sa je napisao/la:Na klupi Juvea su pretežno pored Quagliarelle i Del Piero i Krasić pa i Elia sve kvalitetni igrači. Inzaghi npr. kojeg si Meho naveo Boga pitaj hoće li ikad više igrat značajniju ulogu u ekipi Milana. A u kompletu gledajući, Milan jeste jedna kompaktna ekipa protiv koje je svakom nezgodno igrat, ali dosta je tu istrošeni igrača i daleko je to od one ekipe koja je bila super jaka sa Kakom i Shevchenkom na primjer, a sad odlaskom Pirla nedostaje pravi kreativac.
Ma što se tiče igračkog kadra nisu ništa bolji od nas, svaki njihov igrač ima preko 30 i kusur godina, zato svaku drugu utakmicu se neko i povrijedi...Slabašno tijelo ne može da izdrži.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 dec 2011, 22:04

baresi#6 je napisao/la:robinho je prošle sezone zabio 14 golova i imao par asista, to je samo u seriji a, znači više nego sva ta 3 kloca zajedno :lol:
čuj krasić nemoj me nasmijavat propo ko šporet lapuzan, taj ne ne bi u zvijezdi iz gradačca imati solidne minutaže :lol:
robinho koliko god promašivao zicere igrao je u santosu, realu evo sad i u milanu, često kapiten brazila. znači bog i batina za ova 3 panja 8-)
recenica godine :D

nego taj Robinho da nije klaun koliki jeste ne bi bio sutnut iz svakog tog kluba a kako je krenuo sa zicerima i youtube senzacijama i Milan ce ga se rjesit.
By the way Krasic i Quag su prosle sezone bili jedni od najboljih igraca Serie A, Quag do povrede je bio najbolje ocjenjeni napadac al su kasnijim padom ekipe obojica i krasic i Quaq zbog povrede pali totalno.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2011, 22:06

@baresi da imaju najgluplji postovi sad bi se našao tamo.

Za igrača kao Del Piero i Quagliarella reći da su panjevi je žalosno. A evo da se ne blamiraš statistike od ove trojice igrača, za prošlu sezonu:

Quagliarella 9 ( samo pola sezone igrao, drugi dio propustio zbog povrede)
Del Piero 8
Krasić 7

Imaš mahanje!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 19 dec 2011, 22:39

Ma momak pravo govori sta se blamirate ?
Nije on nigdje spomenuo da Del Piero nije veliki igrac ,ali njegovo je odbrojano . ? :roll:
Qua sjajan igrac ,ali sta bi bilo kad bi bilo ? ozlijeda :evil: cinjenica je da nije na onom nivou na kojem je bio ,niti ce biti ? ( ne znam)
Krasic!' ? ne kontam , igrac kojeg vecina juventina ceka da se rijesi vise nego trola Antona ,ali zanimljivo kad se brani stav o necemu sve licemjerno pada u vodu ...
Zakljucak : Robinho u ovoj formi (ako tako mozemo reci ) je bolji od 3 navedena .Trenutno ! sto ne znaci da Qua nece da vrati staru formu ,niti da Del Piero nema bolju KARIJERU (a ne sezonu u 30 i vucinapozemlji godini .
Juventus 0244 @
zakleo bih se da sam to ja tebi govorio ,pa sada furas tuđe patente ;)
Ako momak kaze da ima golova vise nego njih 3 zajedno ,nije mislio doslovno , sta si uzeo sabirati ? :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2011, 22:44

@warden Eto ti si to izmislio :lol:

Bila je riječ o prošloj sezoni, a ne o ovoj pročitaj malo bolje, Quagliarella koji je prošle sezone iz 17 utakmica imao 9 golova je bio jedan od najbolji igrača Serije A do tog trenutka, dok je Robinho zabio 14 golova iz 34 utakmice, znam da nije doslovno, ali kad kažeš da je jedan Del Piero panj dobro je i prošao.

FC Ljuta Krajina

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 dec 2011, 23:17

juventus 0244 je napisao/la:@baresi da imaju najgluplji postovi sad bi se našao tamo.
halali, malo sam trolovo bjankonerija ali pomalo i sissoka ne zamjerite momci, čisto da vide kako je nama kad se oni natovare valjati nepotrebne gluposti :lol:

Bianconeri1988 je napisao/la:Oj za Del Piera reći da je panj.

Kad se spomene ime Del Piera treba da se nakloni iz poštovanja prema jednom od najvećih u historiji fudbala.

Ovdje prestaje moja diskusija s tobom, to govori kakav si ti poznavaoc fudbala, nek' je tebi igračina koji fuli prazan gol sa 2 metra n puta, a igrač koji je osvojio sve u karijeri panj.
[youtube][/youtube]

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2011, 23:21

opet pojedinci pričaju gluposti i bezveze trolaju,
idemo dakle bez rekla-kazala i nekih subjektivnih ocjena suđenja, idemo naći nešto objektivno i vidi vidi našao sam. I šta kažu za suđenje-juve udine i lazio pogurani, napoli i milan oštećeni slika
CLASSIFICA VIRTUALE (Squadra - Punti virtuali - Punti reali - Saldo):
Juventus 32 33 (+1)
Milan 32 31 (-1)
Udinese 29 31 (+2)
Lazio 26 29 (+3)
Inter 23 23 (0)
Napoli 23 21 (-2)
Roma 21 21 (0)
Palermo 20 20 (0)
Chievo 20 19 (-1)
Cagliari 19 18 (-1)
Genoa 19 21 (+2)
Parma 19 18 (-1)
Catania 18 21 (+3)
Bologna 18 15 (-3)
Siena 17 14 (-3)
Atalanta* 15 17 (+2)
Fiorentina 15 17 (+2)
Novara 13 11 (-2)
Cesena 13 12 (-1)
Lecce 8 9 (+1).
(* Atalanta 6 punti di penalizzazione).

za nevjerne jude koje bi mogle reći da sam ja to napisao sam ide i link i to sa calciomercato juveslika
http://www.calciomercato.com/juventus/m ... ali-646646" onclick="window.open(this.href);return false;
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 dec 2011, 23:26

Nakon skandala Calciopoli iz 2006. godine, italijanski nogomet potresa nova kriza, a danas je u policijskoj akciji uhapšeno 17 nogometaša.

Italijanska policija obavijestila je javnost da je danas privedeno 17 osoba u skandalu "Posljednja opklada". Svi privedeni sumnjiče se za namještanje nogometnih utakmica, a najpoznatije ime je bivši italijanski reprezentativac, Cristiano Doni.

Većina privedenih osoba su bivši nogometaši iz Serije A, koji su bili u kontaktu sa kriminalnim grupama iz Singapura i Istočne Evrope. Uhapšeni su Luigi Sartor i Alessandro Zamperini, a na spisku se nalaze i imena dva aktivna nogometaša, Carlo Gervasoni (Piacenza), te Filippo Carobbio (Spezia).

Podsjetimo, prošle godine su ista imena bila u javnosti zbog sumnje u namještanje utakmica, a tada je Atalanta kažnjena oduzimanjem šest bodova, te je Doni suspendovan na tri godine. Trenutno se istražuju tri utakmice iz prošle sezone: Brescia - Bari, Brescia - Lecce, te Napoli - Sampdoria.

Izgleda starih navika se teško riješiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2011, 23:35

baresi#6 je napisao/la:halali, malo sam trolovo bjankonerija ali pomalo i sissoka ne zamjerite momci, čisto da vide kako je nama kad se oni natovare valjati nepotrebne gluposti :lol:
Izvini ali morao sam tako reagovati, jer ipak je post bio nerealan i dirao si legendu Juventusa ;)!

Au vezi ove tabele, ne znam bgm kako su oni računali, samo bi volio znati kad je to Juve poguran, možda zbog one "ruke" protiv Lazia :roll: . Udinese i Lazio kao, najviše gurani, ali ne znam kako Milan -1 jer i oni su trebali ako ništa 0 ili +1 biti (jer Sedorf rukom igrao protiv Bologne - nije sviran penal, Ibrahimovic i Robinho simulirali penale, haj ovaj zadnji Boatenga nije odlučio o rezultatu)?

FC Ljuta Krajina

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 dec 2011, 00:00

pa eto kontaj i ona 2 čista penala ali baš čista protiv fiorentine za milan koja nisu suđena.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 00:16

Robinho u Milanu igra samo zahvaljujući što mu je konkurencija povrijeđena, da su Cassano i Pato spremni ne bi on očima terena vidio...

Umjesto da iskoristi priliku, on promašuje golove sa dva metra, igračina nema šta :lol: :lol:

slika

:!: :!: :!:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 dec 2011, 06:00

2 nisu igrali,,,otkud vam to da nisu 3? :? btw sjecam se ove sa Laziom,nisu ni njemu nista dali,manite se ba,,
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 dec 2011, 09:55

Čuj Delpa panj!

Koju posluku porati?

smajlikojisevješaoprvodrvo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 12:51

juventus 0244 je napisao/la:@warden Eto ti si to izmislio :lol:

Bila je riječ o prošloj sezoni, a ne o ovoj pročitaj malo bolje, Quagliarella koji je prošle sezone iz 17 utakmica imao 9 golova je bio jedan od najbolji igrača Serije A do tog trenutka, dok je Robinho zabio 14 golova iz 34 utakmice, znam da nije doslovno, ali kad kažeš da je jedan Del Piero panj dobro je i prošao.
Ne radi se o tome da li sam ja to izmislio ,jednom davno rece Aristotel :" sve je vec receno ,samo je pitanje vremena kad ce se to ponoviti " ,.. ono sto je jos bitniji je da sam ovaj fazon bas ja na tebi koristio ,ali dobar si ucenik - kapa dole :mrgreen: ;)

MA citao sam i smorio se ,svaki put kad udem mislim neko nesto pametno napisao a ono sve po starom ,sve uzalud " dio na koji sam se ja osvrnuo je bio onaj oko klupe , te oko Robe Qua Dela i Krase .

Istina Baresi je pretjerao ,ali sta se vi cudite ? dobro se sjecam ne tako davno Juvesissoko i ostala Mođieva braca ( medu kojima i ti ) na ovom forumu ovakvim pa i jos gorim nadimcima su hodajucu legednu El Capitano /Zanettia nazivali .... da nije malo licmjerno se ponasati da se prvi put susrecete sa ovim ?
Bianconeri1988 je napisao/la:Robinho u Milanu igra samo zahvaljujući što mu je konkurencija povrijeđena, da su Cassano i Pato spremni ne bi on očima terena vidio...

Umjesto da iskoristi priliku, on promašuje golove sa dva metra, igračina nema šta :lol: :lol:
Ako je konkurencija dobra i ako igrac sjedi ,to ne znaci da je neko los ,Real recimo ako Higi sjedi ne znaci da je los ,niti ako nakon ukazane šanse i povrede konkurencije promasi neku priliku to ne znaci da je on los ... Ili recimo Vucinic dok je prosle sezone igrao za Romu ,kada se se samo sjetim sta je masio protiv Intera :roll: manje od 2 m nekih 1.8 :mrgreen: ,mada se slazem da jednom profesinalcu kako Baresi sam sebe pokopa :mrgreen: koji je nastupao i za Real i bio kapiten Brazila i bla,bla da se dese oni promasaji ,ali to je sastavni dio nogometna nista strasno ,niti se okko toga treba prasina dizati ;)

Tony @ svaka cast za ovo ,jedini post vrijedan paznje ... ali pazi se da pojedinci ne pokopaju ovo ,za njih su i sudovi ne vazeci ,sta ce tek da bude sa jednom tabelicom :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Buddy1
Kontakt:

Post Postao/la Buddy1 » 20 dec 2011, 13:55

Kad jedan robinho dozivi ovo ili jedan drugi igrac Milana na ovakva dva stadiona pricat cemo....

Panj?! Pokrij se....

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 14:36

@warden, razlika izmedju Del Piera i Zanettia kad su pogrdni nazivi u pitanju je ta, sto Del Piero nikad nije kao Zanetti dicio se i u novinama hvalio tudjim titulama,niti je kad izazivao tudje navijace a niti kao Zanetti govoreci da je ta titula njegova a zna da nije, indirektno vrijedjao upravo tog Del Piera koji je citav zivot trenirao i te sezone posteno se oznojio na terenu za tu titulu.Da bi Zanetti odlukama van terena i van pameti "maho tom" papirnom titulom kolegama iz serie a.E to ti je razlika i uvijek ce bit,a tek da ne govorim o razlici u fudbalskom znanju i kvalitetu ta 2 igraca.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 20 dec 2011, 16:38

Bianconeri1988 je napisao/la:Robinho u Milanu igra samo zahvaljujući što mu je konkurencija povrijeđena, da su Cassano i Pato spremni ne bi on očima terena vidio...

slika

:!: :!: :!:
Robinho je za Krasica,Eliu,Pepe-a i pojedine u Juventusu fudbalski MAG!,a sad sto promasuje to je druga stvar te stvari su sastavni dio fudbala,covjek kapiten Brazila bio jbt onda ti dodjes i kazes kako on nije igracina i jos si nesta napisao kako su u Milanu svi igraci preko 30 godina pogledaj ti ponovo starosnu dob igraca pa onda pricaj,Odigra vam Juve jednom u zadnjih par godina polusezonu dobro i ne moze covjek ostati od vas.....svasta covjek moze procitati ovdje,pa i to da Robinho ne valja hahahhahahahahh.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 20 dec 2011, 16:57

JuveSissoko je napisao/la:@warden, razlika izmedju Del Piera i Zanettia kad su pogrdni nazivi u pitanju je ta, sto Del Piero nikad nije kao Zanetti dicio se i u novinama hvalio tudjim titulama,niti je kad izazivao tudje navijace a niti kao Zanetti govoreci da je ta titula njegova a zna da nije, indirektno vrijedjao upravo tog Del Piera koji je citav zivot trenirao i te sezone posteno se oznojio na terenu za tu titulu.
Gdje je to Zanetti izazivao bilo cije navijace? Dokaz!
Del Piero se oznojio i trenirao i uz pozive i mutne radnje svog tadasnjeg sefa dosao do titule i to je posteno, a Zanetti sto od tog istog sefa nije mogao doci do titule godinama to je ono normalno. Vi ili necete ili ne mozete da shavtite da Inter nema nista sa tom titulom, dodijeljena je njima i to je gotova stvar i koliko god to vama zvucalo provokatorski ili sta vec od strane Zanettia, on je smatra svojom, jer se broji kao Interova titula. Svako moze gledati iz svog ugla kako hoce i svi cemo uvijek veoma lako okrenuti vodu na svoj mlin, jer to mozemo, ali samo dzaba cemo ici u krajnost i govoriti nesto sto ne treba o ova dva igraca.
E to ti je razlika i uvijek ce bit,a tek da ne govorim o razlici u fudbalskom znanju i kvalitetu ta 2 igraca.
Da ono inace se napadc i odbranbeni igrac mogu veoma lako poredit.

Koliko god vama to bilo krivo ta titula ili ce biti Interova ili nicija, a znate i samo da od ovog drugog nema nista, dakle to je Interova titula koju su zasluzeno osvojili...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.