Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Ma skola je zakon majke mi jedino da prva smjena kasnije pocinje bilo bi perfektno 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa naravno,cisto amatersko igranje,Devil,hehe....Arnelinho,mozda nekad,nikad se nezna..Nesto i ne pratim profesionalni stoni tenis,jel im i sad najbolji onaj Nijemac,Timo Boll???
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Ja imam pauzu godinu danaArnelinho je napisao/la:Čekaj, koliko dana pauze na faxu vi imate?Tritolone je napisao/la:E ovo je istina, sad mi je svaki dan vikend hahahah pet/sub izgubili svoju vrijednost a nedilja postala ubitacno dosadnaOTNYS_YNWA je napisao/la:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40.![]()
![]()
Ja imam obično 3, sem kad su ispiti (kolokviji), a ove sedmice sam imao sedam.
Zar nije makar vikend?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Isplanirah sebi predmete kako položiti i mo'š mislit zapnem na najlakšem. Nisam uradio seminarski, bilo mi mrsko (imao prečeg posla, rekli bi
Ništa, sad ću se vaditi na onim najtežim. Pljunut u šake i ajmo sa radom, druge nema.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- underground
- Kontakt:
Arnelinho je napisao/la:Čekaj, koliko dana pauze na faxu vi imate?Tritolone je napisao/la:E ovo je istina, sad mi je svaki dan vikend hahahah pet/sub izgubili svoju vrijednost a nedilja postala ubitacno dosadnaOTNYS_YNWA je napisao/la:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40.![]()
![]()
Ja imam obično 3, sem kad su ispiti (kolokviji), a ove sedmice sam imao sedam.
Zar nije makar vikend?
ma nije bitna pauza na faxu,bitno je da to vise uopste nije isto...jbt prije mi u srednjoj bio bas gust utec s nastave pa kafe pa pljuge pa onaj adrenalin pa ovo pa ono...sad brate na faxu sve nekako ustaljeno...prepijes navece sutra ustanes mrsko ti na pred. zovnes havera/icu da te podapise
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Jos neces da kazes cime ces se bavit,osim ako sam propustio taj dioDevil je napisao/la:JA vise nemam tih problema,ja sam sa takvom vrstom ucenja zavrsio.![]()
Sada sam na "strucnom ucenju",dosta lakseg,ali mnogo smornijem.
Nisi propustio,@Legenda cita iza svakog koraka,pa nisam jos rek'o javno.alacious je napisao/la:Jos neces da kazes cime ces se bavit,osim ako sam propustio taj dioDevil je napisao/la:JA vise nemam tih problema,ja sam sa takvom vrstom ucenja zavrsio.![]()
Sada sam na "strucnom ucenju",dosta lakseg,ali mnogo smornijem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja sam isa 2 godine faksa i odusta sam, nije islo ebiga, ja se zajebava vecinom, trosia pare na piće i tako
I obicno ako tako planiras ti je bolje da isplaniras da udaris na tezim predmetima prvo , pokusas priko kolokvija teze rjesit a kasnije lakse.
Bar sam ja takav dojam steka sa ovim kolegama koji su prolazili a ja pada
I obicno ako tako planiras ti je bolje da isplaniras da udaris na tezim predmetima prvo , pokusas priko kolokvija teze rjesit a kasnije lakse.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Razumijem ja tebe, al' i dalje ima pljuga i dalje ima noćni život, još kakav. Iskreno, ja ne bi' mijenjo fax za srednju, što se uživancije tiče. Prije sam bio mnogo veći štreber.underground je napisao/la: ma nije bitna pauza na faxu,bitno je da to vise uopste nije isto...jbt prije mi u srednjoj bio bas gust utec s nastave pa kafe pa pljuge pa onaj adrenalin pa ovo pa ono...sad brate na faxu sve nekako ustaljeno...prepijes navece sutra ustanes mrsko ti na pred. zovnes havera/icu da te podapisei to je to nema nikakve drazi, prije u srednjoj je sve bilo nekako intimnije, ako me razumijete, kao neka velika porodica uvijek spremna na zayebanciju
Tritolone je napisao/la:Ja sam isa 2 godine faksa i odusta sam, nije islo ebiga, ja se zajebava vecinom, trosia pare na piće i tako![]()
![]()
![]()
- underground
- Kontakt:
Arnelinho je napisao/la:Razumijem ja tebe, al' i dalje ima pljuga i dalje ima noćni život, još kakav. Iskreno, ja ne bi' mijenjo fax za srednju, što se uživancije tiče. Prije sam bio mnogo veći štreber.underground je napisao/la: ma nije bitna pauza na faxu,bitno je da to vise uopste nije isto...jbt prije mi u srednjoj bio bas gust utec s nastave pa kafe pa pljuge pa onaj adrenalin pa ovo pa ono...sad brate na faxu sve nekako ustaljeno...prepijes navece sutra ustanes mrsko ti na pred. zovnes havera/icu da te podapisei to je to nema nikakve drazi, prije u srednjoj je sve bilo nekako intimnije, ako me razumijete, kao neka velika porodica uvijek spremna na zayebanciju
normala da ima daleko od toga da nema,lakse je recimo izyebat butru,jer je starija i nema ono standardno "pa ti ces pricat" pa ovo pa ono, ko recimo u srednjoj,znaci nema straha nikakvog jer svakog libo taki,i ja brate ne znam kako sam doguro do ove trece godine na faksu (koju obnavljam
UNITED CONVICTS ! ! !
ma jasta...oznojio se uceci a da ti ne pricam kako sam se oznojio kad mi je donjela zadatke..pa ako sam i minut ost'o kad sam vidio zadakte...Sarajlijc@ je napisao/la:Za to treba dosta truda jel de ?T-MAC je napisao/la:glavni si kad dobijes 5 iz fizike na fakultetu
a vezano za faks....prve 3-4 sedmice redovan. i na vjezbama i na predavanju...kasnije kad sam skont'o da ovo nije za mene a jbt...
pa ona kantina ima profita od nas 6-tero da to nije humano...jos jedino nisam poceo spavat dole
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta studiraš, bracika?T-MAC je napisao/la:ma jasta...oznojio se uceci a da ti ne pricam kako sam se oznojio kad mi je donjela zadatke..pa ako sam i minut ost'o kad sam vidio zadakte...Sarajlijc@ je napisao/la:Za to treba dosta truda jel de ?T-MAC je napisao/la:glavni si kad dobijes 5 iz fizike na fakultetu![]()
a vezano za faks....prve 3-4 sedmice redovan. i na vjezbama i na predavanju...kasnije kad sam skont'o da ovo nije za mene a jbt...![]()
pa ona kantina ima profita od nas 6-tero da to nije humano...jos jedino nisam poceo spavat dole
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ma masintvo kolega...uzeo sam prevelik zalogaj za sebespielführer_21 je napisao/la: Šta studiraš, bracika?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Jedino sta mi fali sa faksa je opijanje priko utorka/sride
i menza, uvatia sam 10 kila u 2 miseca pa prista ic hahaha
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- spielführer_21
- Kontakt:
Jesi išao u gimnaziju? Kakav si bio iz mate i fizike?T-MAC je napisao/la:ma masintvo kolega...uzeo sam prevelik zalogaj za sebespielführer_21 je napisao/la: Šta studiraš, bracika?
Btw.. Ovakav čovjek:

Napiše i otpjeva ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Oprosti što ne vidjeh tvoj post odma'. Nekak' mi sitan.Hass je napisao/la:Pa naravno,cisto amatersko igranje,Devil,hehe....Arnelinho,mozda nekad,nikad se nezna..Nesto i ne pratim profesionalni stoni tenis,jel im i sad najbolji onaj Nijemac,Timo Boll???
Sad ne znam da li znaš šta su šaltafle (
To je bilo otprilike krajem devedesetih, al' je bilo ybno dobro.
@underground: Ma nije drugar sramota ponavljat. Na istom smo (nisam zvanično još, al' biće
spielführer_21 je napisao/la: Btw.. Ovakav čovjek:
Napiše i otpjeva ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]
To jje ebena legenda, Shane MacGowan faca nad facama.
[youtube][/youtube]
Pogledajte 2 komentara sa najvise Thumbs up
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 22 dec 2011, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ma is'o sam u tehnicku...nisam bas briljirao iz matise i fizike mada nisam nikad ni ucio..jes da sam ono prolazi sa 4 i 5 ali nije to to..spielführer_21 je napisao/la:Jesi išao u gimnaziju? Kakav si bio iz mate i fizike?T-MAC je napisao/la:ma masintvo kolega...uzeo sam prevelik zalogaj za sebespielführer_21 je napisao/la: Šta studiraš, bracika?
ono nije bilo prijemnog na masistvu pa pobjegnem tamo nadajuci se da cu uz malo truda uspjet sc pofatat al kakvi..
previse je opsirno i imam grozno znanje iz srednje..s toga to je glavni belaj..plus imam samo jedan predmet da bubam a ni on me ne zanima..pravo sam proful'o sa ovim..
ono meni je lakse nabubat cijelu knjigu nego li sjest i vjezbat zadatke..jbg.a kad covjek nije stvoren za nesta
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 97 gostiju.