Aldinn1 je napisao/la:Na forumu se ne moze nista nazvati provociranjem, odnosno moze sve sto pise kontra toga sta mislite vi o Sarajevu, ako neko dode i napise da je Plisek levat odmah provocira. Njegovo je to misljenje i sta ignorises ga, a ne konstanto trazite da se neko sankcionise zato sto je napisao da je Skoro bezveze igrac, naprimjer kazem opet.
Ja ovo gledam kao jedan vid komunikacije, a ne obazirem se da li je to tema Sarajevo, Celik ili neko drugi.
Nego koje aktuelan tu se i pise.
Naprimjer ja i dalje stojim da je Plisek katastrofa trener odnoso kriminalac, kao sto je i cijela uprava Sarajeva. Dok vi mislite suprotno od toga da imate divnu upravu koja vam je otvorila fan-shop, znaci misljenja su nam razlicita i sad ako ti dodes na temu Zelje ne smijes nista napisati kontra nekoga je smijesno.
Vama je jedina pomoc moze biti Musemic, ali koliko on moze s ovim kriminalcima u upravi to je pod velikim znakom pitanja, vi i dalje mislite da vam je uprava dobra, a vama je uprava ista kao sto je bila u Zelji kad je bio Ahmedbegovic koji je isto tako doveo Pliseka trenera fiskulture i nije nista napravio osim laznih obecanja, kao sto je kod vas.
Konkretno ova vam uprava obecavala neke titule, neke igrace, a doveli iz Banovica kao talente ne bili ih prodali i zaradili sta, medutim to nisu igraci za prodaju i da se moze nesto na njima zaraditi.
Vama dok se uprava ne promjeni skroz, vama ne moze pomoci deset Musemica.
a kao kod vas je fina uprava,kod vas mozemo da pisemo na temi koliko hocemo jel?? Da barem nesto pametno napisete nego pricate nebuloze i provocirate,dok kukate kao curice kad neko nesto napise na vasoj temi,al admini odma spucaju ban ako se bilo sta napise na vasoj temi zivi sam dokaz tome jedno 4 puta su me banovali,ali dzaba nista im to nije pomoglo da se opet registrujem namjerno! Znamo kako su kod vas svi posteni u upravi kad se samo sjetim lopova tipa Kozarica,Niske,onda onog pijuna sto je isao da namjesta utakmice,nasli ste ovdje da se pravite pametni pa vi poslije Njukastla niste mogli struju da platite koliko su vas pokrali i zavili u crno! Vljda neki sad mogu da skontaju zasto mnogi navijaci ni ne ulaze na ovu stranicu,dolaze ovdje da pisu nebuloze tipa ovaj gigant sto navija za Zvjezdu da nam on objasni kako niko nece da nam bude trener i kako ce nam Ibrakovic doci,vrijedjanje komsinica tipa kitari i sl. su postale normalne ni jedan od njih za to ban nije dobio,i poruka za dusmane nemaju potrebu da se brinu o nama!