Čuj,NTBola,kao da si imao i pravo za Swanse City-posjed lopte,prilike ,ma sve je na našoj strani,vodimo 1:0 i onda se počnemo BRANITI od 87 minute!!!

Ono, da je ispalo da sam tih 5-6 minut pojeo nokte (netreba mi grickalice uz ovakvu igru našu) strepio malo za rezultat-neznam,malo mi je ovo sve bilo "
starno" jer prvi put da smo na Goodisonu P. ostali s "clean sheet" od maja 2011(s Chelsea-om 1:0). Ok, tekma pokazuje naznake konsolidiranja u timu ali i dalje malo je to sve gegavo
R.R. Drenthe skidam kapu čovjeku šta on radi-kopa pravo. A i Denis The Menace je prevaga na terenu. Maguye od početka-bio u tri mrtve prilike (jednu su mu skinuli i rukom-naravno ništa od penala-a bilo je takvi situacija još a i prilika za crveni za Swansea

) NO nebitno, 1:0 , tri boda i 26.12. "probuđene" Crne Mačke-Sunderlend.
p.s.
Zeljocity-ako je to tačno,neznam, ja bih u ovoj prilici prodao maloga Rodwella-nebitno kom od ova tri

-a tih 20 milja eurića "reinvestirao" =januar (Drenthe + neki napadač) ili bih zaigrao na postoječu ekipu plus Drenthe + resto love (?!?) za ljetni prelazni rok-kako sam i prije rekao =sezona za zaborav i za pravljenje tima za iduču sezonu.
COYB