juventus 0244 je napisao/la:@warden Eto ti si to izmislio
Bila je riječ o prošloj sezoni, a ne o ovoj pročitaj malo bolje, Quagliarella koji je prošle sezone iz 17 utakmica imao 9 golova je bio jedan od najbolji igrača Serije A do tog trenutka, dok je Robinho zabio 14 golova iz 34 utakmice, znam da nije doslovno, ali kad kažeš da je jedan Del Piero panj dobro je i prošao.
Ne radi se o tome da li sam ja to izmislio ,jednom davno rece Aristotel :" sve je vec receno ,samo je pitanje vremena kad ce se to ponoviti " ,.. ono sto je jos bitniji je da sam ovaj fazon bas ja na tebi koristio ,ali dobar si ucenik - kapa dole
MA citao sam i smorio se ,svaki put kad udem mislim neko nesto pametno napisao a ono sve po starom ,sve uzalud " dio na koji sam se ja osvrnuo je bio onaj oko klupe , te oko Robe Qua Dela i Krase .
Istina Baresi je pretjerao ,ali sta se vi cudite ? dobro se sjecam ne tako davno Juvesissoko i ostala Mođieva braca ( medu kojima i ti ) na ovom forumu ovakvim pa i jos gorim nadimcima su hodajucu legednu El Capitano /Zanettia nazivali .... da nije malo licmjerno se ponasati da se prvi put susrecete sa ovim ?
Bianconeri1988 je napisao/la:Robinho u Milanu igra samo zahvaljujući što mu je konkurencija povrijeđena, da su Cassano i Pato spremni ne bi on očima terena vidio...
Umjesto da iskoristi priliku, on promašuje golove sa dva metra, igračina nema šta
Ako je konkurencija dobra i ako igrac sjedi ,to ne znaci da je neko los ,Real recimo ako Higi sjedi ne znaci da je los ,niti ako nakon ukazane šanse i povrede konkurencije promasi neku priliku to ne znaci da je on los ... Ili recimo Vucinic dok je prosle sezone igrao za Romu ,kada se se samo sjetim sta je masio protiv Intera

manje od 2 m nekih 1.8

,mada se slazem da jednom profesinalcu kako Baresi sam sebe pokopa

koji je nastupao i za Real i bio kapiten Brazila i bla,bla da se dese oni promasaji ,ali to je sastavni dio nogometna nista strasno ,niti se okko toga treba
prasina dizati
Tony @ svaka cast za ovo ,jedini post vrijedan paznje ... ali pazi se da pojedinci ne pokopaju ovo ,za njih su i sudovi ne vazeci ,sta ce tek da bude sa jednom tabelicom