evo sad bio u kadru!!! dobar je dobarAdebisi je napisao/la:jbg, ne mozes odmah sve o njemu odlucitmiky_hz je napisao/la:Pravi golman,gradja vrhunska za jednog golmana,istrcavanje za ovu visinu extra,bolji od Supica u svakom pogledu..., zasad solidan!
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
e odma bolji evo molim boga da mu jednu opca na gol da ga vidim...miky_hz je napisao/la:Pravi golman,gradja vrhunska za jednog golmana,istrcavanje za ovu visinu extra,bolji od Supica u svakom pogledu...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ti si Begovicu Titi
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mogu mislit sta ce Ciro sve reciharishp je napisao/la:Joj radosti branio citavih 16 minuta![]()
Ti si Begovicu Titi
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Tacnije 19harishp je napisao/la:Joj radosti branio citavih 16 minuta![]()
Ti si Begovicu Titi
-
džakailibu
- Kontakt:
ma nista izgleda da ce prodat Jamesa definitivno, a Asmir postaje jedinica Portsmoutha
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Željo i samo Željo...
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Voljeli bi mi svi to, ali doveli su onog Finca.mone je napisao/la:ovo je Ciro javio onom pomocnom treneru da ubaci Aska umjesto Jamesa. Ono da vidi kome je uputio poziv![]()
ma nista izgleda da ce prodat Jamesa definitivno, a Asmir postaje jedinica Portsmoutha
-
deni_m1312
- Kontakt:
-
džakailibu
- Kontakt:
Pa dže je sada finac? sto njega nije uveo?Jackie_Chan je napisao/la:Voljeli bi mi svi to, ali doveli su onog Finca.mone je napisao/la:ovo je Ciro javio onom pomocnom treneru da ubaci Aska umjesto Jamesa. Ono da vidi kome je uputio poziv![]()
-
džakailibu
- Kontakt:
nadam se da sam medju izuzetcima!Adebisi je napisao/la:poserem se ja na nas kao narod, eto sad, **** mater!!! ccc pa jbt jucer pola rje govori kakav on itd, danas nema loseg komentara, jbt pa zapitatel se kad to... neke, zato i jesmo vaka drzava i zato i idemo sve gore i gore... bjezi ba! cast izuzecima
ne znam jarane sta si govorio, ima dosta forumasa al mene to boli, sve se nesto bunimo glumimo pametnjakovice a to je nista vise do kompleksnost, ljubomora itd... ja sam uvijek za svoju domovinu u dobru i zlu, al me fakat boli sto smo ovakvi... Volim te Bosno!džakailibu je napisao/la:nadam se da sam medju izuzetcima!Adebisi je napisao/la:poserem se ja na nas kao narod, eto sad, **** mater!!! ccc pa jbt jucer pola rje govori kakav on itd, danas nema loseg komentara, jbt pa zapitatel se kad to... neke, zato i jesmo vaka drzava i zato i idemo sve gore i gore... bjezi ba! cast izuzecima
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, adrenaline323, AzRimiRzA, bavariapivo, Bejker, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordeaux433, BordoArmy88, Bosanac90, budzak, bvsic, CAGarfia, Cwirek, DanijelTZ, darker10, dime, DjaniTarik, eaglebvb09, edin139, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, forgempp, Fudo, Guest1945, Hajdeee, haklamas, Hrammm1921, husrefbeg, invincible1921, J1897, jasmin10, Jegres, JimmyPage, JohannWolfgang, jurisicduska, kakarut, Kobayashi, kolezeljovac, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, LondonBlues, Majstorinho, MElloo, Micron, miguelramos, Mkey4nba, Mmm13, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, N3R3D, Napapijri, napapijri1987, Nemanja99, Objektivac, PingoFTW, Posejdon, Principatus, prisonbreak, Proximic, Rauber33, RobijasiZenica1988, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, signalidunapark, Skojevska, soxx, StevieG8, travuljasSs, tuzlanskinacin, VensanKasel i 739 gostiju.