evo, ima ih nekoliko, pa probaj koji valja...LudLo 4 je napisao/la:Ima li neko kakav dobar link za emulator (PS1)
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
evo, ima ih nekoliko, pa probaj koji valja...LudLo 4 je napisao/la:Ima li neko kakav dobar link za emulator (PS1)
U2 , ma nije nesh spešl , ali hary kod tropicane razvaljuje , ja tamo najmanje 2 filete pojedem na odmoru ,prije toga obavezno zagrijavanje zeluca rostiljskomBianconeri1988 je napisao/la:Kakva je hrana u onoj pizzeriji blizu Fly-aHZ_ilidzaa je napisao/la:Kako mozes jesti u Riu onaj da ne kazem kakav burek. "Zvrk" izmislio pitu za njih![]()
![]()
Znam da onaj fast food kod Tropicane razvaljuje![]()
Ali ništa kao mamina kuhinja
Ma kakvi, znaš da sam ja u minusu što se tiče kilograma, to si mi sam govorio, ali ne znam šta da poduzmem, krećem se suviše, danas 4 puta išao u džamiju, onda malo sa jaranom prohodao...legenda reala je napisao/la:Bonuci zar ti i komšija niste probušili kašiku![]()
![]()
Komšo bi obavezno trebo![]()
U posljednje vrijeme su učestali belaji ispred Panere posebno iza ponoći,ali sreća ti si pozamašan, tako da se nemaš čega pribojavatiHZ_ilidzaa je napisao/la: U2 , ma nije nesh spešl , ali hary kod tropicane razvaljuje , ja tamo najmanje 2 filete pojedem na odmoru ,prije toga obavezno zagrijavanje zeluca rostiljskomSad aBd jos kad polozim ima da visim kod tebe u Paneri
Hahahahahahahahah zezas se ?Rizah je napisao/la:Saznao sam ko je napisao svijećama Volim te u Vogošći. Dobio je kao nagradu dvodnevni aranžman na Bjelašnici u subotu i nedjelju za njega i njegovu curu. Najveći crnjak u cijeloj toj priči je taj što ga je cura ostavila zbog komentara na sa x.com
Bogami se ne zezam. Momak, ima 17 do 18 godina, znam ga dobro a možda ga zna i Megamon.Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahahahah zezas se ?Rizah je napisao/la:Saznao sam ko je napisao svijećama Volim te u Vogošći. Dobio je kao nagradu dvodnevni aranžman na Bjelašnici u subotu i nedjelju za njega i njegovu curu. Najveći crnjak u cijeloj toj priči je taj što ga je cura ostavila zbog komentara na sa x.com
Ne mogu ti sve baš prenijeti komentare, ali uglavnom su bili na taj kalup šta sve čovjek neće uraditi radi mesaspielführer_21 je napisao/la:A što ga je ostavila zbog komentara, ne kontam? I druga stvar od koga je dobio aranžman na Bjelašnici?
Ako nije belaj da samo izbrišeš to čime se bavi, to su ipak privatni podaci
Unknown Genius je napisao/la:Ima li neko da se razumije u Matematiku(Dirichletov princip i geometrija, teoreme o kružnicama i Apolonijevi problemi)?
Treba mi uraditi dosta ovih zadataka, nije problem možemo se dogovoriti i da mu platim kreditom.
Ma znam i ja engleski, nije to toliki problem. Ali u svađi sam sa matematikom, moglo bi se desiti da i padnem ako ovo ne odradim dobro. zato je, to be or not to be.Hass je napisao/la:Prika,da ti treba nesto prevest na engleski,rado bih pomogao,al s matematikom sam u svadji,hehe..Dajte ljudi,ak ima ko da zna nek mu pomogne...