Ma dobro, vazno je da se razumijemo, svakako je Robben bolji.secer je napisao/la:Kakav Rafael i kakvi bakraciThe Game je napisao/la:A jarane mi se ne pitamo, da se ovaj forum pita Ribery bi danas u Madridu cekao iftar, pola Muenchena bi vec imalo dresove od Sneijdera i VdV-a. Al jok onaj Hoenes samo g.o.v.n.a ostavio ovom novom kretenu.Harrison je napisao/la:Za sve je ovo Franc Bilal Ribery kriv, da vam se osveti sto ga ne pustate u Real narusio vam je atmosferu i sada placete, tako i treba, no medjutim jos nije kasno da se napravi dogovor na zadovoljstvo sve tri strane. Rekoh ja negdje na ovoj temi da vam je Ribery 70% ekipe, al vas hebe sto vas ne voli, uzmite Sneidera ili VdV i jos nesto para nama date Riberya i lagano se borite za kup Uefa.
Ribery posti pa nije igrao, kralju cekamo te u Realu!
![]()
Istina, da se mi pitamo Riberi bi cekao iftar u Madridu, ali bi se Snejder i Roben pripremali za Oktobarfest.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
koji je to igrac...uhuhuuuuuu
kakav kaka, kakav ronaldo...cccc...ka lik udje protiv dortmunda bio je to van men sou
stvarno, sta sam uraddi protiv dortmunda...cccc...
letim, na ard ima obrada svih dosad odigranih utakmica ovog kola. si ju sun
kakav kaka, kakav ronaldo...cccc...ka lik udje protiv dortmunda bio je to van men sou
stvarno, sta sam uraddi protiv dortmunda...cccc...
letim, na ard ima obrada svih dosad odigranih utakmica ovog kola. si ju sun
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
matetaraba
- Kontakt:
šta ste se namirili na hrvate,komu još oni trebaju,pa kome ne trebaju,najjača ekipa,da vam njih nije bilo ne bi ni protiv hofenheima gol dali,pa vi ste slaba ekipa,sneijder ako ima ponudu intera sto bi dolazio u bundesligu,koja je realno puna slabija od primere,serie a
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bayernu bi poruci da vrate Lucija i dovedu jos jednog jakog stoper.. Kako su krenuli kao Real , krkati sve u napad i kupiti bar jednog veznjaka da se nadje ...
Odbrana je najbolji napad
Odbrana je najbolji napad
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Mainz,Mainz,Mainz
jest da malo kasnim,al kako ste odigrali ne gine vam gradski derbi sljedeće sezone u 2.bundes ligi

Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Ma neče biti gradski derbi; 1860Munchen če se plasirati u prvu ligu23 KING JAMES je napisao/la:Mainz,Mainz,Mainz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jest da malo kasnim,al kako ste odigrali ne gine vam gradski derbi sljedeće sezone u 2.bundes ligi
![]()
![]()
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Ma neče biti gradski derbi; 1860Munchen če se plasirati u prvu ligu23 KING JAMES je napisao/la:Mainz,Mainz,Mainz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo u bayernu spremni dat 20 mil za ovog sa slike kako mu je već ime i za onog golmana mileramiky_hz je napisao/la:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- Mali Maestro
- Kontakt:
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
tuga i zalost, ajd sto su oni izgubili nego sto sam ja zbog njih izgubio na kladionici, a za ove njihove navijace na forumu prvi poraz vi vec pali u depru, bice jos poraza 
Gdje ces se kladiti na Bayern ... ni ti nisi dobarBOSNA JE ZAKON je napisao/la:tuga i zalost, ajd sto su oni izgubili nego sto sam ja zbog njih izgubio na kladionici, a za ove njihove navijace na forumu prvi poraz vi vec pali u depru, bice jos poraza
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Ne volim Bayern nikako i nikad ga nisam ni voljeo. Voljeo bih ga ona kada bi u njemu zaigrao Miske, Džeko, Vedo ili neko od ostalih reprezentativaca ali zar ne mislite da svi malo pretjerujete? Ovi Bayernovci odmah u depresiju pali, za Rz88 sam se ozbiljno zabrinuo, sreća pa dođe iftar pa će malo na sve ovo da zaboravi
a neprijatelji dočekaše današnji poraz ko keca na desetku...
Ne može niko tvrditi da Van Gaal nije dobar trener, bez obzira na sve. Jedino što je činjenica jeste da je on specifičan trener i da mu treba više vremena za saštimavanje. Isto tako, ekipa je pretrpila dosta izmjena u odnosu na prethodnu sezonu tako da i tu treba neko vrijeme da sve legne na svoje mjesto. Olić, protiv koga svi ovdje pričate, je bio jedan od boljih danas.
Bayern će proraditi i to vrlo brzo. I to bez obzira na jednog ili dva igrača (mislim prije svega na Bilala) te su sigurno i dalje prvi favoriti u BL. Živi bili pa vidjeli. Jedna lasta ne čini proljeće.
Ne može niko tvrditi da Van Gaal nije dobar trener, bez obzira na sve. Jedino što je činjenica jeste da je on specifičan trener i da mu treba više vremena za saštimavanje. Isto tako, ekipa je pretrpila dosta izmjena u odnosu na prethodnu sezonu tako da i tu treba neko vrijeme da sve legne na svoje mjesto. Olić, protiv koga svi ovdje pričate, je bio jedan od boljih danas.
Bayern će proraditi i to vrlo brzo. I to bez obzira na jednog ili dva igrača (mislim prije svega na Bilala) te su sigurno i dalje prvi favoriti u BL. Živi bili pa vidjeli. Jedna lasta ne čini proljeće.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nisam još ništa jeo, samo sam popio pola čaše soka. Nismo pali u depresiju već smo shvatili šta je to naša realnost. Izgubiti od neke ekipe da, ali od ekipa kao što je Mainz je sramota. Ovo je ogromno poniženje.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
gle postio sam, valjda je to uzelo mahaGenghis je napisao/la:Gdje ces se kladiti na Bayern ... ni ti nisi dobarBOSNA JE ZAKON je napisao/la:tuga i zalost, ajd sto su oni izgubili nego sto sam ja zbog njih izgubio na kladionici, a za ove njihove navijace na forumu prvi poraz vi vec pali u depru, bice jos poraza
- el-fighter
- Kontakt:
Ako se nevaram sljedeću igramo protiv Wolfsa, a u ovakvoj formi, negine nam petica na sred Alianz Arene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
drago mi je da ste objektivniel-fighter je napisao/la:Ako se nevaram sljedeću igramo protiv Wolfsa, a u ovakvoj formi, negine nam petica na sred Alianz Arene.
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Da je jedna lasta bilo bi dobro, odleprhalo ih vec dostaNoName je napisao/la:Ne volim Bayern nikako i nikad ga nisam ni voljeo. Voljeo bih ga ona kada bi u njemu zaigrao Miske, Džeko, Vedo ili neko od ostalih reprezentativaca ali zar ne mislite da svi malo pretjerujete? Ovi Bayernovci odmah u depresiju pali, za Rz88 sam se ozbiljno zabrinuo, sreća pa dođe iftar pa će malo na sve ovo da zaboravia neprijatelji dočekaše današnji poraz ko keca na desetku...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
to je i moje misljenjeNoName je napisao/la:Ne volim Bayern nikako i nikad ga nisam ni voljeo. Voljeo bih ga ona kada bi u njemu zaigrao Miske, Džeko, Vedo ili neko od ostalih reprezentativaca ali zar ne mislite da svi malo pretjerujete? Ovi Bayernovci odmah u depresiju pali, za Rz88 sam se ozbiljno zabrinuo, sreća pa dođe iftar pa će malo na sve ovo da zaboravia neprijatelji dočekaše današnji poraz ko keca na desetku...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
osim što nećete osvojiti bundesligu ove godine, ostaće te i bez lige prvaka 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- reds_forever
- Kontakt:
stvarno me bayern razocarao
na sta je spao klub koji je dugo godina harao njemackom
nadam se da ce se situacija popraviti,ali izgleda da bayern sve dublje tone
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 4 gosta.