FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

The Game
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la The Game » 22 avg 2009, 18:50

secer je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Za sve je ovo Franc Bilal Ribery kriv, da vam se osveti sto ga ne pustate u Real narusio vam je atmosferu i sada placete, tako i treba, no medjutim jos nije kasno da se napravi dogovor na zadovoljstvo sve tri strane. Rekoh ja negdje na ovoj temi da vam je Ribery 70% ekipe, al vas hebe sto vas ne voli :mrgreen: , uzmite Sneidera ili VdV i jos nesto para nama date Riberya i lagano se borite za kup Uefa.
Ribery posti pa nije igrao :mrgreen: , kralju cekamo te u Realu! :mrgreen:
A jarane mi se ne pitamo, da se ovaj forum pita Ribery bi danas u Madridu cekao iftar, pola Muenchena bi vec imalo dresove od Sneijdera i VdV-a. Al jok onaj Hoenes samo g.o.v.n.a ostavio ovom novom kretenu.
Kakav Rafael i kakvi bakraci :x
Istina, da se mi pitamo Riberi bi cekao iftar u Madridu, ali bi se Snejder i Roben pripremali za Oktobarfest.
Ma dobro, vazno je da se razumijemo, svakako je Robben bolji.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 avg 2009, 18:53

koji je to igrac...uhuhuuuuuu
kakav kaka, kakav ronaldo...cccc...ka lik udje protiv dortmunda bio je to van men sou :D
stvarno, sta sam uraddi protiv dortmunda...cccc...
letim, na ard ima obrada svih dosad odigranih utakmica ovog kola. si ju sun :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 avg 2009, 19:07

slika

8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 22 avg 2009, 19:18

šta ste se namirili na hrvate,komu još oni trebaju,pa kome ne trebaju,najjača ekipa,da vam njih nije bilo ne bi ni protiv hofenheima gol dali,pa vi ste slaba ekipa,sneijder ako ima ponudu intera sto bi dolazio u bundesligu,koja je realno puna slabija od primere,serie a

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2009, 19:27

Bayernu bi poruci da vrate Lucija i dovedu jos jednog jakog stoper.. Kako su krenuli kao Real , krkati sve u napad i kupiti bar jednog veznjaka da se nadje ...

Odbrana je najbolji napad :D

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 22 avg 2009, 19:37

Mainz,Mainz,Mainz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest da malo kasnim,al kako ste odigrali ne gine vam gradski derbi sljedeće sezone u 2.bundes ligi :lol: :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 19:39

23 KING JAMES je napisao/la:Mainz,Mainz,Mainz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest da malo kasnim,al kako ste odigrali ne gine vam gradski derbi sljedeće sezone u 2.bundes ligi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma neče biti gradski derbi; 1860Munchen če se plasirati u prvu ligu :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 22 avg 2009, 19:42

Raul_64 je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:Mainz,Mainz,Mainz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest da malo kasnim,al kako ste odigrali ne gine vam gradski derbi sljedeće sezone u 2.bundes ligi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma neče biti gradski derbi; 1860Munchen če se plasirati u prvu ligu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miky_hz je napisao/la:slika

8-)
evo u bayernu spremni dat 20 mil za ovog sa slike kako mu je već ime i za onog golmana milera
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 22 avg 2009, 20:11

Ovo je smješno,smješno,smješno,...,e sad je žalosno :D :D :D :D
Please

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 avg 2009, 20:12

tuga i zalost, ajd sto su oni izgubili nego sto sam ja zbog njih izgubio na kladionici, a za ove njihove navijace na forumu prvi poraz vi vec pali u depru, bice jos poraza :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 avg 2009, 20:16

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:tuga i zalost, ajd sto su oni izgubili nego sto sam ja zbog njih izgubio na kladionici, a za ove njihove navijace na forumu prvi poraz vi vec pali u depru, bice jos poraza :D
Gdje ces se kladiti na Bayern ... ni ti nisi dobar :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 avg 2009, 20:18

Ne volim Bayern nikako i nikad ga nisam ni voljeo. Voljeo bih ga ona kada bi u njemu zaigrao Miske, Džeko, Vedo ili neko od ostalih reprezentativaca ali zar ne mislite da svi malo pretjerujete? Ovi Bayernovci odmah u depresiju pali, za Rz88 sam se ozbiljno zabrinuo, sreća pa dođe iftar pa će malo na sve ovo da zaboravi :mrgreen: a neprijatelji dočekaše današnji poraz ko keca na desetku...

Ne može niko tvrditi da Van Gaal nije dobar trener, bez obzira na sve. Jedino što je činjenica jeste da je on specifičan trener i da mu treba više vremena za saštimavanje. Isto tako, ekipa je pretrpila dosta izmjena u odnosu na prethodnu sezonu tako da i tu treba neko vrijeme da sve legne na svoje mjesto. Olić, protiv koga svi ovdje pričate, je bio jedan od boljih danas.

Bayern će proraditi i to vrlo brzo. I to bez obzira na jednog ili dva igrača (mislim prije svega na Bilala) te su sigurno i dalje prvi favoriti u BL. Živi bili pa vidjeli. Jedna lasta ne čini proljeće.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2009, 20:20

Nisam još ništa jeo, samo sam popio pola čaše soka. Nismo pali u depresiju već smo shvatili šta je to naša realnost. Izgubiti od neke ekipe da, ali od ekipa kao što je Mainz je sramota. Ovo je ogromno poniženje.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 avg 2009, 20:22

Genghis je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:tuga i zalost, ajd sto su oni izgubili nego sto sam ja zbog njih izgubio na kladionici, a za ove njihove navijace na forumu prvi poraz vi vec pali u depru, bice jos poraza :D
Gdje ces se kladiti na Bayern ... ni ti nisi dobar :mrgreen:
gle postio sam, valjda je to uzelo maha

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 avg 2009, 20:32

Ako se nevaram sljedeću igramo protiv Wolfsa, a u ovakvoj formi, negine nam petica na sred Alianz Arene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 22 avg 2009, 20:33

el-fighter je napisao/la:Ako se nevaram sljedeću igramo protiv Wolfsa, a u ovakvoj formi, negine nam petica na sred Alianz Arene.
drago mi je da ste objektivni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 21:05

NoName je napisao/la:Ne volim Bayern nikako i nikad ga nisam ni voljeo. Voljeo bih ga ona kada bi u njemu zaigrao Miske, Džeko, Vedo ili neko od ostalih reprezentativaca ali zar ne mislite da svi malo pretjerujete? Ovi Bayernovci odmah u depresiju pali, za Rz88 sam se ozbiljno zabrinuo, sreća pa dođe iftar pa će malo na sve ovo da zaboravi :mrgreen: a neprijatelji dočekaše današnji poraz ko keca na desetku...

Ne može niko tvrditi da Van Gaal nije dobar trener, bez obzira na sve. Jedino što je činjenica jeste da je on specifičan trener i da mu treba više vremena za saštimavanje. Isto tako, ekipa je pretrpila dosta izmjena u odnosu na prethodnu sezonu tako da i tu treba neko vrijeme da sve legne na svoje mjesto. Olić, protiv koga svi ovdje pričate, je bio jedan od boljih danas.

Bayern će proraditi i to vrlo brzo. I to bez obzira na jednog ili dva igrača (mislim prije svega na Bilala) te su sigurno i dalje prvi favoriti u BL. Živi bili pa vidjeli. Jedna lasta ne čini proljeće.
Da je jedna lasta bilo bi dobro, odleprhalo ih vec dosta :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 avg 2009, 21:09

NoName je napisao/la:Ne volim Bayern nikako i nikad ga nisam ni voljeo. Voljeo bih ga ona kada bi u njemu zaigrao Miske, Džeko, Vedo ili neko od ostalih reprezentativaca ali zar ne mislite da svi malo pretjerujete? Ovi Bayernovci odmah u depresiju pali, za Rz88 sam se ozbiljno zabrinuo, sreća pa dođe iftar pa će malo na sve ovo da zaboravi :mrgreen: a neprijatelji dočekaše današnji poraz ko keca na desetku...

to je i moje misljenje

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 avg 2009, 21:24

osim što nećete osvojiti bundesligu ove godine, ostaće te i bez lige prvaka :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 avg 2009, 21:37

stvarno me bayern razocarao :( na sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom :roll: nadam se da ce se situacija popraviti,ali izgleda da bayern sve dublje tone
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.