evo sad bio u kadru!!! dobar je dobarAdebisi je napisao/la:jbg, ne mozes odmah sve o njemu odlucitmiky_hz je napisao/la:Pravi golman,gradja vrhunska za jednog golmana,istrcavanje za ovu visinu extra,bolji od Supica u svakom pogledu..., zasad solidan!
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
e odma bolji evo molim boga da mu jednu opca na gol da ga vidim...miky_hz je napisao/la:Pravi golman,gradja vrhunska za jednog golmana,istrcavanje za ovu visinu extra,bolji od Supica u svakom pogledu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Joj radosti branio citavih 16 minuta
Ti si Begovicu Titi
Ti si Begovicu Titi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mogu mislit sta ce Ciro sve reciharishp je napisao/la:Joj radosti branio citavih 16 minuta![]()
Ti si Begovicu Titi
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 22 avg 2009, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Tacnije 19harishp je napisao/la:Joj radosti branio citavih 16 minuta![]()
Ti si Begovicu Titi
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Cini se dosta siguran...Ali nije ni imao bas puno posla...
-
džakailibu
- Kontakt:
Bez zezancije, prejako da je odigrao, samo to sto mu je trener dao priliku da se pokaze na jednoj tekmi PL pa cak iako su gubili 4 0 pokazuje dovoljne kvalitete ovog golmana. E sada, ja mislim da supic nije dobar golman, imao je covjek srece protiv belgije- treba vidjti koliko su belgijanci imali suteva na gol. Meni je supic ista opcija ko guso kada se dobro trzas hoce li odbraniti kakvu glupost ili ne. nama treba ili hasagic ( koji nije isto vanserijski) ili neki drugi koji uliva i povjerenje ali i koji ce ucvrstiti odbranu kada ludi turci krenu a nas uhvati panika. Milsim da bi ovaj trebao biti prva opcija, bez razmisljanja
ovo je Ciro javio onom pomocnom treneru da ubaci Aska umjesto Jamesa. Ono da vidi kome je uputio poziv
ma nista izgleda da ce prodat Jamesa definitivno, a Asmir postaje jedinica Portsmoutha
ma nista izgleda da ce prodat Jamesa definitivno, a Asmir postaje jedinica Portsmoutha
- el-fighter
- Kontakt:
Ma dobro je da nije primio gol, jer bi ga mi okarakterisali kao veoma lošeg golmana. Al onaj Porsmouth ima odbranu svaka im čast. Buffon bi sa onakvom odbranom primao 3 komada po utakmici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Izveli James-a da nebi primili i peti GO
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Super golman...
Kako Šuko penzionisa Jamesa zbog dva dobra istrčavanja Asmira 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Voljeli bi mi svi to, ali doveli su onog Finca.mone je napisao/la:ovo je Ciro javio onom pomocnom treneru da ubaci Aska umjesto Jamesa. Ono da vidi kome je uputio poziv![]()
-
deni_m1312
- Kontakt:
jbg nisam gledao to,gledo onu agoniju bayerna.....šteta 
pa sta ako su doveli finca??? sto nije finac danas na gol stao??? Bice finac drugi golman...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
džakailibu
- Kontakt:
Pa dže je sada finac? sto njega nije uveo?Jackie_Chan je napisao/la:Voljeli bi mi svi to, ali doveli su onog Finca.mone je napisao/la:ovo je Ciro javio onom pomocnom treneru da ubaci Aska umjesto Jamesa. Ono da vidi kome je uputio poziv![]()
poserem se ja na nas kao narod, eto sad, **** mater!!! ccc pa jbt jucer pola rje govori kakav on itd, danas nema loseg komentara, jbt pa zapitatel se kad to... neke, zato i jesmo vaka drzava i zato i idemo sve gore i gore... bjezi ba! cast izuzecima
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
-
džakailibu
- Kontakt:
nadam se da sam medju izuzetcima!Adebisi je napisao/la:poserem se ja na nas kao narod, eto sad, **** mater!!! ccc pa jbt jucer pola rje govori kakav on itd, danas nema loseg komentara, jbt pa zapitatel se kad to... neke, zato i jesmo vaka drzava i zato i idemo sve gore i gore... bjezi ba! cast izuzecima
ne znam jarane sta si govorio, ima dosta forumasa al mene to boli, sve se nesto bunimo glumimo pametnjakovice a to je nista vise do kompleksnost, ljubomora itd... ja sam uvijek za svoju domovinu u dobru i zlu, al me fakat boli sto smo ovakvi... Volim te Bosno!džakailibu je napisao/la:nadam se da sam medju izuzetcima!Adebisi je napisao/la:poserem se ja na nas kao narod, eto sad, **** mater!!! ccc pa jbt jucer pola rje govori kakav on itd, danas nema loseg komentara, jbt pa zapitatel se kad to... neke, zato i jesmo vaka drzava i zato i idemo sve gore i gore... bjezi ba! cast izuzecima
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
ja sam uvijek za asmira bio.. uvijek sam ga na forumu hvalio.....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Trenutno korisnika/ca: hurem, Muumii, Proximic, tuzlanskinacin i 47 gostiju.