Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 23:10

Ma skola je zakon majke mi jedino da prva smjena kasnije pocinje bilo bi perfektno :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 22 dec 2011, 23:10

Pa naravno,cisto amatersko igranje,Devil,hehe....Arnelinho,mozda nekad,nikad se nezna..Nesto i ne pratim profesionalni stoni tenis,jel im i sad najbolji onaj Nijemac,Timo Boll???
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 dec 2011, 23:12

Arnelinho je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40. :lol: :mrgreen:
E ovo je istina, sad mi je svaki dan vikend hahahah pet/sub izgubili svoju vrijednost a nedilja postala ubitacno dosadna :lol:
Čekaj, koliko dana pauze na faxu vi imate? :? :mrgreen: Ja imam obično 3, sem kad su ispiti (kolokviji), a ove sedmice sam imao sedam. :mrgreen: Zar nije makar vikend?
Ja imam pauzu godinu dana :lol: :lol: kad nađem neki novi faks onda cu imat novu zanimaciju, pa ce vikendi dobit znacaj opet :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 dec 2011, 23:14

:mrgreen: Pametno. Kako sam kren'o ,pametnije je da i ja potražim novi. :oops: :lol:

Isplanirah sebi predmete kako položiti i mo'š mislit zapnem na najlakšem. Nisam uradio seminarski, bilo mi mrsko (imao prečeg posla, rekli bi :mrgreen: ). :D

Ništa, sad ću se vaditi na onim najtežim. Pljunut u šake i ajmo sa radom, druge nema. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 22 dec 2011, 23:15

Arnelinho je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40. :lol: :mrgreen:
E ovo je istina, sad mi je svaki dan vikend hahahah pet/sub izgubili svoju vrijednost a nedilja postala ubitacno dosadna :lol:
Čekaj, koliko dana pauze na faxu vi imate? :? :mrgreen: Ja imam obično 3, sem kad su ispiti (kolokviji), a ove sedmice sam imao sedam. :mrgreen: Zar nije makar vikend?

ma nije bitna pauza na faxu,bitno je da to vise uopste nije isto...jbt prije mi u srednjoj bio bas gust utec s nastave pa kafe pa pljuge pa onaj adrenalin pa ovo pa ono...sad brate na faxu sve nekako ustaljeno...prepijes navece sutra ustanes mrsko ti na pred. zovnes havera/icu da te podapise :mrgreen: i to je to nema nikakve drazi, prije u srednjoj je sve bilo nekako intimnije, ako me razumijete, kao neka velika porodica uvijek spremna na zayebanciju :(
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2011, 23:17

JA vise nemam tih problema,ja sam sa takvom vrstom ucenja zavrsio. ;)
Sada sam na "strucnom ucenju",dosta laksem,ali mnogo smornijem. ;)
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 22 dec 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 dec 2011, 23:19

Devil je napisao/la:JA vise nemam tih problema,ja sam sa takvom vrstom ucenja zavrsio. ;)
Sada sam na "strucnom ucenju",dosta lakseg,ali mnogo smornijem. ;)
Jos neces da kazes cime ces se bavit,osim ako sam propustio taj dio :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2011, 23:21

alacious je napisao/la:
Devil je napisao/la:JA vise nemam tih problema,ja sam sa takvom vrstom ucenja zavrsio. ;)
Sada sam na "strucnom ucenju",dosta lakseg,ali mnogo smornijem. ;)
Jos neces da kazes cime ces se bavit,osim ako sam propustio taj dio :mrgreen:
Nisi propustio,@Legenda cita iza svakog koraka,pa nisam jos rek'o javno. :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 dec 2011, 23:21

Ja sam isa 2 godine faksa i odusta sam, nije islo ebiga, ja se zajebava vecinom, trosia pare na piće i tako :lol: :mrgreen: :lol:

I obicno ako tako planiras ti je bolje da isplaniras da udaris na tezim predmetima prvo , pokusas priko kolokvija teze rjesit a kasnije lakse.

Bar sam ja takav dojam steka sa ovim kolegama koji su prolazili a ja pada :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 dec 2011, 23:24

underground je napisao/la: ma nije bitna pauza na faxu,bitno je da to vise uopste nije isto...jbt prije mi u srednjoj bio bas gust utec s nastave pa kafe pa pljuge pa onaj adrenalin pa ovo pa ono...sad brate na faxu sve nekako ustaljeno...prepijes navece sutra ustanes mrsko ti na pred. zovnes havera/icu da te podapise :mrgreen: i to je to nema nikakve drazi, prije u srednjoj je sve bilo nekako intimnije, ako me razumijete, kao neka velika porodica uvijek spremna na zayebanciju :(
Razumijem ja tebe, al' i dalje ima pljuga i dalje ima noćni život, još kakav. Iskreno, ja ne bi' mijenjo fax za srednju, što se uživancije tiče. Prije sam bio mnogo veći štreber. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 dec 2011, 23:26

Tritolone je napisao/la:Ja sam isa 2 godine faksa i odusta sam, nije islo ebiga, ja se zajebava vecinom, trosia pare na piće i tako :lol: :mrgreen: :lol:

I obicno ako tako planiras ti je bolje da isplaniras da udaris na tezim predmetima prvo , pokusas priko kolokvija teze rjesit a kasnije lakse.

Bar sam ja takav dojam steka sa ovim kolegama koji su prolazili a ja pada :lol:
:mrgreen: Ma znam drug, znam. Al' aj se naĆeraj da učiš teže predmete. :lol: Učim ono, jedno poglavlje na dan solo, pa koliko stignem. :mrgreen:

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 22 dec 2011, 23:29

Arnelinho je napisao/la:
underground je napisao/la: ma nije bitna pauza na faxu,bitno je da to vise uopste nije isto...jbt prije mi u srednjoj bio bas gust utec s nastave pa kafe pa pljuge pa onaj adrenalin pa ovo pa ono...sad brate na faxu sve nekako ustaljeno...prepijes navece sutra ustanes mrsko ti na pred. zovnes havera/icu da te podapise :mrgreen: i to je to nema nikakve drazi, prije u srednjoj je sve bilo nekako intimnije, ako me razumijete, kao neka velika porodica uvijek spremna na zayebanciju :(
Razumijem ja tebe, al' i dalje ima pljuga i dalje ima noćni život, još kakav. Iskreno, ja ne bi' mijenjo fax za srednju, što se uživancije tiče. Prije sam bio mnogo veći štreber. :mrgreen:

normala da ima daleko od toga da nema,lakse je recimo izyebat butru,jer je starija i nema ono standardno "pa ti ces pricat" pa ovo pa ono, ko recimo u srednjoj,znaci nema straha nikakvog jer svakog libo taki,i ja brate ne znam kako sam doguro do ove trece godine na faksu (koju obnavljam :mrgreen: :oops: ) jer nista posebno nisam ucio, cak bi se reklo manje neg u srednjoj al mi opet fale one 4 lude godine yeble mater svoju :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 dec 2011, 23:31

Sarajlijc@ je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:glavni si kad dobijes 5 iz fizike na fakultetu 8-)
Za to treba dosta truda jel de ? :mrgreen:
ma jasta...oznojio se uceci a da ti ne pricam kako sam se oznojio kad mi je donjela zadatke..pa ako sam i minut ost'o kad sam vidio zadakte... :mrgreen:

a vezano za faks....prve 3-4 sedmice redovan. i na vjezbama i na predavanju...kasnije kad sam skont'o da ovo nije za mene a jbt... :mrgreen:

pa ona kantina ima profita od nas 6-tero da to nije humano...jos jedino nisam poceo spavat dole :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 dec 2011, 23:33

T-MAC je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:glavni si kad dobijes 5 iz fizike na fakultetu 8-)
Za to treba dosta truda jel de ? :mrgreen:
ma jasta...oznojio se uceci a da ti ne pricam kako sam se oznojio kad mi je donjela zadatke..pa ako sam i minut ost'o kad sam vidio zadakte... :mrgreen:

a vezano za faks....prve 3-4 sedmice redovan. i na vjezbama i na predavanju...kasnije kad sam skont'o da ovo nije za mene a jbt... :mrgreen:

pa ona kantina ima profita od nas 6-tero da to nije humano...jos jedino nisam poceo spavat dole :mrgreen:
Šta studiraš, bracika?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 dec 2011, 23:34

spielführer_21 je napisao/la: Šta studiraš, bracika?
ma masintvo kolega...uzeo sam prevelik zalogaj za sebe ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 dec 2011, 23:36

Jedino sta mi fali sa faksa je opijanje priko utorka/sride :lol: i menza, uvatia sam 10 kila u 2 miseca pa prista ic hahaha

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 dec 2011, 23:41

T-MAC je napisao/la:
Jesi išao u gimnaziju? Kakav si bio iz mate i fizike?

Btw.. Ovakav čovjek:
slika

Napiše i otpjeva ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 dec 2011, 23:42

Hass je napisao/la:Pa naravno,cisto amatersko igranje,Devil,hehe....Arnelinho,mozda nekad,nikad se nezna..Nesto i ne pratim profesionalni stoni tenis,jel im i sad najbolji onaj Nijemac,Timo Boll???
Oprosti što ne vidjeh tvoj post odma'. Nekak' mi sitan. :) Iskreno, ja sam totalni laik što se stonog tenisa tiče. Igrao sam nekad sa rajom ,onako iz dosade.

Sad ne znam da li znaš šta su šaltafle ( :lol: ), al' ugl. 2 dugačke drvene ploče namjenjene za gradjevinu stavimo ravno i na nju razapnemo mrežicu i udri. :mrgreen:

To je bilo otprilike krajem devedesetih, al' je bilo ybno dobro. 8-)

@underground: Ma nije drugar sramota ponavljat. Na istom smo (nisam zvanično još, al' biće :D), boli nas ona stvar. :lol: Bitno je samo završiti, a sad da razmišljam hoćul' na vrijeme stić' za peMziju ne pada mi na pamet. Nego k'o što ti kažeš, nać' nešto ,opalit i boli te briga. Iako ja ne bi' smio, valja mi onda na raport. :lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 dec 2011, 23:46

spielführer_21 je napisao/la: Btw.. Ovakav čovjek:
slika

Napiše i otpjeva ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]

To jje ebena legenda, Shane MacGowan faca nad facama.

[youtube][/youtube]

Pogledajte 2 komentara sa najvise Thumbs up :D
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 22 dec 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 dec 2011, 23:46

spielführer_21 je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Jesi išao u gimnaziju? Kakav si bio iz mate i fizike?
ma is'o sam u tehnicku...nisam bas briljirao iz matise i fizike mada nisam nikad ni ucio..jes da sam ono prolazi sa 4 i 5 ali nije to to..
ono nije bilo prijemnog na masistvu pa pobjegnem tamo nadajuci se da cu uz malo truda uspjet sc pofatat al kakvi..
previse je opsirno i imam grozno znanje iz srednje..s toga to je glavni belaj..plus imam samo jedan predmet da bubam a ni on me ne zanima..pravo sam proful'o sa ovim..

ono meni je lakse nabubat cijelu knjigu nego li sjest i vjezbat zadatke..jbg.a kad covjek nije stvoren za nesta

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.