Ko god vam radi scouting dobro radi svoj posao (Prljaca, Zalizani) ne znam ko al neko ima dobar info . LAkicevic fakat nije igrao puno tekmi al se pokazao kao vise nego dobar bek za nase uslove. Uzmete jos Kodru i uzeli ste sve sto valja iz Veleza !!!aS_Roma je napisao/la:Slobodan Lakicevic .... Rijec vise o ovom igracu ????
On je novi igrac Sarajeva.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Lakičevića im je doveo njegov menadžer edo sandžaklija inaće pitar po prirodi...
još Ivetić da ode, onda smo rahat...bez ikakve brige i muke!!!
od kule i gradova do poluprazne ekipe za samo par dana/sedmica...

još Ivetić da ode, onda smo rahat...bez ikakve brige i muke!!!
od kule i gradova do poluprazne ekipe za samo par dana/sedmica...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Moglo se i ocekivati da ce otici.
Nije ni on lud brazeru, Laki prejak igrač, imamo za čim' žaliti ...vm22 je napisao/la:Moglo se i ocekivati da ce otici.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 23 dec 2011, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da je tacno ovo za Lakicevica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
to vas izgleda zalizani guli da nece on opet preuzet sarajevo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne vidim ovo nigdje da se pise na temi FK Sarajevo. Samo na ovoj temi. Odakle Info???aS_Roma je napisao/la:Slobodan Lakicevic .... Rijec vise o ovom igracu ????
On je novi igrac Sarajeva.
-
Burberry46
- Kontakt:
Jel ovaj?nem73 je napisao/la:Lakičević extra igrać, bek/krilo za naše lige top kvalitet po nekom mom lićnom mišljenju...
sramota naša ispustiti ga tako olako...
" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Kako ovi nase prelaze u FK Sarajevo ? Pa oni nemaju ni trenera ( bez podrugivanja). Ozbiljno mislim.Valjda se prvo izabere trener, pa onda on bira igracki kadar koji mu je potreban ili nije.Pa nece valjda Uprava jos taktiku i nacin treniranja odredjivati ? A na Upravi je da onda,po mogucnosti, da ispunjava trenerove zelje (potrebe).Ali prvo treba da se zna ko je trener.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Lakičević je bio dogovoren još u oktobru, a i sa Durakovićem su uspostavljeni kontakti već odavno.BICE GUSTO je napisao/la:Kako ovi nase prelaze u FK Sarajevo ? Pa oni nemaju ni trenera ( bez podrugivanja). Ozbiljno mislim.Valjda se prvo izabere trener, pa onda on bira igracki kadar koji mu je potreban ili nije.Pa nece valjda Uprava jos taktiku i nacin treniranja odredjivati ? A na Upravi je da onda,po mogucnosti, da ispunjava trenerove zelje (potrebe).Ali prvo treba da se zna ko je trener.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne slutiteNeToBoLa je napisao/la:Zalizanoglu ide prema Sarajevu meni se čini.
Ma meni je bitno samo da ide a sad gdje, svejedno. Ko me prvi obraduje, ima vopi od mene. 
Who dares, wins !
Samo što dalje od SarajevaNeToBoLa je napisao/la:Ma meni je bitno samo da ide a sad gdje, svejedno. Ko me prvi obraduje, ima vopi od mene.
izgleda da nam se Jugo (slobodan igrač) i Čolić (čeka dogovor uprava), koji su razgovarali s Velagićem, vraćaju u VELEŽ...
odakle info ?AlemC85 je napisao/la:izgleda da nam se Jugo (slobodan igrač) i Čolić (čeka dogovor uprava), koji su razgovarali s Velagićem, vraćaju u VELEŽ...
danas sam pročitao ali ne želim reći ime medija zbog reklame, ali ovaj čolić kada mu ne ide uvijek spominje VELEŽ, kakvo licemjerstvo, zar ne? a uvijek među prvima bježi iz kluba...
to ti i govorim, odlican je igrac i za ocekivati je da ode u jaci klub*p!p!t@* je napisao/la:Nije ni on lud brazeru, Laki prejak igrač, imamo za čim' žaliti ...vm22 je napisao/la:Moglo se i ocekivati da ce otici.
da ji je istina za Zadra da je potencijalno pojačanje za Velež?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.