Ibraković je najljepši trener u ligi a možda i širenidi je napisao/la:ibraković vodio velež i čelik po jednu sezonu i napisao knjigu o modernom fudbalu ,zar to ne govori o kakvom se psihopati radideset je napisao/la:Moguće je da Jović uzme Sarajevo,a Zvijezdu Ibrak.Ili šta mislite obratno.Ibrak je već u Sarajevu,a kako ja znam prije neki dan izdo knjigu vezano za moderniji fudbal.Po meni odličan trener,ali samo da mu se opet ne miješa menadžer iz Srebrenika.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DRUG NEBI TI PUNCA
škoro bi mogao u želju ako se adilović proda u rusijuarbitraža je napisao/la:NEGO, ŠTA JE SA ŠKOROM. ŠTO NE KAŽU KAKO NEMAJU PARA DA MU DAJU. DA ČOVJEK NEĆE DA POTPIŠE DOK NE DAJU PARE. KOGA VIŠE FOLIRAJU. OBAVIO PREGLED, EVO ZASJEDAO UPRAVNI ODBOR. ŠTA JE SADA???
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ahanidi je napisao/la:škoro bi mogao u želju ako se adilović proda u rusijuarbitraža je napisao/la:NEGO, ŠTA JE SA ŠKOROM. ŠTO NE KAŽU KAKO NEMAJU PARA DA MU DAJU. DA ČOVJEK NEĆE DA POTPIŠE DOK NE DAJU PARE. KOGA VIŠE FOLIRAJU. OBAVIO PREGLED, EVO ZASJEDAO UPRAVNI ODBOR. ŠTA JE SADA???
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
Idi beri jagode, navijaču OlimpiCa.arbitraža je napisao/la:Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
videoton1 je napisao/la:Idi beri jagode, navijaču OlimpiCa.arbitraža je napisao/la:Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
Zašto ti ode odmah na Olimpic??? To mi objasni.
Ako ti nije teško objasni mi i ovo što sam pitao sve ljude koji možda znaju. Šta se čeka sa Škorinim ugovorom? Ali molim te u toleranciji, bez vrijeđanja i svađe. Hvalaarbitraža je napisao/la:videoton1 je napisao/la:Idi beri jagode, navijaču OlimpiCa.arbitraža je napisao/la:Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
Zašto ti ode odmah na Olimpic??? To mi objasni.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
- Giallorossi
- Kontakt:
- "Nadam se da ćemo uspjeti sinhronizovati isporuku dresova za Fan Shop sa potpisivanjem ugovora sa našim Alenom Škorom. Gotovo sam siguran da će upravo njegov dres biti najprodavaniji, znam da ću i sam sebi kupiti jedan sa njegovim prezimenom" -izjavio je direktor kluba Dino Selimović.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Eto slažemo se, čeka se potpis. Još da je znati zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zna se sve.arbitraža je napisao/la:Eto slažemo se, čeka se potpis. Još da je znati zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
Svaka čast, ja sam izgleda neupučen:)Sarajlijc@ je napisao/la:Zna se sve.arbitraža je napisao/la:Eto slažemo se, čeka se potpis. Još da je znati zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vjerovatno jesi.
Mislim da je sve do Upravnog odbora, hahahahaha. Direktor samo ponavlja isto. Upravni odbor je ovo, pa je ono. A Škoro čeka pare.
Nego POPAYE spasi me, kao što se nekada znalo čuti na malim ekranima:))))
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jesi ti smor lik to je za ne povjerovat.arbitraža je napisao/la:Nego POPAYE spasi me, kao što se nekada znalo čuti na malim ekranima:))))
Skoro ce potpisat ugovor 100%.Jedi se
Molim Boga da potpiše što prije. Možeš vjerovati ili ne. Samo meni ne mogu zamazati oči kao nekima. Sarajevo mora biti prvo ili drugo na tabeli, ja ću tek tada biti zadovoljan. Do tada meni ne valja ni uprava ni igrači. Moja računica je jasna.samosarajvo je napisao/la:Jesi ti smor lik to je za ne povjerovat.arbitraža je napisao/la:Nego POPAYE spasi me, kao što se nekada znalo čuti na malim ekranima:))))
Skoro ce potpisat ugovor 100%.Jedi se
Mislim da su pojedini navijaci Zvijezde bez razloga zadnjih par stranica na neki nacin "osuli paljbu" na navijace Sarajeva.Prije svega treba shvatiti da je Jovic u intervju za Sa-x sam rekao da bi eventualna saradnja sa FkS mogla biti i pod kojim uslovima.Ako vec zele da nekog krive onda neka krive Jovica(ako je to vec rekao) ili neka krive novinara koji je to objavio ako to doticni gospodin nije rekao.Pljuvanje po FKS i njihovim navijacima,kao i ismijavanje trenutne situacije koja vlada u FKS mislim da nije postena.Znaci ako vec nekog treba kritikovati to su Jovic ili novinar Sa-x,a ne FKS i njegovi navijaci.
Sto se tice novog trenera FKS,mislim da bi najbolje rijesenje bilo da dodje dugo ocekivani Husref Musemic.Prije svega zbog toga sto taj covjek ima ubjedljivo najvecu podrsku i povjerenje navijaca.Neko je prije mene vec rekao da je taj covjek vas Amar Osim i u tom slucaju mislim da bi i uprava imala na umi da nakon 2-3 utakmice ne smije potezati za smjenom doticnog jer ima apsulutnu podrsku sjevera.
U svakom slucaju iskreno se nadam da ce u nastavku prvenstva FKS pruziti dobre igre i rijesiti pitanje trenera na adekvatan nacin.Smijesno je da se neko raduje propasti Sarajeva jer i mi koji ne navijamo za bordo tim treba da imamo na umu da je sa jakim sarajevom i ova nasa liga odmah jaca i otvara se pozitivna utrka kako sa gradskim rivalom Zeljom tako i sa ostalim klubovima u ligi.
Sto se tice novog trenera FKS,mislim da bi najbolje rijesenje bilo da dodje dugo ocekivani Husref Musemic.Prije svega zbog toga sto taj covjek ima ubjedljivo najvecu podrsku i povjerenje navijaca.Neko je prije mene vec rekao da je taj covjek vas Amar Osim i u tom slucaju mislim da bi i uprava imala na umi da nakon 2-3 utakmice ne smije potezati za smjenom doticnog jer ima apsulutnu podrsku sjevera.
U svakom slucaju iskreno se nadam da ce u nastavku prvenstva FKS pruziti dobre igre i rijesiti pitanje trenera na adekvatan nacin.Smijesno je da se neko raduje propasti Sarajeva jer i mi koji ne navijamo za bordo tim treba da imamo na umu da je sa jakim sarajevom i ova nasa liga odmah jaca i otvara se pozitivna utrka kako sa gradskim rivalom Zeljom tako i sa ostalim klubovima u ligi.
-PAJA Fan Club!!
Respect! Konačno neko ok. Husref sigurno ima podršku navijača, ovo će mu činio mi se biti treći put da se vraća na klupu Sarajeva._Bad_boy je napisao/la:Mislim da su pojedini navijaci Zvijezde bez razloga zadnjih par stranica na neki nacin "osuli paljbu" na navijace Sarajeva.Prije svega treba shvatiti da je Jovic u intervju za Sa-x sam rekao da bi eventualna saradnja sa FkS mogla biti i pod kojim uslovima.Ako vec zele da nekog krive onda neka krive Jovica(ako je to vec rekao) ili neka krive novinara koji je to objavio ako to doticni gospodin nije rekao.Pljuvanje po FKS i njihovim navijacima,kao i ismijavanje trenutne situacije koja vlada u FKS mislim da nije postena.Znaci ako vec nekog treba kritikovati to su Jovic ili novinar Sa-x,a ne FKS i njegovi navijaci.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
problem Sarajevo što nema jedne čvrste ruke koja se za sve pita i koja odlučuje, svi bi da odlučuju i direktor i bordo prijatelji i navijači i svaki član uprave i razne familije i legende kluba ... to ne vodi ničemu dobrom