Legenda si druze !!!!Heller je napisao/la:Pa nije to Tuzla
Čudno ti što vidiš neko selo jel !?
Moderator/ica: insider
Legenda si druze !!!!Heller je napisao/la:Pa nije to Tuzla
Kod oftamolga obaveznoHeller je napisao/la:Zato mi i jest čudnoHZ_ilidzaa je napisao/la:Rekoh grad , ne seloHeller je napisao/la:Pa nije to Tuzla![]()
ma jok burazeru, kuci, eventualno u U2-u, u centru, mada ni burek iz RIO-a mi nije mrzakBianconeri1988 je napisao/la:Komšija znam da si u školi, ali evo i ovaj @black071 sa Ilidže kao i nas dvojica![]()
Ima i onaj još jedan inerista.
Što smo brojni!?![]()
@Black071, hraniš li se i ti u Paneri?![]()
Kakva je hrana u onoj pizzeriji blizu Fly-aHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako mozes jesti u Riu onaj da ne kazem kakav burek. "Zvrk" izmislio pitu za njih
evo, ima ih nekoliko, pa probaj koji valja...LudLo 4 je napisao/la:Ima li neko kakav dobar link za emulator (PS1)
U2 , ma nije nesh spešl , ali hary kod tropicane razvaljuje , ja tamo najmanje 2 filete pojedem na odmoru ,prije toga obavezno zagrijavanje zeluca rostiljskomBianconeri1988 je napisao/la:Kakva je hrana u onoj pizzeriji blizu Fly-aHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako mozes jesti u Riu onaj da ne kazem kakav burek. "Zvrk" izmislio pitu za njih![]()
![]()
Znam da onaj fast food kod Tropicane razvaljuje![]()
Ali ništa kao mamina kuhinja
Ma kakvi, znaš da sam ja u minusu što se tiče kilograma, to si mi sam govorio, ali ne znam šta da poduzmem, krećem se suviše, danas 4 puta išao u džamiju, onda malo sa jaranom prohodao...legenda reala je napisao/la:Bonuci zar ti i komšija niste probušili kašiku![]()
![]()
Komšo bi obavezno trebo![]()
U posljednje vrijeme su učestali belaji ispred Panere posebno iza ponoći,ali sreća ti si pozamašan, tako da se nemaš čega pribojavatiHZ_ilidzaa je napisao/la: U2 , ma nije nesh spešl , ali hary kod tropicane razvaljuje , ja tamo najmanje 2 filete pojedem na odmoru ,prije toga obavezno zagrijavanje zeluca rostiljskomSad aBd jos kad polozim ima da visim kod tebe u Paneri
Hahahahahahahahah zezas se ?Rizah je napisao/la:Saznao sam ko je napisao svijećama Volim te u Vogošći. Dobio je kao nagradu dvodnevni aranžman na Bjelašnici u subotu i nedjelju za njega i njegovu curu. Najveći crnjak u cijeloj toj priči je taj što ga je cura ostavila zbog komentara na sa x.com
Bogami se ne zezam. Momak, ima 17 do 18 godina, znam ga dobro a možda ga zna i Megamon.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahahahah zezas se ?Rizah je napisao/la:Saznao sam ko je napisao svijećama Volim te u Vogošći. Dobio je kao nagradu dvodnevni aranžman na Bjelašnici u subotu i nedjelju za njega i njegovu curu. Najveći crnjak u cijeloj toj priči je taj što ga je cura ostavila zbog komentara na sa x.com
Trenutno korisnika/ca: Beli98, kraljttbvb, Semrush [Bot] i 8 gostiju.