pepe_signori je napisao/la:i ti uvijek pljujes po Djani!!!??? Bez razloga i kad je najbolje odigrao tekmu pljuvao si , bas sad gledam komentare tvoje!!! Sta je? Da ti nije j..o seku, majku ili malu? Koga od njih 3?Borg je napisao/la:Jeli tebi Duraković guzice daje?kimbo je napisao/la:Evo i ja da zakljucim sa temom Velez ove sezone 2011-2012 :
Od 50 poteza koje je uprava povukla za zadnjih 6,7 mjeseci ... 49 je bilo katastrofalno ! A najgori od svih je bio kada im je zalizani dao ultimatum ili ja ili Durakovic oni su odbacili decka koga su samo par mjeseci prije preklinjali da ostane i na konto Mostara ljubavi i Veleza mali je ostao. Odbacili su dijete koje predstalja i pravi Mostar i pravi Velez a i pravi stav prema fudbalu i profesionalizam. A u isto vrijeme se aktivni narkomani i alkololicari dovode na funkcije u klubu. Sjetii cu im se m..jke kada Sarajevo proda Durakovica i zaradi minimalno 100-200ak hiljada KM za njega.
Igraci sa strane su i bolje placeni i garantuje im se mjesto u prvih 11. U to su umijesani svi u upravi bez izuzetka.Tak o je bilo juce , tako je danas tako ce biti sutra. Ako izmanipulisu kog mladog igraca da potpise na duzi rok pa da im truhne na klupi mogu jednom dva put al ce im se opet desiti kao sa malim Zoljem sada. Decko im je kulturno i tansparentno preko medija odgovorio o cemu se radi. CIm se uveze neki sistem u ostalim klubovima za vrbovanje ostat cemo bez svakog mladog igraca. Olimpik se tu vec pokazuje.
Not for me ! Da ne bi sada udarali domine o nekim akcija i Mostarskom pametovanju (vidim jedan je vec poceo) da napomenem da sam ucestvovao u svakoj akciji i to veoma aktivno i znam situaciju. U najbolja vremena se moglo skupiti 30-ak hiljada maraka a sada su svi ti momci koji su to radili digli ruke od svega. Zato kazem , ako bude za polovnog kombija moze se naci mozda nesto dobro na aukciji u Americi. Tanovic i ekipa dilaju sa menadzerima i loze raju preko oficijalne web stranice a guzicom ne znaju mrdnut da navuku 100O KM u klub. Slepaju se gospodinu Niksicu kao mali pacovi i pokusavaju da ih on progura negdje da se uhljebe .Sitnopijacarski prevarantski mentalitet. Bit ce mozda 10-ak hiljada KM na veceri u USA koje bi se ionako skupile i bez akcije. A sta ono bi sa AKCIJOM BUDI RODJENI![]()
.. da nije slucajno brojka pocela da opada kada su raja vidjela kako se radi ?? Svaka pauza ocinje sa nekom novom rijeci prije par mjesci Stabilizacija pa kada je raj pocela da pita sta to znaci usutii su se
Onda Budi Rodjeni pa kada je trebalo malo zapeti i poraditi opet se usutili .. saa je Bus .. blamiraju i sebe i klub po medijima.
Da na kraju, Nemam nikoga u klubu niti mi je Velez ikad ista dao za razliku od ove ekipe koja se nakotila i uhljebila u klubu pa sada prosi po svijetu za svoje sopstvene plate.
Ili je obrnuto?
J..o te on i ti njega!
I kao što ti rekoh znaš gdje su prostorije pa da vidimo šta znaš MENADŽERU!
Mislim da će ti Tana rade volje prepustiti kormilo, i on je tu jer niko drugi neće ni blizu...
Prvo i osnovno lik nezna lopte igrati, a glumi Teveza u najmanju ruku, a ni pamet mu nije bliska
sudija ga isključi a on izađe na kraju utakmice iz svlačionice da se pobije sa sudijom (srčan ali glup)
Drugo neznam kakva je drama oko ovih navodnih "mladih " nada što odoše ko da ćemo istog trenutka ispasti u kantonalnu ligu ako odu nekakav Zolj, Demić, Duraković i ostale Haubice
Treće puno bolji igrači su otišli nekih prethodnih sezona npr i Mrva i Vladavić i Čolić i ko sve ne,
pa neću ni da komentarišem da nismo završili u kantonalnoj ligi a usput ću upitati GDJE SU SAD NAVEDENI IGRAČI?
Četvrto ove priče o drogiranju Kajtaza i gluposti mi govore da imate oko 13 godina starosti ili tako nešto

Peto klub nema para i samim tim ni mogućnosti da sačuva bilo kakve igrače, za normalno funkcionisanje potrebno je oko 2 mil a recimo najjači sponzor ti je BH Telecom koji daje oko 20 000 KM godišnje i to kroz usluge pa ti nabobaj ovakvih sponzora stotinjak
Šesto recimo pogledajte Slobodu klub sa tradicijom iz realno najbogatijog dijela države je u 6 puta goroj situaciji nego Velež, i a imaju sve optimalne uslove za rad (kao npr stadion!)
I kao zaključak na kraju ako niste dio rješenja za mene lično ste dio problema..
Lako je srati i nabrajati šta sve ne valja ali iznaći kakvo solidno i kvalitetno rješenje e to je umjetnost!