Najbolje ti je da se obrais preko zvanicne stranice fkvelez.ba il preko fkvelezlve.com .. tu imas kontakt adrese. Ne moras se ustrucavati posalji email na obdvije adrese i dobit ces brzo valjan odgovor.nem73 je napisao/la:projekat izgradnje stadiona kod nas je kako mi se ćini u fazi mirovanja,
znaći nema nikakvi radova jer klub nema lovu za tako nešto...
osim ako se kojom ludom srećom izbori ta evropa pa da se po tom pitanju neke stvari pokrenu...
što znaći tek tamo nekad na proljeće neke adaptacije i sitne dorade da se dese...
inaće imaš akciju kupovine busa za klub koju su pokrenuli simpatizeri iz usa...
mišljenja sam da više možete pomoći sa tom akcijom nego sa projektom koji je u fazi totalnog mirovanja....
provrti se par stranica unatrag i vidit češ dosta informacija za akciju kupovine busa o kojoj ti govorim....
u svakom slučaju svaka čast legendo za inicijativu/akciju koju vodiš
i da, neke mostarce se teško da promjeniti...ponekad da mogu i vrlo dragu osobu bi živu ukopali,,,,
mrtvi tersiluk i pesimizam, no srećom ima nas koji i nismo takvi...![]()
tebi svaka čast i hvala još jednom kralju!!! pozz
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
nem73 je napisao/la:projekat izgradnje stadiona kod nas je kako mi se ćini u fazi mirovanja,
znaći nema nikakvi radova jer klub nema lovu za tako nešto...
osim ako se kojom ludom srećom izbori ta evropa pa da se po tom pitanju neke stvari pokrenu...
što znaći tek tamo nekad na proljeće neke adaptacije i sitne dorade da se dese...
inaće imaš akciju kupovine busa za klub koju su pokrenuli simpatizeri iz usa...
mišljenja sam da više možete pomoći sa tom akcijom nego sa projektom koji je u fazi totalnog mirovanja....
provrti se par stranica unatrag i vidit češ dosta informacija za akciju kupovine busa o kojoj ti govorim....
u svakom slučaju svaka čast legendo za inicijativu/akciju koju vodiš
i da, neke mostarce se teško da promjeniti...ponekad da mogu i vrlo dragu osobu bi živu ukopali,,,,
mrtvi tersiluk i pesimizam, no srećom ima nas koji i nismo takvi...![]()
tebi svaka čast i hvala još jednom kralju!!! pozz
Hvala za brzi odgovor

Bilo bi mi jako drago da se stadion na neki nacin zatvori odnosno izgradi zapadna tribina.Znam da je puno novca ali i nije s obzirom da je drzava jako malo ulagala u poslijeratni Mostar koji je po meni zasluzio daleko,daleko vishe a da ne govorim o Velezu koji je bio uvijek u vrhu fudbala ex -drzave. Malo su mostarci zakazali u borbi za svoj boljitak.Jbg. moras biti vuk medju vukovima. Bilo bi extra kad bi se kako moglo odraditi da se za tu proslavu jubileja nesto odradi za tu tribinu.Cujem da ce biti proslava u aprilu.Recimo da se proslava obiljezi pocetkom gradnje tribine.Malo opstina,malo mi iz vana,malo sponzori malo ovi iz FSBIH i eto ga. Ljudi iz uprave trebaju vrsiti pritisak kao i sami navijaci. Ako shutis i cekas donji si 100% a to se upravo desava mostaru da ne kazem ovoj drugoj strani. Cuo sam za akciju (bus) i prosto sam imponiran.Nadam se da ce uspjeti.
Pozdrav od starog Pitara

- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Zadro u Velez
ljut je na ljude iz zrinjskog....sad hoce da igra za klub sa tradicijom 

Ovo ti je najbolje i najsigurnijemekaba je napisao/la:Nadam se da cu ovdje moci dobiti neophodnu pomoc![]()
1.Da li neko od forumasa ima slike projekta stadiona u Vrapcicima ili kako bi isti trebao na kraju izgledati.Ja sam svojevremeno nasao te slike (mislim na nekom forumu) i pokusavam ponovo ali bez uspjeha![]()
2. Zna li se kada ce poceti izgradnja zapadne tribine????
3. Koliko je Velez placao stolice sa naslonom i gdje su kupovali iste????
Nekoliko puta sam pokusavao kontaktirati Velez telefonom iz DK ali mi se nikad niko nije javio. Ove informacije su mi jako bitne a narocito slike. Ja sam inace "Pitar" ali sam eto zajedno sa par ljudi iz redakcije BH Radija-Odense pokrenuo jednu akciju vezano za Velez. Akcija evo traje vec tri sedmice i za sada je solidan odziv kada se uzme u obzir da ima masa humanitarnih akcija i da su ljudi vec pomalo umorni od istih.
Procitao sam par postova na ovom forumu i lijepo se zabrinuo kad sam vidio koliko ima negativaca i kriticara.Na zalost ima ih i ovdje u DK ali se ipak ne obaziremo na iste. Vjerujte da sam pri pokretanju akcije najvishe skeptika imao medju mostarcimaDaj ba` malo akcije
![]()
Hvala .

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 87&lang=bs" onclick="window.open(this.href);return false;
Javi nam kako je prošlo

Jednom davno (prije 2-3 godine) slao jedan Mail Velezu, odgovor dobio - NIKADra1981 je napisao/la:Ovo ti je najbolje i najsigurnijemekaba je napisao/la:Nadam se da cu ovdje moci dobiti neophodnu pomoc![]()
1.Da li neko od forumasa ima slike projekta stadiona u Vrapcicima ili kako bi isti trebao na kraju izgledati.Ja sam svojevremeno nasao te slike (mislim na nekom forumu) i pokusavam ponovo ali bez uspjeha![]()
Nekoliko puta sam pokusavao kontaktirati Velez telefonom iz DK ali mi se nikad niko nije javio. Ove informacije su mi jako bitne a narocito slike. Ja sam inace "Pitar" ali sam eto zajedno sa par ljudi iz redakcije BH Radija-Odense pokrenuo jednu akciju vezano za Velez. Akcija evo traje vec tri sedmice i za sada je solidan odziv kada se uzme u obzir da ima masa humanitarnih akcija i da su ljudi vec pomalo umorni od istih.
Procitao sam par postova na ovom forumu i lijepo se zabrinuo kad sam vidio koliko ima negativaca i kriticara.Na zalost ima ih i ovdje u DK ali se ipak ne obaziremo na iste. Vjerujte da sam pri pokretanju akcije najvishe skeptika imao medju mostarcimaDaj ba` malo akcije
![]()
Hvala .
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 87&lang=bs" onclick="window.open(this.href);return false;
Javi nam kako je prošlo

Iz nekih prijašnjih akcija znam za mail info@f k v e l e z l i v e.commekaba je napisao/la:Jednom davno (prije 2-3 godine) slao jedan Mail Velezu, odgovor dobio - NIKADra1981 je napisao/la:Ovo ti je najbolje i najsigurnijemekaba je napisao/la:Nadam se da cu ovdje moci dobiti neophodnu pomoc![]()
![]()
Hvala .
Javi nam kako je prošloMozda mi se posreci ovaj put posto cu slati u ime redakcije BH Radija - Odense a ne u svoje ime.Hvala za pomoc.
Znam da sam barem ja dobio odgovor.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Slobodan Lakicevic .... Rijec vise o ovom igracu ????
On je novi igrac Sarajeva.
Jedan po jedan odlaze iz Veleža...
Lakičević extra igrać, bek/krilo za naše lige top kvalitet po nekom mom lićnom mišljenju...
sramota naša ispustiti ga tako olako...

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Hvala Bogu pa je bek, pa bilo koji lijevi ili desni nebitno, da ne gledam Comora odnosno Belosevicanem73 je napisao/la:Lakičević extra igrać, bek/krilo za naše lige top kvalitet po nekom mom lićnom mišljenju...

Ko god vam radi scouting dobro radi svoj posao (Prljaca, Zalizani) ne znam ko al neko ima dobar info . LAkicevic fakat nije igrao puno tekmi al se pokazao kao vise nego dobar bek za nase uslove. Uzmete jos Kodru i uzeli ste sve sto valja iz Veleza !!!aS_Roma je napisao/la:Slobodan Lakicevic .... Rijec vise o ovom igracu ????
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Lakičevića im je doveo njegov menadžer edo sandžaklija inaće pitar po prirodi...
još Ivetić da ode, onda smo rahat...bez ikakve brige i muke!!!
od kule i gradova do poluprazne ekipe za samo par dana/sedmica...

još Ivetić da ode, onda smo rahat...bez ikakve brige i muke!!!
od kule i gradova do poluprazne ekipe za samo par dana/sedmica...

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Moglo se i ocekivati da ce otici.
Nije ni on lud brazeru, Laki prejak igrač, imamo za čim' žaliti ...vm22 je napisao/la:Moglo se i ocekivati da ce otici.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 23 dec 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da je tacno ovo za Lakicevica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
to vas izgleda zalizani guli da nece on opet preuzet sarajevo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne vidim ovo nigdje da se pise na temi FK Sarajevo. Samo na ovoj temi. Odakle Info???aS_Roma je napisao/la:Slobodan Lakicevic .... Rijec vise o ovom igracu ????
- Burberry46
- Kontakt:
Jel ovaj?nem73 je napisao/la:Lakičević extra igrać, bek/krilo za naše lige top kvalitet po nekom mom lićnom mišljenju...
" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Kako ovi nase prelaze u FK Sarajevo ? Pa oni nemaju ni trenera ( bez podrugivanja). Ozbiljno mislim.Valjda se prvo izabere trener, pa onda on bira igracki kadar koji mu je potreban ili nije.Pa nece valjda Uprava jos taktiku i nacin treniranja odredjivati ? A na Upravi je da onda,po mogucnosti, da ispunjava trenerove zelje (potrebe).Ali prvo treba da se zna ko je trener.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !